Ja teraz leże po ¶niadanko z mężem i laptopem w łóżku :D
Printable View
Ja teraz leże po ¶niadanko z mężem i laptopem w łóżku :D
ja tez niedawno po sniadanku,ale musze siedziec:(
Ale się obżarłem :D a jeszcze teraz do babci jadę w odwiedziny żeby jutro mieć wolny dzionek :)
pilnujcie forum :*
hehe ja tam się niedługo na grila będe szykować :D a babcia sama przyszła więc wnusia się ruszać z domku nie musiała :P
a ja ugotowalam pyszny zurek i teraz sobie odpoczywam ogladajac piekne wzorki :D pozdrawiam wszytskich leniuszkow ;)
Ja miałam jechać do mamy na obiadek ale co¶ Ľle się czuję :( Zostałam w domku i robię sernik na zimno z brzoskwinkami ;)
oh mnniam.ja wlasnie pochlaniam ciasta i kawkę ;P
Wreszcie usiadłam, aby odpocz±ć. Rodzinka już wyszła, a ja posprz±tałam i mam chwilkę dla siebie. Objadłam się jak głupi szarego mydła. Moja mama stwierdziła, że pasztet zrobiłam duuużo lepszy niż ona. Ale jestem dumna.^_^
oj to podaj przepis :)
I jeszcze co¶ znalazłam na onecie. Można zrobić pisanki frezark±. Kiedy¶ robiłam to skalpelem, ale dużo paprania i trzeba uważać, aby jajko nie pękło, a teraz myk i gotowe.
Ja muszę i¶ć poleżeć bo już ledwo żyje taki pełny brzuszek mam :D
ps. uwielbiam te ¶więta a jeszcze jutro lańsko będzie :)
a ja wlasnie pije wode z mezem i braciszkiem hahaha
---------- Dodano o godzinie 22:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:01 ----------
znaczy sie wódke ;)
a ja sie wybieram spać...
Ja dzisiaj się biorę za pisanie pracy inżynierskiej :/ bo już jeden termin mi uciekł..
A ja nie mogłam spać, więc po 8 usiadłam sobie do kompa i znowu natknęłam się na Marzenę.
Kamis przeniosłe¶ mój przepis na pasztet razem z frezarkowymi jajkami.:skacze:
wcze¶niej tam nie było tych jajek :P może uda się podzielić :D
---------- Dodano o godzinie 09:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:43 ----------
jajeczko wróciło tutaj :D
a ja teraz pije kawke po wczesniejszym ladowaniu w wannie:)
dolanczam fotke:)
Hehehe na dobry pomysł kto¶ wpadł :D muszę powielić w przyszłym roku bo na ten już starczy ;)
na ¶piocha cię wzięli ? czy na żywca :D
Ale super pobudka. Ja tak chciałam z córk± zrobić, ale m±ż stwierdził, że się obrazi. Mnie potraktowano spryskiwaczem do kwiatków.
juz nie spalam,ale maz mnie tam zaciagnal na sile:)) cale szczescie,ze woda nie byla calkiem zimna:)
---------- Dodano o godzinie 10:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:21 ----------
ja tez mowilam ,ze sie obraze , a co sie okazalo ....sam ubaw i smiechy:))
a ja sucha :( m±ż sie jaki¶ nudziarz zrobił :( a teraz spi a ja w łóżeczku z laptopikiem tradycyjnie :D
Chanti nic straconego bierz szklankę wody i wylej mu na głowę powinien się troszkę przebudzić :D
:buahaha:Kamis :ok:
iwonadc dzięki za pomysł :D
ale się ubawiłem przy tym :D
Ja w tej chwili pisze z wami,slucham Abby,piore,i zaraz zupke bede kombinowac :)
a ja się zaraz na miacho wybieram , mam tylko nadzieję że ludzie już pozapominali że dyngus jest bo sobie włoski wyprostowałam więc byłabym baaardzo zła jak by mnie kto¶ oblał :P
Oj jezeli u ciebiejest cieplo to nie liczyla bym na suche wlosy ale powodzonka :)
Ja wcale nie mialam zamiaru Cie straszyc :)A nk napisalam tak bo tak uwazam :)
Jest mi niedobrze. Byli¶my na obiedzie u moich rodziców i były trzy rodzaje mięs: kaczka, polędwiczki wieprzowe i indycze. Najadłam się tak bardzo, że boję się położyć, bo wszystko może wylecieć.:boi_sie:
tak to jest przewaznie w swieta,jemy tyle ile widzimy,a nie tyle ile mozemy:))
Człowiek jest stary i głupi. Dobrze, że już jutro normalny dzień.:P
gdyby nie to ,z pewnoscia przytylo by sie troche:)
a ja siedze sama
dz9eci spia
maz pojechal odebrac znajomych z lotniska
wypilam troche malibu i ze zmeczenia mnie kreci
ehhhhhhhh
zakręcony wieczorek mała powiadasz ha ha ha
hshhha no goscie poszli to cos trza robic hihi
ufff w koncu po ¶więtach... jutro do pracy a w kuchni mam stos naczyń do mycia :(
nie przejmuj sie ,mnie tez to czeka:)
¶więta ¶więta i po ¶więtach ;) czas wracać do roboty :)