sandrus dziękuję Ci za wpis o sprayu chi, on jest genialny! :D Mam cienkie i miękkie włosy, które bardzo lubią przyklejać się do głowy, pianki pomagają średnio,a ten spray pięknie je podniósł od nasady :D
Printable View
sandrus dziękuję Ci za wpis o sprayu chi, on jest genialny! :D Mam cienkie i miękkie włosy, które bardzo lubią przyklejać się do głowy, pianki pomagają średnio,a ten spray pięknie je podniósł od nasady :D
markotka
bardzo sie cieszę,ze zadowolił i Ciebie:)
Jak dla mnie najlepszy ze wszystkich dstępnych na rynku:ok:
Od jakiegoś czasu używam na końce ten olejek i też jestem mega zadowolona.
http://negozio.pl/product-pol-2040-L...ch-125-ml.html
no naprawdę jest świetny :) z mythic oil używam szamponu
I jak ten szampon,bo ja jeszcze nie używałam?
ja mam ten z drobinkami, nabłyszczający i faktycznie nabłyszcza, jestem bardzo zadowolona, włosy są gładkie po nim
zakochałam się w pudrze sypkim sensai, to jedyny jak dotąd puder, który utrzymuje mi zmatowioną twarz 4-5h :wow: w innych przypadkach mat miałam zaledwie 2h
manhattan soft matt lose powder i clinique
Szampon powiększający objętość o nazwie Jeunesse. Firma to Hildegard Braukmann.
Jedyny szampon po którym moje włosy nie wyglądają dramatycznie, a przeciwnie - mocno, bardzo mocno zyskują na objętości ;-)
Ja z firmy avon lubię tusz do rzęs supershock i oczywiście lakiery :)
Moje ulubione:
pielęgnacja dłoni - rękawiczki Exclusive Cosmetics Spa dla dłoni i z tej samej firmy (Świt Pharma) Active Lifting krem wygładzający z białą herbatą.
podkład Revlon Color Stay
tusz każdy Clinique
Akurat co do tuszu to można się zgodzić,gorzej natomiast z pozostałymi kosmetykami tej firmy,tutaj wybieram naturalne gdzie mam pewność co do ich jakości oraz to,że mnie nie podrażniają.
Ja ostatnio mam fazę na rosyjskie kosmetyki (np. triny.pl), mam już drugie opakowanie szamponu Babuszki Agafii przeciw wypadaniu włosów (poj. 350 ml - piszę, bo to większe ma nieco inny skład) jest to jeden z nielicznych szamponów, który nie wywołuje u mnie łupieżu i poza tym dobrze zmywa oleje, wydajność też jest na dobrym poziomie. Mam jeszcze olej regenerujący do włosów, który też mogę polecić. Ponadto krem do twarzy na dzień do 35 lat - fajnie matuje i nawilża, ma lekką konsystencję, dla mojej mieszanej cery jak znalazł :P No i maskę do włosów dodającą objętości - na razie jeszcze w fazach testu, ale nie narzekam ;)
Ostatnio uwielbiam maseczki z avonu z serii SPA. Pięknie pachną i są świetne.
Z kolorówki - obecnie moim ulubieńcem jest puder z rimmel.
A z pielęgnacji do włosów szampon dla dzieci i półprodukty, które łączę z maskami o prostym składzie.
ja uwielbiam kosmetyki z avonu :")
podkład max factor lasting performance
garnier żel 3w1
Mój numer 1 z podkładów to CELIA NUDE, bije na łep Loreal True Match i Revlon Colorstay:cool: A co najlepsze kosztuje ok 10zl ;]
Probowalam tez nowego podkladu z Revlonu- Nearly Naked i... może być, bez rewelacji :)
Ja natomiast nie mam najlepszego zdania o ich kosmetykach bo o ile kiedyś faktycznie były w niższej cenie i przyzwoitej jakości,o tyle teraz podrożały i jakość też jest wątpliwa. Polecam dobre kosmetyki naturalne na których cały czas bazuję.
Moje ulubione kosmetyki bez których nie ruszam się z domu to kredka do brwi, maskara i błyszczyk. Nie jestem jednak wierna jednej marce, lubię testować nowe rzeczy.
