dziewczynki , tak to ogryzki, mega ogryzione, tyle ,że płytka mimo wszystko jest daleko wysunięta :)
tak to plastry miodu takie różowe mieniące się na żółto :)
Printable View
dziewczynki , tak to ogryzki, mega ogryzione, tyle ,że płytka mimo wszystko jest daleko wysunięta :)
tak to plastry miodu takie różowe mieniące się na żółto :)
Świetna przemiana :) Szkoda że nie zrobiłaś przed ;) Kochana daj znać ile się trzymały :)
Super :D gienialnie to wygląda :) będę musiała kupić takie tipsy z głębokim uśmiechem i wypróbować na kimś :D
fajnie to wygląda ale powiedzcie mi jak długo trzymają się takie pazurki?
pazurki byly robione 2 czerwca, jutron przychodzi ta klientka na uzupelnienie :)
Truskaweczko piękne! i faktycznie nie wyglądają na mega ogryzki
Kurka wodna aż mnie zatkało :wow: rewelacyjny sposób
faktycznie super sposób jeśli tyle wytrzymują, chyba trzeba kiedyś wypróbować :)
truskaweczka super efekt. A z perspektywy czasu dobrze sie trzymały i wszystko ok??
super sposób akurat mam taką przyjaciółkę z ogryzkami więc ją zmolestuje żebym mogła spróbować:)
tak , o dziwo bardzo dobrze sie trzymały :) kciuk delikatnie sie zapowietrzyl od skorek ,ale to raczej moja wina . a tak wszystko galantes :) no uwierzcie ,ze to rewelacyjny sposob:) mozna pod tym fajnie zapuscic pazurka :)
wlasnie ja tez jestem ciekawa o uzupełnienia takiego pazurka...napalilam sie na te tipsy na sczzerbaty na suchary, robie zamowienie w DR, to sobie pomyslalam ze sobie kupie przy okazji a tu wiekszosc jest niedostepna, haha
super są robilam klientce i się trzymaja :ok:
Jakieś dwa tygodnie temu miałam okazję robić moje pierwsze w życiu ślubne pazurki :D.
Jak zobaczyłam pazurki panny Młodej, to troszkę mnie przytkało, bo króciutkie że ho-ho, ale wzięłam ze sobą tipsy french i dałam im radę tym sposobem :D.
Klientka zadowolona, ja osobiście również ;).
ela-k - no super wyszły :)
Ela - śliczne pazurki :)
robiłam teraz niedawno (tzn 2 sierpnia koleżance ) , która tak obgryza ,że szok i wczoraj się z nią przez przypadek spotkałam w Katowicach i cooo .... :O dalej je nosi :D ale to tylko cieszy :)
a tym razem robiłam innej klientce , to bylo dopiero wyzwanie , :O no ale jakoś dałam rade .http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...5_989015_n.jpg
pinusia6 - jeśli to tylko korekta no to frezareczka troszke sciagam , przy skórkach delikatnie coverkiem a pozniej całość przezroczystym no i nabłyszczenie (oczywiście budujem C itd . )
Truskaweczka - super dobie poradziłaś! :)
Dokładnie wyszły super :)
Truskaweczka świetnie wyszły :ok: A jaki czas wykonania stylizacji miałaś?
A to moje na wesele robione tym sposobem. Niestety wytrzymały dwa dni, bo mi się żel odpryskiwał od tipsa na wolnym brzegu, więc albo źle zmatowiłam, albo jakiś inny błąd, ale na weselu były ok :D
jak robisz tym sposobem to musisz sobie delikatnie pod paznokieć żelem zalać i góżniej to ładjnie wypiłować frezem :) żeby wszystko było dobrze pokryte :) jak sobie robiłam pierwszym razem to też mi tak odpryskiwał ;) a teraz już spoko :)
To niesamowite jaki efekt można uzyskac. Naprawdę...:o
no powiem że takim paznokciom na pewno się przydała taka zmiana ;)