Ziaja jest świetna! niedroga i dobrej jakości. Uwielbiam ich żele pod prysznic z kozim mlekiem albo oliwkami i płyny do demakijażu! Genialne!
Printable View
Ziaja jest świetna! niedroga i dobrej jakości. Uwielbiam ich żele pod prysznic z kozim mlekiem albo oliwkami i płyny do demakijażu! Genialne!
ale wtedy nieraz przesyłka będzie kosztować tyle co produkt....
no ,ale skoro nie mozna nigdzie poza allegro dostać produktu , to czasem warto poświęcić te 12zł
Właśnie przeglądam allegro i niektóre kosmetyki są tańsze niż w drogeriach :O dobrze wiedzieć, teraz mam ochotę przygarnąć je wszystkie :)
U nas otworzyli ostatnio sklep Ziaji, więc są tam WSZYSTKIE jej produkty. Kiedy tam wchodzę, czuję się prawie jak w raju :D. Uwielbiam tą markę i mam z niej prawie wszystkie możliwe kosmetyki. Ostatnimi czasy jestem od nich wręcz uzależniona :)
Jeżeli mam być szczera to kosmetyki tej firmy wcale nie są złe jak na taką cenę,a wrecz dobre jakościowo i sprawdzają się. Szczególnie do gustu przypadło mi masło kakaowe:)
Nie obserwuję tematu, ale czy ceny z oficjalnego sklepu - Sklep Ziaja - Kosmetyki Ziaja :: E-ziaja.com są niższe niż na mieście?
Pewnie tak, ale jeśli nie, to podajcie gdzie jest najtaniej ;-)
Zależy gdzie dokładnie kupujesz na mieście,bo nie raz ceny w oficjalnym sklepie danego producenta będą niższe od tych z narzuconą marżą. Warto szukać w dobrych sklepach internetowych,na pewno będzie taniej.
Ja również bardzo lubię markę Ziaja, aktualnie korzystam z tonika ogórkowego, dezodorantu i kremu na noc
Uwielbiam kosmetyki Ziaja! Są one niesamowite. Używam kremu do rąk, do twarzy na dzień, toniku do twarzy i wiele innych produktów. Bomba!
ja bardzo lubie ten produkt swietny jest dość często do niego wracam.jak jezdze do PL kupuje kilka butelek na zapas.tu ciężko jest dostać ten plyn.rewelacyjny nie podraznia moich oczu bo dużo roznych plynow sprawdziłam i oczywiście podraznialy a ten bomba.
Ja również jestem fanką kosmetyków z Ziaji, szczególnie lubię serie kakaową. Mam balsam, żel pod prysznic a nawet szampon o zapachu kakaowym i wszystkie są świetne, zamierzam sobie jeszcze dokupić krem do rąk :)
Ja uwielbiam ziaję po pierwsze dla tego że ma super kosmetyki a po drugie w rozsądnych cenach;) używam zarówno do pielęgnacji swojej skóry jak i córki z azs.
Z Ziaji bardzo lubię serię medyczną, a w szczególności kosmetyki do stóp i rąk z mocznikiem. Tylko trochę trudno je dostać w sklepach stacjonarnych, drogeriach czy marketach, trzeba szukać na stoiskach firmowych Ziai i w aptekach.
