a ja mam problem ze znalezieniem kieliszkow, ja pitole nigdzie w okolicy nie ma prostych kieliszkow do bialego wina, jakas masakra;(
Printable View
a ja mam problem ze znalezieniem kieliszkow, ja pitole nigdzie w okolicy nie ma prostych kieliszkow do bialego wina, jakas masakra;(
a mi liqiud przyjsc nie chce buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! ;(;( bo ja kieliszkow mam od zarypania... Paulka ja ci dam kieliszki a ty mi troche liquidu :P
Dziergajcie, dziergajcie, bo tylko kilka dni do końca !
chyba wyjdzie na to ze bede musiala zrobic na jednym;(obawiam sie zyza ze zanim dojdzie ten liquid do Ciebie to bedzie po konkursie...jak nie urok to...przemarasz wojsk;)
No i ja w końcu zrobiłam... dudłaniny przy tym że ho ho.... zrobiłam jeden kieliszek bo tylko jeden taki w domu miałam:D
Mi się niestety biały akryl skończył.... i musiałam wymyślać coś nowego...
Faktycznie jeszcze tylko trochę czasu zostało...
Trzeba się zmobilizować....
Hmm ja do tej pory myślalam, że to nie dla mnie, ale jak widzę wasz zapal i wasze chęci to się jakby zaraziłam ;-) ja mam 4 kieliszki pozostałe po swoim ślubie , bo dwa poleciały do stłuczenia. Teraz tylko do mamusi się wybrać w odwiedzinki i zabrać je. Li quid wysłała mi dobra Rada dzisiaj :D Ale przecież także nie ma narzucone z góry, ze musi to byc ozdobione akrylem , to takie przewidywalne. Z punktu widzenia takiego jurora, to ja bym one stroke chętnie ujrzała jakieś kryształy czy tym podobne :skacze:
No i się zakwalifikowałam a to moje pierwsze kieliszki kiedy robiłam je na konkurs przyszło kilka przyszłych panien młodych i zamówiło sobie takie na swój ślub ale nie wiem też ile mam wziąć za coś takiego :blink:, i masz babo placek ;(
u mnie też kasi , jak, zobaczyły to zachciały... a ponieważ kieliszek kosztował 6 zł to zawołałam 25 za szt.:) czy to nie za dużo??
ja krzyknęłam 50 za dwa czyli tyle samo więc myślę że jest ok właśnie dzwoniły i się zgodziły :)
Hihi, a ja się cieszę, że tym konkursem wprowadziłam dodatkową usługę do Waszych saloonów :)
Ceńcie się dzieweczki, obniżyć cenę można, z podwyższeniem zawsze trudniej ;)
Jestem nowa na forum, ale tak się napaliłam na te kieliszki, że dzisiaj też zrobiłam. :D
A co do nowej usługi w salonach (kieliszki dla par młodych) to całkiem fajny pomysł, chociaż trochę szkoda, bo większość jest później rozbijana. :(
ale kasa jest ^_^
mam nadzieję, że będzie duuuużooo kieliszków :cwaniak2:
25 zl to naprawde nie duzo :)
Choc w sumie zliczylabym wszystko co to dalam x 2 kieliszki i doliczyla czas pracy jaki poswiecilam...Mozna zaspiewac zawsze wiecej i dac cene pod negocjacje :)
tak zależy czy kieliszki są twoje czy klientki a wtedy to inna para kaloszy właśnie odebrałam trzy telefony o te kieliszki, szybko się rozniosło , ale jestem happy:skacze:
gratuluję moje konkursowe też dziś poszły za 50zł
No to gratuluję tak szybkiej i owocnej sprzedaży... :)
Haha Natalia roześmiałam się :D
widzicie jak fajnie, zrobicie i sprzedacie :D a może jeszcze konkurs wygracie :)
ja już wcześniej zrobiłam i wystawiłam na allegro ale nie było zainteresowania za biedne były:-)
No i poszło:P. Mój pierwszy kieliszek i chyba jedyny, tysiąc razy zmieniałam koncepcję:leze:. Wyszło jak wyszło, ale to w końcu konkurs dla każdego:D. Bynajmniej miałam ubaw:D.
shola82 i bardzo dobrze o to w tym chodzi dobra zabawa i ćwiczenia:-)
wiecie co a ja wczoraj znow zasiadlam do swojego kielisza pociupalam i stracilam wene, nie wim czy uda mi sie skonczyc;(
dasz radę:-)
mój też poszedł :) wyszedł jak wyszedł pewnie i tak nie przejdzie dalej :P pierwszy raz w życiu zdobiłam szkło :D
jessssssst liqiud jeden kieliszek skonczony.... ech ile roboty przede mna :)
zyza jednak zdazylas;] ale jestem ciekawa waszych prac;]
ja tez juz mam 1 zrobiony ale jeszcze nie wyslalam bo nie mam zdjecia ;P :)
ale jestem ciekawa tych waszych kieliszeczków:)
Kurde a ja nie wiem czy się wyrobię, a tak chciałam spróbować polepić coś ja Wy, nawet kieliszka jeszcze nie mam ;(
wymyśliła se baba konkurs, pfff
przyjedź do mnie to Ci odstapie dwa ;P chyba ze chcesz inne jakies :D
zbieraj sie.. bo jak dajesz przykład !! :D
Samiśka dasz rady, jeszcze trochę czasu zostało;) na pewno masz jakieś kieliszki w domku:D.
No właśnie nie mam, tylko takie do liquidu ;), ale mam niecny plan .... dobrze, że pepco o 9-tej otwierają, chyba będę jutro pierwszym klientem :cwaniak2:
poruszenie kieliszkowe :D ja kielichy mam i kieliszki tez :p tylko co na nich wydziergac :crazy:
A ja czekam na biały akryl i boję się że nie dojedzie na czas a zostały tylko 4 dni :(
mam szybkie pytanie....czy pilk(zdjecie) musi byc podpisane czy absolutnie nie moze?? wyslalam normalnie podpisane, czyli numerem...moz ebedzie ok.
Mi biały akryl się skończył więc niestety nic nim nie zrobiłam...
ale kieliszki zrobione i wysłane będą?
Paulka przeciez nie jest powiedziane, żema być jakoś nazwane:)
Kazde zdjecie ma swoj numer na karcie w aparacie.
Moglas nazwe zmienic na np. A lub CJU ale to jednak nie utozsamia Cie z Toba wiec problemu nie powinno byc :)
Co innego jakbys podpisala na zdjeciu ;)