hm, ale one przeciez nie sa takie grube... wiec nie wiem?
Printable View
hm, ale one przeciez nie sa takie grube... wiec nie wiem?
z zasady nie naklada sie przy wolnym brzegu bo zawsze spilujesz :)
Ozdoby które są grubsze zatapiamy w żelu na linii stresu (miejsce gdzie warstwa materiału jest najgrubsza) :P
to prawda ze nie sa grube i powinno zatapiac sie na linii stresu, ale co jesli klientka zazyczy sobie wtopienie tych kwatkow a'la french zlozony z 3 rzedow kwiatkow? :)
No to Twoja w tym głowa, żeby jej wytłumaczyć jak to będzie wyglądało, odradzić i zaproponować alternatywę, np kwiatki w tym miejscu malowane farbkami ;)
Zgadzam się z Samaron. To Ty jesteś stylistką i ma juz jakieś wyobrażenie na temat tego co jak będzie wyglądać. Krótka rzeczowa rozmowa z klientką powinna dać jej obraz tego jak będą wyglądały jej paznokcie.
dokladnie... jak pani sobie zyczy grube lopaty do odgarniania sniegu to nalezy skierowac do castoramy :) a tak powaznie to przeciez nie na wszystko sie trzeba od razu zgadzac :)
tak należy kierować do castoramy i niech tam szuka mojego chłopa on pomoże ;p
Musisz jej nwytłumaczyć, że jeżeli zażyczy sobie takie coś to pod wpływem piłowania te ozdoby mogą po prostu się zetrzeć i będzie to niefajnie wyglądać. Kobitki chcą takie zdobienia bo się na tym nie znają nie wiedzą na co mogą sobie pozwolić by ich paznokcie wyglądały pięknie
to prawda, kobiety czasem takie rzeczy wymyślają że masakra najgorzej jak się uprze i koniec...:D
Wiecie moze jak wyglada zdobienie paznokcie w stylu "jazzy nail art"? czym sie to charakteryzuje , na czym to polega i z czym to sie je?przegladalam internet szukałam wiadomości ,podobieństwa pomiędzy zdobieniami ale ciagle nie udalo mi sie tego rozgrysc :<
... a ja najpierw coś modzę na kartce a potem się okazuje że wyszło mi coś zupełnie innego:)
Jeśli chodzi o klientki.... to maja nierealne podejście do możliwości stylistki:) no cóż:)
to jest dobry plan:)) ja nieraz szukam w googlach zdjec paznokci i przerysowuje je na kartkę , tam je po swojemu zmieniam i mam cos do zaoferowania dla klientki
Jestem zdania, że podstawą jest to, żeby dłonie i paznokcie wyglądały na zdrowe i zadabane - bez lub z manicurem. :D
no tak, ale te zdobienia tak wciągają:) i relaksują:);)