aha i takie pytanko, czy li tym razem pracujemy jedna na drugiej a nie każda na sobie tak? to nie wiem czy się z czasem wyrobimy :P
Printable View
aha i takie pytanko, czy li tym razem pracujemy jedna na drugiej a nie każda na sobie tak? to nie wiem czy się z czasem wyrobimy :P
tak jedna na drugiej- damy radę:)
nie ma problemu, już przelewam :)
ok :) w tkim razie czy ktoś chce być ze mną w parze? :skacze2:
dzoanno-myślę, że będziemy się zmieniać, bo każda jest lepsza lub gorsza w różnych technikach etc. więc jak bedziemy się zmieniać to najwięcej się nauczymy:) Będzie po każdym pokazie zmiana:)
a tkie coś :D tylko będziemy się przenosić z miejsca na miejsce z tobołami? hmm
ja mogę być z tobą
no lampki zostaną, a i tak zobaczysz, że wszyscy będą wspólnie korzystać z swoich zasobów:D Wyjdzie w praniu, póki co mam właśnie taką wizję:)
faktycznie dobry pomysł aby się zmieniać
oki fajnie :) w sumie to dobry pomysł, bo nie będzie monotonii :D bo każda faktycznie robi inaczej mimo wszystko :)
no np.są osoby raczkujące, takie które coś tam już wiedzą, świetne...jedne wymiatają w one stroke, inne w zdobieniach akrylowych, a jeszcze inne potrafią operować tylko żelem:) Będzie cudnie, prawda??;]
oj tak :) tylko teraz jak patrzę na program, ciągle się rozwija, to szczerze wątpię,że się wyrobimy z programem jak jedna na drugiej, bo pamiętam jak było u Pazurka :( połowa ludzi już wyszł, a
Ona bidulka robiła jeszcze ostatnią część programu (a wtedy jeszcze każda robiła raczej na sobie) hmm no nie wiem już sama.. chyba,że każda będzie tylko ćwiczyła to czego chce się nauczyć, bo niektóre rzeczy już potrafi :)
no jasne, że będzie cudnie :) Fajnie byłoby jakby częściej były takie warsztaciki, bo to najlepszy sposób aby się doszkolić i potrenować.
Jak będzie nieparzysta liczba osób to ja mogę zostać sama,bo i tak będę się bała na kimś robić...
Ja mogę zabrać lampę uv i oświetleniową(taką zwykła na biurko,bo tylko taką posiadam)
15zł :ok:
Ale Wam zazdroszczę, szkoda że tak daleko :( też bym chciała spotkać się z Wami na warsztatach i czegoś się od was nauczyć ale 640 km to trochę za dużo jak dla mnie ;(
dla mnie 15zł też moze być.. dobrze ze sie wstzymała z wpłatą bo ja przez bank płace i mam 3zł opłaty :D...
ksenia, nie wiem gdzie bedziesz ale słuchajcie, jak sie spotamy pod dworem czy gdzies to ja mogę zabrać wam bagaże zebyście nie nosiły ile sie zmiesci :D zabieram kamile i plushaka więc jeszce jedno miejsce myśle sie dla kseni znajdzie:D jakoś sie dogadamy i upchniemy to wszytsko :)
ja tez sie zgadzam na te 15zl.....
wezme lampke uv bo oswietleniowej nie posiadam tzn posiadam ale przymocowana na stale:P
co do par to.....mysle ze to i tak wyjdzie w praniu:D
Dzoanko Slonce:skacze::skacze: super ze bedziesz:D
aaaa ja nie wiem czy tez nie bede z córa|:D:D:D
tam jest taki ogródek jakby, który widac z tej salki, gdzie będziemy, więc jak pogoda dopisze to dzieci spokojnie będą miały gdzie się bawić;)
a program postaram się rozpisać czasowo i będziemy się starały wyrobić w tym czasie, to każda będzie musiała zdążyć:D
u Pazurka tez było czasowo, ale i tak wyszło inaczej :D
no wiadomo, ale musimy sie jak najwięcej nauczyć kochane:) w takim razie, skoro większość się zgadza, to zmieniam ostatecznie koszt na 15zł. Napisałam prośbę do naszej graficzki- Pomijacza o stworzenie fajnego dyplomu.
