-
Odp: Matte Magic - matowe paznokcie
na stronie essence jest w zapowiedziach na sierpien-wrzesien lakier "we saw it first matowy top coat".
opis: "całkiem nowe doświadczenie w podkreślaniu paznokci dla wszystkich trendsetterów:*top “matowy wygląd” - trend w malowaniu paznokci, który możesz osiągnąć w ułamku sekundy.*po prostu nanieś go na błyszczący lakier do paznokci i wyczaruj modne matowe wykończenie! po prostu*cool…"
mysle, ze nie bedzie kosztowal wiecej jak 10-15zl, wiec ja sie na pewno skusze ;) zobaczymy czy to rzeczywiscie takie fajne :D
-
Plush akurat ten kolor zmatowiony fajnie wygląda :) ciekawe jak by to wyglądało w innym kolorze :)
-
Bardzo mi się podobają króciaki naturalne takie matowe.. Wg mnie jest to bardzo estetyczne i eleganckie :) Ciekawe czy spodoba się to na dużą skalę klienteli pazurkowej :) Sądzę, że byłoby ciekawie..
No a te zdobienia "przecierane".. Np tylko "świecące" łapki a reszta matowa.. No cudeńko !
-
Jak widać ile osób tyle zdań:)
-
Jakiś czas temu kupilam matowy lakier firmy Inglot koloru bordo. Musze powiedziec, ze efekt jest calkiem ciekawy, bo po malowaniu paznokcie wyglądaja oryginalnie, aczkolwiek jakiegos wielkiego wrazenia na mnie to nie zrobilo :) mozna powiedziec - ładne :PP hehe ale nic poza tym ;-)
-
Matowe paznokcie podobaja mi się ale muszą byc długie i z lekkim zdobieniem, wtedy jest efekt....tak mi się wydaje :D
-
efekt wygląda super . Cena trochę wysoka , a mozę ktos zna sposób jak zmatowić pomalowany lakierem paznokieć aby miał podobny efekt . Zaproponowano parę , a moze jest też inny
-
Ja matowiłam swoje żelowe paznokcie (soak offy) bloczkiem polerskim.
Niczym nie smarowałam, poza oliwką.
-
Cytat:
Napisał
poolciaa
Jakiś czas temu kupilam matowy lakier firmy Inglot koloru bordo. Musze powiedziec, ze efekt jest calkiem ciekawy, bo po malowaniu paznokcie wyglądaja oryginalnie, aczkolwiek jakiegos wielkiego wrazenia na mnie to nie zrobilo :) mozna powiedziec - ładne :PP hehe ale nic poza tym ;-)
wczoraj była u mnie kuzynka i chwaliła tego nowego matowego inglota.. jedyne co jej przeszkadza o to ze po kilku dniach zaczynaja błyszczec...
-
Widzialam pare zdjec tych matowych paznokci i nijak nie moge sie do nich przekonac (chyba jestem staromodna) bo podobaja mi sie nadal takie tradycyjne czyli normalny blyszczacy lakier. Moze dlatego mam takie zdanie, bo nie widzialam takich paznokci w realu. Kto wie moze by mi sie spodobaly?
-
Powiem szczerze, że mi się podoba, ale nie wszystkie kolory. Niektórym kolorom po prostu mat nie pasuje
-
Też uważam że niektórym kolorom to pasuje a innym nie :) ogółem fajna odmiana.
