Przyjechały by te zagraniczne gwiazdki do Polski to by im pierwsza lepsza dziewuszyna w chałupinie za 30 zł lepsze zrobiła;)
Printable View
Przyjechały by te zagraniczne gwiazdki do Polski to by im pierwsza lepsza dziewuszyna w chałupinie za 30 zł lepsze zrobiła;)
niestety to fakt
Moja kumpela ostatnio byla w USA na Florydzie i mowi, ze tam wszystkie studia paznokci sa prowadzone przez chinczykow, koreancow, cholera wie i ze nigdy nie oddala by im swoich dloni.
Moze cos w tym jest :/:
Mnie się widzą te kolorowe Kate Perry :D
świetne króciaki :)
mariolcia... dziewuszyna w chalupinie za 30 zlotych trafila w sam punkt:skacze:
ale to wszystko male chinskie raczki robily u gwiazd pewnie tez... jakie pochodzenie takie wykonanie, ech... rasa zolta nas zalewa... plastikowymi zabawkami, gadzetami do nabycia w sklepach "po 2 zeta" i takimi pazurami wlasnie;]
ale się uśmiałam z tej dziewuszyny :haha: dobre, dobre :haha:
chociaż te kwiatuszki kolorowe u Katy, są całkiem całkiem :)
No, mi też właśnie przypadły do gustu te kwiatuszki u Katy :)
no widzita jaka jam zabawowa jest, wsiściutkie leżyta i kwiczyta ze mojego żarta...:skacze::skacze::skacze:
Mariolcia :leze: humor przed samym snem mi poprawiasz :*:leze:
Byonce, raczej spokojnie, tylko z ta flaga jakos sie wyrozniaja
kachna831 czuję się zaszczycona;) A te ostatnie pazurki nawet fajne i flagi też ok... Każdy ma czasami chęć zaszaleć:)
Mi się bardzo podobają :P Flaga śmieszna, no ale typowo pod teledysk ;) A pozostałe... lubię takie.
Jak się patrzy na niektóre pazury GWIAZD to można się trochę podbudować........Dziewczyny! Jesteśmy po prostu PERFEKCYJNE!!!!
Ja tej kolezance, o ktorej wczesniej pisalam (byla na florydzie) tez zrobilam paznokcie z flaga, tak dla porownania
Mam nadzieje, ze moge tu dodac to zdjecie
gaga poraża sliwka na paznokciach :D :D
nawet fajne, ale mogłby być ten kolor bardziej wyrazisty : jak na Gage :P
Czy ja wiem czy to śliwka? Taki słaby ten kolorek. Ale za to kształt mi się podoba co nie gustuje w szpicach....
A mi się wcale nie podobają niby takie gwiazdy ale nic specjalnego na pazurkach nie mogą zaprezentować beee:/:
A mnie się nawet podobają paznokcie gagi:D Kolorek fajny, chociaż jak na nią jakosik taki spokojny:minka: i kształt ciekawy:ok:.
ksztalk super ,ale ten kolor.... takie sine jakies!?
Nie podobają mi się te gagi, kolor jakiś nie tego, no ale do kreacji pasuje.
A widzialyscie to???:P
Harald Glööckler - stylista
To ciekawe co??=
Robila juz ktoras z was podobny modelarz??? :D
Spojrzcie na french na drugiej dloni.......
O matko!! Wszystko rozumiem ale facet z przedłużonymi pazurami to już przegięcie :/:
No bez jaj!!!!!!!! Facet z czymś takim na dłoniach :leze: nie mogę :haha:jeszcze różowe:skacze:
feeee...nie wyborazam sobie bym moj facet lazil z takimi, obojetnie kim by byl ;)
Naturalna poprawa wyglądu... dyskretna... niezauważalna... bezbarwna... ok! Ale to... porażka!
no ej dziewczyny... męskie muskularne ramię przyozdobione drapieżnym tatoo i zakonczone różowymi pazurkami... no przecież jak znalazl hahaha:haha:
ciekawe jakby ten owy pan drapał po pleckach hmm albo się.. pod prysznicem :D
Hihihi ale ma pazurki
moze ma taki "interes", ze potrzebuje pensety w toalecie hih :P
cialko ma fajne...zadbane...ale troszke przegiął...a mowiac troszke mam na mysli BARDZO:D:leze::leze:jola rutowicz sie przy nim chowa;]
z czystej ciekawosci poszperalam na jego temat i on chyba juz tak ma:D:D na drugiej fotce kciuk wymiata:D i jeszcze dziary nie mial na ramieniu:D:D
o resz w pyte... ale gość...
jaki krejzol ... to mnie bardziej odrzuca niż obgryzione pazury u faceta...:/:
Tu już frencz na obu dłoniach :P
No no no piękna z niego kobieta :leze::leze::leze:
wogóle jakiś wymalowany...no ale cóż- mamy równouprawnienie :)
jego stronka :D http://www.haraldgloeoeckler-fans.com/galerie/
jego paznokcie nawet te różowe mnie tak nie przeraziły jak brwi...:haha::haha:
mógłby się do Jacykowa po poradę wybrać :haha::haha::haha:
O rety jakie foty :) przezabawny facet
taka jola rutowicz w wersji męskiej :D ale french zdecydowanie ładniejszy od tych różowych krogulców ;d
No nie ma co, gosc wymiata
ach i pan Glöckler tez juz i PL "gosci"
nio gosciu jest naprawde pokrecony ale i chyba dlatego interesik mu sie kreci jak diabli.
ale........... niestety jest z "innej planety" tak ze nie mamy u niego szans.
Pazurki czesto robi sobie na wszelakich tarkach kosmetycznych,jest go tam zawsze pelno bo i wesolo.