-
Odp: gdzie kupic aby bylo duzo i tanio :D
Hej dziewczyny :) ja ostatnio natknelam sie na nowy internetowy sklep z ozdobami do paznokci
Oczywiscie okupilam sie fimo :) musze przyznac ze jeszcze tak cienkich plasterkow na oczy nie widzialam :D sa super ,ostatnio robilam pazurki lakierem coreczce sasiadki i po 2 dniach nadal slicznie jej sie wszystko pod tym lakierem trzymalo,
ja jestem zachwycona :D i dodaja oczywiscie super gratisy za wieksze zakupy :) Bingo - Sklep Internetowy osobiscie goraco polecam
-
ale oni maja tylko fimo :)) to i tak nie taniej .. bo w wszystkich sklepach 20 sztuk jest 2,9 a tutaj 1.3 10 sztuk :) czyli 20 2,6 :))
---------- Dodano o godzinie 15:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:52 ----------
Kochana do czego uzywacie masy perlowej?? Do zelu sie daje czy co?? Bo to cienie.. Mozna ich mieszac z zelami zeby byl jakis ladny kolorek czy nie za bardzo??
-
-
To ja taka zacofana jestem :D hahahha KUpowalam w hurcie w Emiga.pl i facet mi mowi a dlaczego pani nie chce masy :P Nie chcialam wyjsc na idiote .. Bo co mialam napisac :d a TO NA CO ?? Dziekuje Rudzia :*
-
a kupowała któraś z was na pazurki.com.pl ??? Ostatnio odkryłam ten sklep i powiem wam, że wybór rzeczy całkiem spory. Mają dużo ozdób, innych akcesoriów i ceny całkiem przystępne. Kupowała któraś z was tam?? jestem ciekawa opinii.
-
Ha myslałam,ze ta hurtownia juz nie istnieje...Swojego czasu nie cieszyła sie dobra opinia...
czeste problemy sa z przesyłkami i ogólnie z produktami...nie wspomne o osobach,które pracuja w owej firmie...brak wiedzy na temat sprzedawanych produktów....
-
Kobietki nie wiecie moze gdzie mozna kupic jakies fajne zimowe naklejki.. typu.. balwanki ..drzewka noworoczne.. reniferki :) COs jest w dobrejradzie ale wybor typowo swiateczny jest maly :((
-
-
Natalia ja wielokrotnie parzylam do tego sklepu i niemam pojecia jak zamawiac ;/ to z Niemiec idzie do Polski czy jak??
---------- Dodano o godzinie 16:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:01 ----------
No i drogie te naklejki .. 1, 65 eur 6 zl :)) chyba ze sie kupi na 200 sztuk :D hahaha dziekuje za linka.. znow bede musiala poogladac co tam maja :*
-
chyba w ef maja takie naklejki teraz
-
Ostatnio kupowałam w Lalill - mogę polecić sklep :ok:
-
Duzo i tanio... wlasnie przegladalam allegro i natknelam sie na takie zestawy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro to co by mnie interesowalo konczy sie juz za godzinke! ale nie wiem czy firma/zele sa godne polecenia (niestety fotki zostaly tak zrobione ze nie moge sie dopatrzec firmy)ale moze ktoras z was bedzie wiedzialo co to i czy warto :)?
pozdrawiam
-
Ja kupuję ozdoby, cleaner, farbki do zdobień, tipsy szklane, pilniki są super jakości z firmy i-nails. To wszystko kupuję na stronie: dobrarada. Serdecznie polecam.
Z kolei zele to tylko na spn.pl
-
Nie wiem gdzie dać moje pytanie więc kieruje je tutaj czy jest gdzieś na Śląsku, głownie interesują mnie okolice Katowic. Sklep, w którym mogę kupić kolczyki do paznokci??
-
drogie dziolszki....
chcialam powiedzieć, ze dzisiaj zrobilam sobie zakupy w allepaznokcie i to wszystko przez was !!!!!!:D:D:D
czytając te posty tak sie nakręcilam ze musialam zrobić zamowienie... i nazbieralo sie na ponad 200 zł i to sie hamowalam...
rany, świeta sie zblizają a ja sama sobie kupuje prezenty :D hihihi
-
dziewczyny a mi przyszla paczka z alle paznokci i mam tez takiego gratiska ale nie wiem kompletnie co mam z tym zrobic i jak tej ozdoby uzyć... co to jest?? nie wiedzialam gdzie wpasać tą wiadomosc do jakiego tematu jak co to prosze o przeniesienie;)
Załącznik 34210
Załącznik 34211
Załącznik 34212
-
tu masz typowe łezki tylko przezroczyste :) możesz je np wtopić i zalać witrażowym żelem albo układać jakieś kształty z tego i zalać witrażowym bądź też poprostu na przezroczystą końcówkę i tez efekt może być fajny :)
można też je poukładać i zalać cienką warstw kryjącego, podpiłujesz i będziesz mieć efekt kolorowego pazurka w przezroczyste łezki :)
odrobina kreatywności i fantazji ;):ok: metoda prób i błędów może wymyślisz jakieś inne zastosowania :)
-
Dziewczyny a gdzie kupujecie ozdoby blaszki typu dior? Znalazłam u dobrej rady ale są strasznie drogie bodajże 5zł za 10szt.
