znalazłam takie jeszcze :P
nie tylko my jesteśmy przerażone bo czytałam wypowiedi zagranicznych stylistek.
Definitely No :huh:
Printable View
znalazłam takie jeszcze :P
nie tylko my jesteśmy przerażone bo czytałam wypowiedi zagranicznych stylistek.
Definitely No :huh:
poprostu patrze i nie wierze ;d kto cos takiego wymysla??
W Polsce się to nie przyjmie a przynajmniej nie w 21 wieku. :)
Moim skromnym zdaniem to szukanie czegoś nowego na siłę..
oooo blllleeee jakie ohydztwa masakra brak słów co to oni już nie wymyślą paznokcie maja być ozdobą a nie koszmarnie wyglądać
Szybciej takich się idzie nauczyć niż Bridget'ów :haha:
Brak slow na pomysły ludzi, prawdziwy bubel :P Ja mowie pas :P
nie ma jak mapety na paznokciach. Kształt jest okrutny
:wow::wow: :haha::haha: powodzenia w pilowaniu :leze::blink:
tragiczne sa te pazury:)
masakra...
Brak mi slow, to jest chyba najwieksza katastrofa swiata paznokci;(
Ej to jest tragedia... i fakt, jak w takich drobne zebrać :P I na bank się taki nie złamie :P
Bożeeeeeeeeeee co to ma wogole być? He he kaszmar :P jak wogole chodzić z takimi paznokciami przecież to wstyd:P No ale w sumie o wszytskim sie zapomina: idealna krzywa:P nie wiem komu oni tak wymyślają te paznokcie przecież to jest nie wygodne:P
czy ci ludzie poszaleli? flair, bubble?? okropienstwo!!!:/:
paskudztwo czego to ludzie nie wymyślą :/: bądź tu mądra i zapnij maluszkowi sweterek z takim czymś na rękach :placz: porażka ;p
O ja cie kręce!!!!!!kule armatnie!!!!!!
To wygląda jak spuchnięty palec ;/ niezbyt estetycznie.
Ale niektore wzory sa niczego sobie hi hi;p
Matko jedyna, :szczena: takiego nie jeszcze nie widziałam.Czy ktoś to nosi??? Odrazu do po stylizacji do wariatkowa:skacze::tany2:!! Gdzie ty to znalazłaś???
fatalne.:wow: nie chce mi sie wierzyc ze ktos to wymyslil .Przecie to wyglada strasznie.
masssssssssakra:szczena::szczena::szczena: jak można nie mogę na to patrzeć kto to wymyśla
hehe widziałam już te pazurki i moja reakcja była podobna jak wasza czyli zdziwienie..... Mi te pazurki pisanki przypominają:/
te bubble i hybrydy są okropneeee.:porazka:
Bardzo osobliwe te bubble...
Masakra kształty właśnie bubble i flair jak dla mnie są tworzone chyba dla picu lub z braku laku i pomysłu na coś smukłego i estetycznego co zachwyca a nie brzydzi... ehhhh:/:
porażka...przecież to nie wygląda....
o matko ! To wygląda tak, jak ja robiłam na samym początku, bo myślałam, że jak dam za mało, to odpadnie :D :hahaha:
ha ha jestem na nie;] co za bubel...
:why::why::why: ten kto je wymyslil musial byc na haju
ha ha dobre! :D jestem ciekawa co jeszcze powstanie w świecie stylizacji paznokci co będzie tak gorszyć :D
Zdecydowanie zaniemówiłam...
OMG... :wow:
Z jednej str. te pazurki wyglądają słodko :D Jak takie malutkie bąbelki :D
Ale i tak bym sobie nie dała takich zrobić :D
Haha to wygląda jak by ktoś się uczył stylizacji nie wyszło mu przedłużenie i opatentował nowy kształt ;)
Ciekawe co jeszcze się pojawi :D
gdyby były z czekolady byłabym na tak:skacze:
byly kaczki teraz czas na "pocaluj zabke w lapke" ?? matko chocbym chciala na czasie nie bede. Nie mam zamiaru tego zrobic nawet na prosbe klientki...:/:
mnie również się ten typ paznokci nie podoba