Ja używałam kiedyś Natinuela właśnie, ale opakowania ma 200 ml i potrzebnych jest 5 buteleczek do zabiegu. Teraz mam Clarene - forma ampułek bardziej mi odpowiada, choć wyrzucam prawie pół czasem. No i cena za zestaw dużo niższa.
Printable View
Ja używałam kiedyś Natinuela właśnie, ale opakowania ma 200 ml i potrzebnych jest 5 buteleczek do zabiegu. Teraz mam Clarene - forma ampułek bardziej mi odpowiada, choć wyrzucam prawie pół czasem. No i cena za zestaw dużo niższa.
a jak się niższa cena przekłada na działanie? Ja nie miałam clareny i nie wejdę w nią ale ciekawi mnie to.
Jak najbardziej migdał do naczynek, ale jak ma blizny to kiepsko to widze...on bardziej leczy tradzik.
Na trądzik to bardziej pirogron jak dla mnie.
Evelyn, a może spróbuj z Charmine Rose - kwas migdałowy 30% i kwas laktobionowy 5% - złuszczanie naskórka, redukcja przebarwień różnego pochodzenia, redukcja blizn potrądzikowych????
W ogóle Charmine Rose ma świetne kosmetyki:D
niunia a gdzie kupujesz te kosmetyki? W sklepie internetowym? Możesz polecić serum i maskę rozjaśniającą?
Można je kupić w internecie - na ich stronce lub w innych hurtowniach albo w Magregu w Zielonej Górze:D
Na przebarwienia mają ampułkę rozjaśniającą przebarwienia MELANIN-CONTROL AMPOULE, maskę pomarańczową, maskę algową platynową, wybielające płatki Matrigel (po 35 roku życia) no i kwasy:D
Wydaje mi się, że kwasy zadziałają najlepiej, chociaż wszystko zależy w jakim stanie jest cera. Na przebarwienia i blizny świetna jest przecież mikrodermabrazja i do tego ampułka i jakaś maska:)
właśnie w piątek jeździ facet z Magrega, to zamówię sobie. Dzięki dziewczyny:)
Edyta. Nie mogę zrobić jej mikro, bo ma naczynka....
@Zen. - z ceną głównie chodziło mi o koszt na start. 200ml kwasu z natinuela ok 250 zl, 30ml clareny 66 bodajże. Jak działanie... hmmm.... na razie nikt nie narzekał - miałam panią z naczynkami + bliznami + paskudnymi zaskórnikami, grudkami, ogólnie cera bardzo zaniedbana - po zabiegu zdecydowanie lepiej, ale nie wiem czy na długo - okaże się jak przyjdzie za ok. tydzień na powtórkę.
Warto szukać teraz w dobrych i godnych zaufania sklepach internetowych,ponieważ z okazji zbliżających się świąt możemy kupić wiele rzeczy znacznie taniej.
nie znam tej firmy,jakoś nuie miałam okazji sie z nia spotkać
ciekawe,nie znam tej firmy,muszę sie porozglądać z nia i wypróbować
szukam czegos innego niz oklepane firmy typu bielenda,bandi,chociaż są super
A peeling enzymatyczny to jaki dokładnie, pierwsze słyszę o takim.
Znacie może jakaś firmę która ma zabieg Czekoladowy na twarz? Chodzi bardziej o relaks możecie coś polecić?
Ja polecam Ci masło czekoladowe Farmona Sweet Secret Czekoladowe masło do ciała 225ml - SKAPIEC.pl - zastępuje każdy drogi zabieg, jak użyjesz go po kąpieli. Ten zapach jest cudowny :)
Dziewczynki... Ostatnio dostałam ofertę kosmetyczną od firmy ARKANA, czy któraś z Was miała styczność z tymi kosmetykami? Oferta wygląda całkiem fajnie ale ciekawa jestem jak z jakością kosmetyków...
Jeżeli chodzi o te kosmetyki kupowane w salonie,to często ich cena jest po prostu wyższa od tej normalnej i wg mnie to sie po prostu na dłuższa metę nie opłaca. Zdecydowanie lepiej bezie poszukać w dobrych sklepach internetowych gdzie cena jest niższa a nie cierpi na tym jakość.
Jeśli ziaja to zdecydowanie w sklepie firmowym, mam na myśli - Sklep Ziaja - Kosmetyki Ziaja :: E-ziaja.com
Śmieszne, ale można kupić podróbki ich kosmetyków. Jak łatwo się domyśleć - daleko im do oczekiwanej jakości przy tych produktach.
Moim zdaniem najciekawszą ofertę dotyczącą sprzętu kosmetycznego znajdziesz w serwisie pod adresem gabinetspa.pl. Ja właśnie w tym sklepie internetowym robię najczęściej zakupy więc polecam, bo naprawdę warto.
Ja od dłuższego czasu używam dermokosmetyków, są dobre dla mojej cery. Od płynów micelarnych po kremy i balsamy :)
Przede wszystkim radzę stosować kosmetyki naturalne, ale chyba to jest oczywiste. Wiele dobrych produktów macie np. w Hildegard Braukmann, ale to zależy od tego, o jakie dokładnie chodzi. Kluczowe znaczenie ma nastawienie na coś jakościowego. Klienci chcą jakości - po to przychodzą do salonów kosmetycznych.