-
ja kupowalam chyba w reni nails:)wejdz na ich strine i zobacz:)
-
ja brałam od naszego Paznokietka ze zby-mal Ozdoby-Ozdoby metalowe :)
-
ja ostatnio kupiłam coś takiego bo bardzo mi się spodobało ale kurcze nie mam pojęcia co to jest i jak można to wykorzystać :P
http://images46.fotosik.pl/662/9bc2a7b8b267d223med.jpg
-
to jest fizelina :) a co z tym zrobic to juz zalezy od wyobraźni.. napewno wtopić :skacze:
-
można to nałożyć na warstwę żelu czy trzeba na klej tak jak koronkę ? :)
-
Kolezanka wyzej wyraznie napisala WTOPIC, a to nie ma zadnego zwiazku z klejem :D
Co do tytulu duzo i tanio, polecam pilini z la lill za 1,20 :) Wyprobowalam je i sa jak najbardziej ok :)
-
co do tej fizeliny - moja mama mi z kwiaciarni przyniosla tego ostatnio po metrze kwadratowym z kazdego koloru :skacze: idzcie do jakiejs pobliskiej kwiaciarni i pewnie za i zl wam tez z metr sprzedadza :)
-
Dziewczyny!! gdzie kupić
Potrzebuję kokardki cyrkoniowe. Jeśli ktoś wie, gdzie takowe kupić proszę o cynk :)
chodzi o taki temat
http://originalpiecemag.files.wordpr...89b0o1_500.jpg
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...wrIfgX_cMq-U-4
-
Karo - ja coś podobnego kupiłam na dobrejradzie, to się chyba nazywa: broszki na paznokcie, ja kupiłam tam taki wzór
-
właśnie byłam i oglądałam i kokardek brak :(
-
Hm ... a może na allegro???
http://www.ceneo.pl/11291374
-
dzięki, nie wiem jak to się stało, ale musiałam przeoczyć na allegro, znalazłam jeszcze inne :)
-
Nie ma za co :) po to jest to forum, żeby sobie pomagać :ok:
-
ja szulam tylko na allegro kuuje itam mozna naprawde tanio wyszukac duzo tanio ozdobki.tylko musisz dobrze poszukac i szukaj w kategorii uzywane ja ostatnio kupilam 300 sloiczkow z roznymi ozdobami zaplacilam 60 zl plus przesylka i byly nawet yrkonie svarowskiego.i zawsze tak kupuje.czesto tez maja np kufer zywany plus ozdoby i tez mega tanio wychodzi takze trzeba szukac w filtrze u gory wpisyje poprostu sloo ozdoby potem ze do amniciure i uzywane i wychodzi.taniej nie znajdziesz bo jak na poczatku kupowalam to kupowalam np w kiosku u mnie lub w skle[ach i placilam po 5 zlotych za jeden sloiczek.a teraz juz poprostu szukam.
-
dziewczyny śliczne te broszki,ale ja ich nie widzę na allegro...
-
ja kupuje u siebie na bazarku na stoisku pazurkowym takie kokardki 2szt- 5 zł ;)http://pliki.wzorki.info/images/NCMb.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/HcLCT.jpg
-
-
Kto mieszka w Czewie i zrobi ze mną zamówienie z new nails w sumie na 400 zeta?
Mielibyśmy wtedy przesyłkę za free - wielka oszczędność nie jest, ale skoro można, to czemu nie korzystać? ;-)
-
Ja wszelkie zakupy robię na Negozio. Tam jest tanio i bardzo fajne kosmetyki. Uwielbiam lakiery do paznokci Essie. Jest ogólnie bardzo zadowolona z tych produktów. Polecam
-
Dziewczynny a gdzie kupujecie oryginałki :)Swarovskiego? Interesuje mnie ilość 1440
-
Cytat:
Napisał
Ka_r0
polecam na stronie www.edbeauty.pl ;-)
-
Chyba najbardziej opłaca się zamawiać przez internet