dzanko, to jak nie masz z kim małej zostawić to weź ją ze sobą (chć nie wiem jaka jest wiekowo) moja ma 4 lata myslę ze by sie soba zajęły :D
być może będzie też moja znajoma, która też weźmie córkę:D ma chyba 3 albo 4 latka:skacze:
Ojej bardzo Ci dziękuję za propozycję, z przyjemnością skorzystam z niej. Ja będę jechać pociągiem bo nie będę musiała dużo chodzić więc będę czekać z tyłu dworca koło placu Andrzeja, bo od placu jeszcze kawałek mamy nie wielki ale jednak, znam te tereny bo bardzo blisko pracuje.
noooo to extra, to symbiotycznie sie dogadamy... ja podwózka ty pilotaz.. ino żebyśmy na plac andzjeja dojachały bo ja to nie znam katosówale mniej więcej jako taką orientacje w terenie mam... to chyba trzeba na rondo koło tego no,.. spodk i tam chyba jak na piotra skargi i tam chyba jakoś .. noeważne.. jakoś postaram sie wylądowac:D jak nie to sie telepotrujemy:)
Woszczurku Ona nawet 2 latek jeszcze nie ma, także wiesz... poza tym kawałeczek mam do Katowic i pociągiem z Nią to nie za bardzo, w jednej ręce Ona, w drugiej kufer i jeszcze torebka na ramieniu- nie na moje siły :D i niczego bym się nie nauczyła, bo bym tylko patrzała co robi...
hmmm no troszkę skomplikowana jest droga, chyba że jakoś inaczej się umówimy?
to znaczy jak??
najlepiej by było np pod ikeą bo to ostati moment kiedy sie jeszce orientuję, tylko nie wiem czy tobie będzie pasowało pod ikee sie włóczyć
tak, bo akurat tam jedzie autobus ode mnie, więc sobie wysiądę, zaraz zobaczę o której on będzie pod idea
---------- Dodano o godzinie 12:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:40 ----------
11:30 będę pod ikea
ok, to nie ma sprawy, zgarniemy cie spod ikei:) jeśli tylko tak ci pazuje:) co do godziny to sie jakoś jeszcze zgadamy telefonicznie :D
Oczywiście, że mi pasuje. Jeszcze raz dziękuję :)
napisalam pv do organizatorki .... aby ustalic program .... tyle ze to dosc odlegly termin wiec na dzisiejszy dzien jestem chetna na 100% ..... ale moga sie wydarzyc rozne zeczy bo mam w domu malucha wiec jezeli nie sprawi mi psikusów typu chory , ząbki, czy cos w rodzaju to bede .
Ekipa się powieększa jak miło, wezmę uv, oświetleniówki nie mam, 15 zł pewnie że pasuje, Woszczurek grzej miejsce :skacze:
Mam pytanko mogłabym ewentualnie pojawić się z moim i jego siostrą(6lat)??
Oki, miejsca jest sporo i jeszcze ogród, oni będą mogli też przebywać w niezarezerwowanych miejscach:D
Dzięki.
Myślę,że Julka się dogada z Dominiczką Woszczurka,a Kacper będzie miał na nie oko :D
ja widac symbioza to jest to co matce naturze najlepiej w życiu wyszło :haha:
oj bedzie sie dzialo cos czuje.... ja chyba tez bede z cora...:)
i teraz mam pytanko kto bedzie czekal pod dworcem poza Ladyss?:D:D:D kogos jeszcze mamy wyczekiwac ?:D
prawdopodobnie ja, ale nie wiem czy jadę pociągiem czy busem...
Ninisia, może ja, jeszcze będę się z wami kontaktować. W czwartek mam zaliczenie na uczelni (w Bielsku) i będę pewnie jechać prosto stamtąd, więc pozostaje kwestia czy uda mi się dotrzeć na czas, czy się spóźnię...
Ja jadę z bielska jak coś :DDD