ja już zaczęłam przygotowywać dwie prace, mam nadzieję, że dziś je skończę:)
Printable View
ja już zaczęłam przygotowywać dwie prace, mam nadzieję, że dziś je skończę:)
fajny pomysl na konkurs:) ale bedzie co ogladac ulalala ;D:skacze:
Ja już mam kilka propozycji i jeszcze kilka w główce.. Więc jak "przeleje" je na tipsy to zastanowię się, które wysłać i na pewno wyślę :D Bo temat konkursu trafiony w 100000000000000% ;)
Ja już mam dwie prace jednak nie jestem z nich zadowolona :skacze:. Chyba zrobię kolejną i może będzie lepsza hehe
ja coś się nie mogę za to zabrać :P
może jutro naskrobię, bo mam wizję. a wizja, to już jakiś punkt odniesienia ;)
Dziewczyny pędzle w ruch bo temat doskonały :) Ja już też mam pomysł :)
A u mnie jak zwykle brak weny twórczej:(
Kurcze też mam chwilowy brak weny a brakuje mi 2 pazurków do drugiej pracy:) już się nie mogę doczekać jak będziemy oglądać prace:D:D
heh ja zaś próbuję skończyć:D już tło zrobione i ozdobione:lol: jeszcze tylko postacie namalowac:D
Fajny konkursik może weznę udział :)
nabłyszczam pierwszą pracę, pstrykam foty i ślę....:jupi:
moze i mi sie uda cos wydziergac w wolnym czasie :D
oczywiscie moje tempo jak zawsze jest szybkie :D dopiero dziś robię zdjęcia i wysyłam :D:haha::skacze:
Wy już wysyłacie a ja tak na raty jakoś już te ostatnie robie, że nie mam czasu:) zawsze zaczne coś malować i klient przychodzi:D
znajac moje beztalencie wyciagnelam tipsy i zaczelam malowac tak tylko dla zabawy, ale co raz bardziej jestem zadowolona z mojej pracy, wiec skoncze i wysle:skacze:
świetny pomysł :) gdybym miała więcej czasu to bym się skusiła :) ( oczywiście i większą aktywność :(.... )
Temat idealny:P Muszę coś wykombinować:skacze:
temat wspaniały - mnóstwo kolorowych malowanek będzie do oglądania - super :)
:skacze:
Trzeba brać się do roboty :) Mam nadzięję , że początkujący też mogą startować :))
zapraszam do pisania i przeczytania regulaminu w którym jest dokładnie napisane jakie wymagania trzeba spełnić żeby brać udział w tym konkursie .
A kto jest sponsorem i jakie są nagrody ?? Bo o tym chyba nie ma nigdzie napisane ?
nagroda to wystawienie prac na stronie głównej, a "sponsor" to MY (forum) :D Nagrodą nie zawsze są materialne rzeczy ;)
to jest cały dział konkursów organizowanych przez to forum, często w współpracy z różnymi firmami.
i takie konkursy są bardzo potrzebne, bo uczestnikami nie kieruje chęć zdobycia nagrody, tylko sprawdzenia siebie i ćwiczenia:)
O tak! a zwłaszcza, że temacik rozległy to każdy może spróbować:D
W końcu wezmę udział w konkursie :):cwaniak2::skacze:
:porazka: ja zrobilam ,wywalilam i znowu zrobilam i chyba tez wywale .... normalnie klapy. czasu mi brakuje ,bo sie przeprowadzam i caly ten majdan musze zapakowac... OOOO losie ;(
ja czekam na farbki hyyyyy :D
Ja jutro wysyłam drugą prace:D
Hah, się rozkręciłaś :)
szalona kobieta :) już druga?? ja do pierwszej podchodzę podchodzę i jak się zabieram to mnie trafia bo nie wychodzi jakbym chciała :( no cóż nie każdy może być geniuszem ;p
no jakoś tak mnie się nudzi w domu:D
moje dwie prace wysłane :D
racja farbi!! zyza daj sobie spokoj tym razem ja wygram:P
już dwie zrobine, a jeszcze troszkę czasu jest:D
to sie jeszcze okaze królowa :tany: :tany: :tany: hehehee :)
to był żart do zyzy skierowany-myślę,że w stosunku do niej mogę sobie na to pozwolić
Super!!!mam tipsów od groma (nie pracuje na nich już dawno):d
super pomysł na konkurs... to może też wezmę udział? Napiszę 10 sensownych postów żeby nie zaśmiecać forum i się zgłoszę :)
Mam już kilka prac zrobionych, myślę nad kolejnymi.. Ale wyślę je wszystkie razem, nie będę się rozdrabniać :P hehehe