A tu kilka moich. Ciągle zmieniam pigment.
Printable View
A tu kilka moich. Ciągle zmieniam pigment.
wow!!! ale kolorowo :D fajnie
Załącznik 1560
moja skromna fryzurka
teraz zapuszczam::)
Załącznik 1561Załącznik 1562Załącznik 1563Załącznik 1564
a takie miałam przez ostatnie6miesiecy:P
Dzięki mała:) Moje włosy są strasznym utrapieniem. Są bardzo cieniutkie i jeszcze małpy wypadają, więc muszę nieźle się napocić, aby jakoś to wyglądało. Na szczęście fryzjerka, do której chodzę od 8 lat zna moje włosy i wie co się z nich da zrobić, a co nie. Zawsze mi się marzyły długie włosy, ale na marzeniach pozostanie. A ja już się do krótkich przyzwyczaiłam i jak tylko trochę podrosną to mi przeszkadzają.
http://ikf.com.pl/ff/89220/big/1850500.jpg http://ikf.com.pl/ff/25925/big/5238762.jpg http://ikf.com.pl/ff/40708/big/270540.jpg
ogólnie to marzą mi sie długie włosy
Jak miałam 12lat mama nie kazała mi włosów ściąć wtdedy były za pupe i bardzo geste
to ja głupia wzięłam noża i ciachłam...no i juz trzeba było iść do fryzjera...
Żałuje do dzieś;(
z fryzjerem to jest okropna sprawa bo to nie paznokcie które można zdjąć jak się nie podobają...
ja chciałam rok temu żeby mnie obcieła na rihanne tak że z jednej strony były sporo dłuższe a skończyło się na tym że musiałam sobie z jednej strony włosy przedłużyć bo wyglądałam tragicznie....
ja mam sasiadke która ma dopiero praktyki ale potrafi cuda zrobić z włosami.Nawet jest tu na forum bo też żele zakłada.Musze jej powiedziec żeby tu zdjęcia wkleiła:)
A mojej koleżance w salonie tak włosy urządzili ze dostała odszkodowanie:(a włosów prawie nie miała spalone dosłownie....
słyszałam o podobnym wypadku w telwizji. Babka przysżła do fryzjera na trwała. Kiedy nałożyła jej te płyny na włosy powiedziała że ma przerwe i sobie wyszła. Ta babka siedzi tam 2-3 godz. (!!!!!!!!!!) i zaczyna ją skóra piec... póżniej okazała się że ma poparzeni 2 stopnia i chyba też 3 i prawie wszystkie włosy jej powypadały!! To było w takim sądzie z reality-show i facio co był sędzią powiedział że może tej fryzjerce zrobić na głowie co tylko chce. No i sobie wyobrażcie co się stało kiedy wzięła golarkę do ręki.... ogoliła ją na całkiem łyso i zostawiła kępek łosów jako "grzywkę"... babka wyglądała przeokropnie, ale należało się jej :D
psychiczne babsko by zostawic klijentke i wyjsc ja to juz na miejscu glowe bym jej ogolila....
hehe :D a tak propos miminka Ty na początku pokazywałaś że chcesz zapuszczać takie długie włosy :D Ja mam takiej samej długości jak ta babka na zdjęciu , które wstawiłaś :D chętnie się zamienię, bo nie lubię takich długich :P, a zresztą i tak się niedługo strzygę :D:D:D:D:D Może dam do sprzedania żeby z tego jakąś perukę zrobili xD
to ja też chętnie się zamienię :D ja mam już takie za łopatki i ciągle mi mało ale wcale mi nie przeszkadzają :) a jaki masz kolor? bo mi sie właśnie marzy taki jak ta dziewczyna na zdjęciu, które dodałam
hehe ja niestety mam ciemny brąz, ale chciałabym przefarbować na czarny :D
Z fryzur stylizowanych na emo posiadam jeszcze taką fryzurkę. Jest bardzo elegancka. Bardzo ładnie ma ścięte te włoski laska ale powiem szczerze, że im bardziej wycieniowane włoski tym bardziej się niszczą. Dodatkowo żeby uzyskać efekt tak ładnie ułożonych włosów trzeba je ciągle prostować a co za tym idzie : łamanie włosów, rozdwajanie, przesuszenie, wypadanie. Takie włoski nie wyprostowane nie wyglądają zbyt specjalnie bo się wywijają i nie widać tych linii pasm. Także taka fryzurka to nie na dłuższą metę szczególnie przy farbowanych włosach (w tym przypadku blond) gdyż są jeszcze bardziej narażone na niszczenie.
świetna ta fryzurka :D
Chciałabym żebyście doradziły mi coś na temat moich włosów:) chciałabym pozbyć się tego mojego balejażu ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie bo chciałam przerobić się na blondynkę ;) ? jak myślicie dało by radę? podpowiecie mi coś? może macie jakieś sprawdzone farby?:*
przepraszam że ucięte ale zrobiłam głupią minę
Ja to z zapuszczaniem nie mam problemu,nie rosna mi szybko(mam takie za ramiona) z powodu wiecznych eksperymentow na glowie.Teraz mam cos kolo czerwieni :)Ale chce zmienic na black cherry.Widzialam dziewczyne z takimi wloskami mienia sie na czarno i czerwono.
odwazne z was dziewuchy ;D ja tam tydzien przed matura wiec włoski dawno nieobcinane ;) http://images46.fotosik.pl/113/d1d9fee734492984.jpg
o to jak dawo nie obcinałaś to z pewnością matura pójdzie śpiewająco :]
Ja byłam w czwartek u fryzjera bardzo wloski to mi sie nie zmienily :D mam jakieś zdjecie chyba to wkleje :P
z chęcią zobaczymy :]
http://images40.fotosik.pl/109/7185b053a083dc99med.jpg
jak zrobie inne zdjecie to wkleję :P
roooksanka śliczny kolor :) bardzo mi sie takie pdobają ale niestety mi nie pasują :(
bera0 - mam się z kim stresować przed maturą na forum :)
maturzystka pozdrawia maturzystkę :D :*
to ja się dołączam do maturzystek i pozdrawiam :D :)
to ja pokaże też moją zmianę hi hi hi
Załącznik 1705 bbbbbbbbbbbbbbbbardzo długie włosy-osiemnaście lat :)
Załącznik 1706 wersja blond i aparat na zębach :D
Załącznik 1707 wersja ruda ;)
Załącznik 1708 wersja obecna brąz-dosyć ciemny :)
rude podobno są wredne dobrze że zmieniłaś :D hehe
rude - fałszywe ;);P
roooksanka fajne kolorki:)
Chanti chyba w brązie Ci najlepiej chociaż w wersji blond też niczego sobie :)
dzieki :]
Ale rude farbowane nie:)Mialam kiedys taki marchewkowy odcien strasznie mi sie podobal ale ze swoje mam ciemne wlosy wiec za czesto bym musiala je odswierzac wiec zrezygnowalam.Chociarz kto wie moze znowu sobie kiedys takie zrobie :)
Również przyłączam się do maturzystek!
Po egzaminach ścinam włoski, więc wrzucę na pewno fotkę! :)
chanti w brązie najbardziej mi się podobasz, a jaki jest twoj naturalny kolorek ??
Dzięki dziewczyny:kooffa:
mojemu mężowi tez w tym kolorze najbardziej sie podobam :D
A mój naturalny to szara myszka-kompletnie nie pasujący do mnie ha ha ha :D