o kurcze fajnie macie wszystkie ze sie spotkalyscie, ja tez bym chciala!!!!!! dlaczego nie ma nikogo z tad????
mam nadzieje ze kiedys uda mi sie spotkac z kims z was ?????? hhrrrrr ;(
Printable View
o kurcze fajnie macie wszystkie ze sie spotkalyscie, ja tez bym chciala!!!!!! dlaczego nie ma nikogo z tad????
mam nadzieje ze kiedys uda mi sie spotkac z kims z was ?????? hhrrrrr ;(
ha ha ha :skacze:a jutro następne spotkanko forumkowe. spotykam się z ivonką70:skacze::skacze::jupi::jupi::jupi::jupi::j upi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi:
Ja wczoraj spotkałam się z Izą, a konkretnie ją odwiedziłam. Mam nadzieję, że spotkanie było owocne i Izunia dowiedziała się czegoś nowego:). Muszę stwierdzić, że bardzo pilnie obserwowała to co robię, choć jej skarby trochę nas rozpraszały:P. Ale dzieciaczki ma niesamowicie pełne energii:jupi:.
A tu kilka fotek ze spotkania i paznokcie Izy.
super dziewczyny:) cieszę się z Wami:*
no to na prawde super,ciekawe takie spotkania,mam nadzieje ze tez bede miec okazje spotkac sie z ktoras z Was...teraz jade do Elblaga a od poniedzialku bede pare dni w Gdansku w nazej drugiej firmie wiec jesli ktoras z tamtych stron to milo byloby spotkac...
Zazdroszczę szczęściary :)) bo się tam wprosze kiedyś takie piękne pazurki :skacze:
kurcze super takie spotkania :) !!
fajnie,ja mieszkam zbyt daleko.musze zaplanowac dluzszy pobyt w polsce i wtedy mozemy pomyslec nad jakims spotkankiem...
oj, oj, a kiedy ja te 17 czy 18 latek skoooończę?? ;(
ja to na ten post więcej nie wejdę !! za każdym razem żal mi dupe sciska!! ja też tak chcem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to kochane robicie tak - spotykacie się w Katowicach, jedziecie wszystkie razem na dworzec PKS ewentualnie PKP i jedziecie do Lublina :skacze:
cóż za wybitny plan :D
---------- Dodano o godzinie 19:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:13 ----------
zwłaszcza końcówka :P
Hi hi hi, dla chcącego nic trudnego. Spotkanie można zorganizować z dnia na dzień. Ja zapraszam do Łodzi, ale po 23.07. Chętnie wymienię się wiedzą.
dodaje zdjęcia z wczoraj:skacze::skacze::skacze:
Izuś a Ty gdzie??????
na zdjeciach w temacie czy jest ktoś ze śląskiego
:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
no tak ale z tego spotkanka mi chodzi , co tylko foty strzelałaś a Tobie nikt nie zrobił ?? ;P :*
dzidziulko kochana włśnie agusia dała wczoraj tam zdjęcia z tego spotkanka wczorajszego w katowicach. a ja tu dodałam te co ja robiłam.
a ja to jeszcze nie wytrzeźwialam juz widze heh
ok. boska jesteś. pluszak ma jeszcze dodać i czarnulka.:skacze::skacze::skacze:
ło matko zizi jaką mą minkę uchwyciłaś:skacze: super fotki:D
No piękne ujęcia hahaha Boje sie że wam monitory popękają od moich min hehehe
Hahaha co to jest !!! Zizi masz kopa w dupcie !!:P :skacze:
Czeaj aż dodam sesje z pociągu tylko do domu wróce!!
jakie groźby haha ;P
ej dziewczyny a gdzie reszta fotek ze spotkania;(;(;(;(
hym...no właśnie.... czarnulka....:aty::aty::aty::aty::aty:
e plushak gdzie ta obiecana sesja:skacze::skacze::skacze:
Zawieruszyła mi się reszta ;(
No no ślicznie kobietki ślicznie :)
o ty paskudo ale ci :aty::aty::aty::aty:
hahahaha super, mine mam jakbym była nieźle znudzona hahaha
o ty paskudo.:aty::aty::aty::aty: