-
Odp: Modelowanie kształtu brwi
Cytat:
Napisał
Agnieszka Praska
Ta metoda jest juz kupe lat, żadna nowosc ;)
to piorko robione recznie a nie maszynka ;)
Wani jak ktos ci wprowadzi za gleboko pigment to nie licz na to ze zniknie za 2 lata ;)
Może i racja, ale co z tego skoro specjalistek w tej dziedzinie jest jak na lekarstwo. Naszukalam sie porzadnie, zeby znalezc ta jedyna, w ktorej rece oddam swoje brwi. Wizyte mam juz umowiona... z Warszawy jade, az do Krakowa ;) Ale to nic takiego, Krakow to moje ukochane miasto i zabawie tam z tej okazji trzy dni. Bardzo sie ciesze, poniewaz brwi sa dla mnie najwazniejsze i w koncu bede miala swiety spokoj - bez codziennego bawienia sie w rysowanie ksztalku;)
-
-
Cytat:
Napisał
claudia.c
a czy orientuje się ktoś moze jak to wygląda u nich cenowo? bo nie mają cen w sklepie...
chodzi mi o ten zestaw "w walizce" plus szkolenie... tak mniej więcej? (600-1500-3000 zł ?)
-
pozadne szkolenie( nie wiem ile u szwedo choc maja opinie super i mega doswiadczenie w tej dziedzinie) plus zestaw to koszt ok 2000zl-2500 :) sam zestaw maly ok 700zl
-
w szwedo szkolenie z piórkowej plus zestaw kosztuje ponad 8000
-
antosia28, dzięki ale już jestem zapisana na zabieg na 24 maja ;) Kobitka, do której się wybieram robi brwi spektakularnie... jeszcze takich efektów nie widziałam ;) Jak mowię, naszukałam się porządnie... ;P
-
-
bardzo proszę -> Gabinet Różany
-
wani, to co robi ta pani to nie jest metoda 6D
szczerze mówiąc nie spodobały mi się jej prace ;(
-
Dziewczyny poleccie jakas dobra farbe/henne do brwi. Chce zeby efekt sie dlugo utrzymywal i zeby ladne chwycilo skore. Narazie mam refectocil
-
niektore prace swietne, a niektore hmm dziwne;)
-
Cytat:
Napisał
nadiuszka
wani, to co robi ta pani to nie jest metoda 6D
szczerze mówiąc nie spodobały mi się jej prace ;(
Naprawdę nie??? Kurcze... teraz się będę zastanawiać, czy jednak się decydować ;( Nadiuszka, a przypomnij, od kiedy Ty będziesz się zajmowała brewkami tą metodą?;);)
---------- Dodano o godzinie 13:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:41 ----------
Cytat:
Napisał
Mysiaczeq
Dziewczyny poleccie jakas dobra farbe/henne do brwi. Chce zeby efekt sie dlugo utrzymywal i zeby ladne chwycilo skore. Narazie mam refectocil
Intensive :)
Teraz to się w ogóle zastanawiam, czy tej kasy co ją mam przeznaczoną na brwi nie wydać na szkolenie briowe w Wawie haha :D
-
Cytat:
Napisał
wani
Naprawdę nie??? Kurcze... teraz się będę zastanawiać, czy jednak się decydować ;( Nadiuszka, a przypomnij, od kiedy Ty będziesz się zajmowała brewkami tą metodą?;);)
wiesz, zajmowanie zajmowaniem, ale od momentu szkolenia nie zostanę świetną specjalistką. zobaczymy jak mi będzie szło ;)
-
Mysiaczeq veniata farbuje skore po minucie:)
podrozowalam, uczylam sie a tu efekt ;) brewki 6D :)
-
No wiadome bylo. Czego Agnieszka sie nie dotknie to sie w cud zamienia :) a gdzie ja mozna kupic ten specyfik? ;))
-
Musiaczq dzieki ;)
Ja kupuje przez internet lub od przedstawiciela :) literowke zrobilam ;) venita sie nazywa
6D
i jeszcze raz 6D
Nie piszemy posta pod postem. Proszę używać opcji 'edytuj'. /Nanami
-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
Nudziłam się i wydziergałam sobie brwi ;) jakosc zdjec słaba, nie umiem robić selfie ;)
-
Odp: Kurs rekonstrukcji brwi z elementami przedłużania i zagęszczania brwi
szkoda że trzyma się to ok tygodnia.. :-(
-
kolejne 6D :) od maja wykonuje ten zabieg i ma ogromne wziecie wsod klientek, niestety cierpie na permanentny brak czasu wiec zdjecia rzadko :)
-
rekonstrukcja i zagęszczanie brwi
Możecie napisać coś więcej o rekonstrukcji brwi z wykorzystaniem syntetycznych brwi? ile czasu i jak cenowo wygląda u was ta stylizacja? Jak krok po kroku wykonujecie rekonstrukcje z użyciem "włosków"? Jakie produkty zdecydowanie możecie polecić?
-
Odp: Modelowanie kształtu brwi - rekonstrukcja i inne
Bożena, rekonstrukcja krok po kroku to na szkoleniach ;)
u mnie cena - 100 zł.
czas 1-2 h w zależności od brwi klientki
-
Nadiuszka nie chodzi mi o dokładne krok po kroku, mniej więcej, każdy ma swoje sprawdzone już jakieś triki, podobnie jak przy stylizacji rzęs ;) wiadomo, że w Polsce jest to teraz nowość i nikt nie poda schematu krok po kroku, każdy zaprasza na szkolenia lub nawet same pokazy ;) a na necie jest już sporo filmików jak się wykonuje takie zagęszczanie.
-
Szukam szkoleniowca na Lubelszczyźnie, z rekonstrukcji brwi 6D czyli semipermanentnej stylizacji, nie wiem czy dobrze mówię. Chodzi mi o stylizację, która się trzyma ze 2 lata mniej więcej. Jest nas dwie dziewczyny chętne.:)
-
co sądzicie o tej metodzie 3D ?
Co to jest 3D ??? - Mój serwis WWW
mi sie bardzo podoba tylko przeraża mnie cena szkolenia z produktami 4500zł. :wow: - efekt utrzymuje sie 4 tyg. - wiec jaką można by bylo zaproponować cene zabiegu ? Moze któraś z Was ma w swojej ofercie juz taki zabieg ?
-
Dziewczyny a jak z prostych brwi,typowo" poziome",zrobić chociaż płytkie "mewki"?do tego nie za szerokie te brwi są:D
-
stefcia - ja oferuje (cenowo 70-150)ale tylko wloskami bo farbek nie moge nigdzie dostac w rozsadnej cenie, a sleek to ma zaporowe ceny
-
właśnie widzę jakie mają ceny ;/ a masz dużo chętnych na taki zabieg ? a co z paniami które nie mają włosków ? Byłaś na szkoleniu czy sama coś skrobałaś ? Ja sie wybieram na szkolenie w pon. ale teraz mam obawy czy bedzie mnie stac na produkty ;p .
-
Dla pan ktore wloskow nie maja idealny jednak dlugo sie nie utrzymuje.
My z kiwaczkiem szkolimy z tej metody. Produkty do tej metody z ktorej my szkolimy sa smiesznie tanie w porownaniu do konkurencyjnych firm
-
Cytat:
Napisał
Mysiaczeq
Dla pan ktore wloskow nie maja idealny jednak dlugo sie nie utrzymuje.
My z kiwaczkiem szkolimy z tej metody. Produkty do tej metody z ktorej my szkolimy sa smiesznie tanie w porownaniu do konkurencyjnych firm
macie w sprzedaży również farbki ? mogłabym prosić o link do sklepu (jeśli jest sprzedaż internetowa)?