Ja lubię dezodoranty w kulce Ziaji, albo całą serię oliwkową, balsam do ciała, peeling do twarzy, żel pod prysznic. Fajnie pielęgnują i ładnie pachną
Ja z ziaji mam mydlo pod prysznic z masla kakoawego i plyn do higieny intymnej, inne kosmetyki tej marki jakos mi nie podchodza :/ Sporo mam bielendy, np olejek nawilzajacy z serii tropikalnych olejkow, ktoty zostawia na skorze dlugo piekny, ozezwiajacy zapach, a skora dlugo jest nawilzona, jedrna i gladka. Kremy do twarzy i maseczki tez lubie bielendy. natomiast nigdy nie kupie nic z nivea, bo mnie uczula :/
Ja lubię serię rozświetlenie, ale chyba ją wycofują :( Lekko rozświetla, fajnie nawilża :)
Dziewczyny, jak szukacie miejsca, w którym możecie kupić kosmetyki Ziai to polecam e-ziaja.com, mają bardzo duży wybór, ja tam robię zakupy raz na jakiś czas, ale porządne :D Dla mnie to bardzo fajna firma z naprawdę dobrymi kosmetykami. Miałam kilka różnych kremów do twarzy, które nie są drogie, a działanie mają lepsze niż te za stówkę. Teraz akurat używam matującego kremu 25+, działania antystarzeniowego nie widzę (ale to o to chodzi, żebym nie widziała:), ale bardzo dobrze nawilża i to jest widoczne gołym okiem. Zakochałam się w szamponie wygładzającym Kozie Mleko - po umyciu nim włosów miałam je takie jak moja współlokatorka po prostowaniu :) No i ten obłędny zapach długo utrzymywał się na włosach, więc na ogromny plus :) Mydła pod prysznic z Ziai po prostu kocham, są niedrogie, wydajne i przepięknie pachną, jak używałam cupuacu to się rozpływałam przez ten cudowny zapach <3 Jeszcze masek do twarzy nie mam przetestowanych, ale poluję na te z serii Ziaja PRO, ktoś tu już wspomniał o tej z mikrodermabrazją :)
Z Ziaji bardzo fajna jest seria oliwkowa, fajny jest tonik, peeling, balsam do ciała, kremy. Jeszcze tonik liście manuka jest fajny, oczyszcza i odświeża twarz
Kocham, uwielbiam, ubóstwiam ^^ Właściwie to 80% moich kosmetyków i mojego dziecka to właśnie Ziaja.
Pod prysznic mydło kakaowe, krem aktualnie oliwkowy, ale zazwyczaj kakaowy.
Demakijaż mleczko i tonik ogórkowe, antyperspirant.
Mała ma mleczko, szampon a do mycia maziajki guma balonowa. Kaaapitalny zapach ^^
lubie ich kremy do rak a do twarzy jednak wole serie rose care bielendowska bo jest lekka i nie podraznia mojej wrażliwej cery
Ja swego czasu bardzo lubilam ziaje, wrecz byla to moja ulubiona marka, ale nieco im sie zmienil sklad i zaczelam szukac czegos innego. Super maja plyn do higieny intymnej i jemu jestem od lat wierna i kakaowe mydlo pod prysznic, ktorego zaach nigdy mi sie nie znudzi. Natomiast balsamy, czy innepileegnacyjne produkty wole z bielendy, np seria bikini do opalania, mleczka, preye chlodzace czy przyspieszacze, a takze dla maluchow mleczko z SPF 50 i z bardzo dobrym skladem :)
Ja kiedyś używałam, ale musiałam przestać bo zauważyłam, ze strasznie zatykała mi pory czego efektem były wypryski na całej twarzy :/ Niestety ma skórę z tendencją do przetłuszczania się i nie bardzo lubi się z kosmetykami Ziaji
Ja się od Evonum uzależniłam chyba... a właściwie moja skóra ;)
Zapomniałam go wziąć na tygodniowy urlop - trzeciego dnia była tragediaTydzień po powrocie do domu i do kremu - jak ręką odjął, skóra idealna (jak na moje możliwości ;) ).
Teraz już mam zapas.
Szukam jeszcze "mojego" kremu na noc, na razie używam różnych z różnym skutkiem, ale wciąż nie mam faworyta...
Jesli chodzi o zmarszczki to nie wiem czy jakikolwiek krem będzie w stanie pomóc.... Jest to raczej poważniejsze zaburzenie skóry tak wiec moim zdaniem o wiele lepiej zdecydować się na jakiś zabieg na twarz;
http://markemed.com.pl/medycyna-este...arna-w-polsce/