-
Mi matt na poczatku tez sie nie podobał, teraz i owszem :)
-
-
no trzeba przyznać, że wygląda interesująco... nawet bardzo. ale jak juz mówiłyście- pomysł i kolor... są odcienie, które według mnie nie nadają się do matu... ale generalnie paleta barw jest tak rozpieta, że każdy znajdzie coś extra dla siebie. Sama zakupiłabym ten produkt :) no może przy nastepnych zakupach się skuszę :)
-
o to mi się na przykład bardzo podoba bardzo interesujące rzeczy można zrobić
-
a w dotyku to jest bardzo nieprzyjemne ? :]
-
interesujące jak interesujące ale zupełnie inne :)
-
a bo ja sobie wymyśliłam taką a la paisley z czego powiedzmy tło matowe esy floresy błyszczące oczyma wyobrazni widze ten efekt..... :D:D:D
-
Moje maty:
Nie zwracac uwagi na odrosty i odpryski przy rozowym lakierze, bo fotka robiona po długim okresie noszenia zdobienia ;]
-
mimo wszystko prezentują się nieźle
-
-
cześć, jestem nowa na tym forum ;) możecie mi powiedzieć, jak się maluje paznokcie tak równiutko przy skórkach jak na tamtych zdjęciach ? szukałam instrukcji na podawanej stronie lacquerized. - a blog about nail polish ale nie mogłam znaleść ... dziękuje za odpowiedź ;)
-
To chyba tylko kwiestia wprawy :)
-
Można też pędzelek zamoczyć w zmywaczu i przejechać przy skórkach ;-)
-
ohh myślałam, że są jakieś specjalne tasiemki do naklejania czy coś ;) to faktycznie sztuka, podziwiam ;d ;d
-
lacquerized. - a blog about nail polish: Clean up in 6 easy steps wspomniana wcześniej instrukcja.. Odnośnik do tego jest po prawej stronie w artykułach.. Jako 2 pozycja chyba ;).
-
Popieram Natalię wg mnie to kwestia wprawy :) Maluję paznokcie non stop już jakieś 3 lata i nie zdarza mi się już wyjeżdżać, a jak już to tak jak napisała pluszak można zmazać cieniutkim pędzelkiem namoczonym zmywaczem ;]
-
a zeby takim pedzelkiem cos zrobic to tez jest sztuka :D nie ma tak latwo..:skacze:
-
Cytat:
Napisał
natalia268
a zeby takim pedzelkiem cos zrobic to tez jest sztuka :D nie ma tak latwo..:skacze:
W sensie, że wymazać cieniutkim czy to co Delfa dodała?
-
wiecie, że avon wypuścił lakiery matte ??;)
-
Cytat:
Napisał
ducek07
W sensie, że wymazać cieniutkim czy to co Delfa dodała?
pedzelkiem przejechac na kazdym paznokciu rowno tak samo :)
---------- Dodano o godzinie 20:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:43 ----------
Cytat:
Napisał
nanami7
wiecie, że avon wypuścił lakiery matte ??;)
widziałam w katalogu, ale mały wybór i mi kolory nie przypadły do gustu :).. ale jak sie cos rozwinie to moze skorzystam ^_^
-
A widziałam i stwierdziłam, ze może zamówię sobie jeden tak na próbę ;)
-
chciałam zamówić, ale stwierdziłam że i tak pazurków nie maluję :D
-
super efekt te matowe kolorki - mnie sie bardzo podoba :love:
-
Te czarne pazurki są extra :ok: Fajne efekty można szczelić na pazurkach :)
-
Mi te matowe jakoś średnio przypadły do gustu. One się aż proszą żeby je pomalować nabłyszczającym :skacze:
-
ja ktoregos dniabyłam zmeczona i musiałam na szybko pomalowac paznokcie no i pomalowałam czerwonym, później matem a póxniej chciałam maznąć bezbarwnym 'by sie lepiej trzymało' :leze: na szczescie ocknełam sie w dobrej chwili ze to przeciez mat i go sie nie nabłyszcza :leze:
-
znacie dobry zel matujacy posiadam z indigo i nei matuje tak jak oczekiwalam... maly polysk jest co robic zeby bylo matowe??
macie sposoby
moiwe o stylizacjach zelowych hybrydowych
-
podepnę się pod pytanie, bo też mam z indigo, niedawno użyłam pierwszy raz i faktycznie słaby ten mat