-
Niestety farbek nie mamy. Reszte produktow znajdziesz z sklepie Noble Lashes
-
Witam! Mój pierwszy post w Waszej krainie cudów :D Tym samym proszę o wyrozumiałość dla nowicjuszki :) Zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowicie jakiego rodzaju farbki 3d można kupić na naszym polskim rynku? Które są najbezpieczniejsze i zarazem najlepsze? Pozdrawiam wszystkie lashesmakerki na tym forum. Macie złote rączki!
-
Ja sie caly czas czaje na szkolenie z rekonstrukcji brwi, albo chociaz na sam zakup farbek 3d
Jedynie w sleek brows widzialam farbki do 3d, ale no :( przeraza mnie cena, 3000zl za sam kuferek gdzie nie mam pewnosci, ze bede miala klientki :(
Zeby cena byla jeszcze w miare, to bym sama na sobie cwiczyla i pozniej jazda na klientki, a tak :/:
-
niby secret mial miec farbki ale cisza
-
Piękne te brwi, naprawdę. Ja swoich sama nawet nie dotykam bo podejrzewam, że efekty byłby masakryczny. Cierpliwie czekam na możliwość wybrania się do profesjonalistki. Ja chodziłam mieszkając w PL do swojej kosmetyczki, co niestety kosztowało mnie nieco bólu. Teraz, odkąd mieszkam w UK chodzę do hinduski, która wyrywa tymi sznureczkami.robi to tak sprytnie, że naprawdę niczego nie czuć!
-
Czesc kochane;* jestem tutaj nowa, przeczytałam wypowiedzi na temat modelowania, rekonstrukcji brwi. Upłyneło trochę czasu i chciałam zapytac czy któraś z was ma doczynienia z rekonstrukcja brwi z użyciem farbki 3D. Mysle nad szkoleniem z tej metody firmy SL. Jakie sa wasze opinie na ten temat, czy warto i czy sa chetne na to klientki?
-
Zawsze chodzę na hennę brwi do mojej kosmetyczki, po tym wyglądam o wiele lepiej.
-
Cytat:
Napisał
eszaj
Zawsze chodzę na hennę brwi do mojej kosmetyczki, po tym wyglądam o wiele lepiej.
ja kiedyś też chodziłam, moja kosmetyczka wyjechała, poszłam raz to jednej, to masakra, nie dość, że mi wykubała masakrycznie brwi to jeszcze henna zeszła po 3 dniach. koszmar!
teraz maluję brwi i jest ok, czekam kiedy moja kosmetyczka wróci :D
to ja zadam pytanie z innej beczki- może juz gdzieś bylo, ale że jestem nowa to nie bardzo jeszcze przebrnęłam przez to wszystko.
mam dość cienkie brwi, jak je pogrubić? próbowałam olejek rycynowy- niestety bez żadnych efektów.
regulacja? wyrywam 3 włoski na krzyz i to wszystko :/
-
Chyba nie ma jeszcze tak cudownego środka, żeby faktycznie je zagęścić bez użycia jakichś nowoczesnych technologii kosmetycznych. Ostatnio trafiłam na zestaw do brwi The ONE oferowany przez Oriflame https://pl.oriflame.com/products/product?code=32031 i się zastanawiam, czy faktycznie takimi cieniami będzie szło uzyskać profesjonalny efekt. Może nie tyle na profesjonalizmie mi zależy, co na naturalnym wyglądzie i trwałości. Kilka kosmetyków z Oriflame już mi się sprawdziło pozytywnie, więc może i pomyśle o tych cieniach. Jak próbowałyście, to dajcie znać, jaki efekt? Jak zamówię i trochę poużywam to też wystawię opinię. :)
-
Zdecydowanie wolę makijaż permanentny brwi - nie muszę się już przejmować tym, że są za cienkie i prawie ich nie widać. Zrobiłam go sobie u pana Krzysztofa w Vici Clinic w Krakowie na ul. św. Sebastiana. Świetna sprawa - moje twarz nabrała wyrazu, a ja już nie muszę codziennie męczyć się z kredką.
-
Mnie akurat bardzo podoba się makijaż brwi wykonany metoda piórkową. Próbowała któraś z Was?