U mnie ulubione są podstawowe rzeczy do makijazu I nawilżenia cery, czyli – tusz eveline, puder sypki max factor, podklad kryolan, czasami baza pod makijaz z sep hory a do tego maski dermo kosmetyczne i krem nawilżający – oliwkowy biodermic. Absolutnie podstawowy zestaw :) i czasami jakas szminka typu ingot matt
Kosmetyki BingoSpa są jednymi z najlepszych jeżeli zależy Wam na niższej cenie a dobrej jakości,np mają bardzo fajną serię balsamów,naprawdę skuteczną. Mogę z czystym sumieniem je polecić.
The Balm Uwielbiam :ok:polecam rozświetlacz :)
Moje ulubione kosmetyki to zdecydowanie kosmetyki clarena, uwielbiam ich kremy i podkłady, są dobrej jakości i nie podrażniają mojej skóry co niestety często mi się zdarza. Jestem też fanką wody termalnej, używam zawsze rano i wieczorem, a latem to i kilka razy dziennie ;d mój ulubiony balsam do ciała to zdecydowanie ten z yves rocher o zapachu malinowym, a i kocham bronzer z sephory ;d
Ja jakoś nie mam ulubionej firmy ale chętnie, i sporo zamawiać w Avon. Wielu ludzi narzeka, ale ja mam swoje ulubione produkty, takie jak puder w kremie anty stresowy i kilka innych
Ostatnio w końcu znalazłam łagodząco-kojący płyn do demakijażu oczu Kojący płyn do demakijażu oczu | Garnier Zawsze miałam problemy z podrażnieniami, ale w końcu ustały.
Oprócz perfum mogę polecić jeszcze inne fajne zapachy. Na przykład zawsze od początku wiosny zaczynam używać balsamu do ust Balmi o zapachu mięty. świetnie się w nim czuję, a jest też przydatny, bo przeciwdziała wysuszaniu (przy tych wiatrach które hulają to szczególnie wazne). Na lato za to zmieniam na truskawki, bo to mój ulubiony zapach lata
W mojej kosmetyczce nie może zabraknąć rozświetlacza:) Uzależnienie od promiennej cery - tak już mam:) Aktualnie używam Earthnicity i jestem bardzo zadowolona:)
Ja zaczęłam stosować w koncu troche wiecej naturalnych kosmetyków, kupilam algi te z manufaktury kosmetycznej, a do paznokci mam awokado BIO z tego samego sklepu bardzo dobre produkty
w mojej kosmetyczce najważniejsze jest maść z witaminą A - uwielbiam ją, ma wiele zastosowań :)
Bardzo sobie cenię produkty firmy Nivea. Mam krem intensywnie nawilżający i jest rewelacyjny!!! Mają świetne żele do mycia twarzy.
New nails ;-) W zasadzie tanio i dobrze - mnie odpowiada i przede wszystkim klientki zadowolone ;-)
Dziewczyny ja zamawiam w sumie sporo kosmetyków z hurtowni Sevonia i jestem bardzo zadowolona - mają dobre marki i przystępne ceny ;) Ktoś z was też tam zamawia ?
Moimi ulubionymi kosmetykami są produkty z hutowni sevonia. Naprawdę chyba najlepsze co do tej pory miałam:)
Sephora to tej wyższej półki, dla mnie leprze są Makeup Revolution, w jednym zestawie mam nawet 32 cienie. takie pasujące do moich piwnych oczu:Makeup Revolution Flawless 32 Eyeshadow Palette paleta 32 cieni - P...
http://puderek.com.pl/2470-large_def...a-32-cieni.jpg
Pisałam już o tych płatkach w innym wątku, ale uwielbiam je zwłaszcza teraz latem, oczyszczające płatki Tami MyCare to mój niezbędnik kosmetyczny na wakacje, nie zajmują dużo miejsca, są w praktycznym słoiczku, a używam ich do demakijażu i odświeżenia cery, więc ograniczyłam inne kosmetyki, które zajmowały mi za dużo miejsca w torbie, a wiadomo w torbie na wakacje zawsze brakuje miejsca:)
Ulubiona pomadka Color Lip Shine kremowa pomadka do ust 34 2,9g - Artdeco - Tagomago.pl na necie ma niższą cenę na szczęście :D
z sephory mam duza palete z cieniami, jest mega! podkład z bourjois mam - jest lekki i fajnie kryje. Polecili mo go w hebe, i to jeszcze za czasów jak walczylam z trądziekiem. Sprawdzał się wtedy, sprawdza się i teraz. Krem do twarzy mam z gal z olejem z wiesiolka. stosuje go tez jako baze pod podklad.