Zobacz Slim Line STRETCHfree z Floslek, fantastycznie działa.
Printable View
Zobacz Slim Line STRETCHfree z Floslek, fantastycznie działa.
Zobacz stretch free floslek, pomoże
Jak się już rozstęp pojawi, to ciężko go usunąć niestety. Może jedynie laser by pomógł. Kremy to pic na wodę niestety.
Rozstępy można zawsze usunąć za pomocą lasera. Zabiegi takie wykonywane są w Vici Clinic w Krakowie i przynoszą niesamowite efekty. Teraz na pierwszy zabieg jest zniżka 50% :)
Dobre rezultaty miałam ze stretch free Floslek.
Ja miałam bardzo duże rozstępy na piersiach i źle mi z nimi było.
Jak poszłam do pracy to odkłądałam na zabieg i poszłam do Kliniki Body Care na laserowe usówanie rozstępów. No i oczywiście używałam też różnych kremów, które jednak mało dawały.
Ja polecam stretch free od Floslek, potem długo, długo nic
Stretch free Floslek, potem nic.
Od razu Wam tutaj napisze, ze nie macie co liczyć na to,ze rozstępy znikną przy stosowaniu typowych kosmetyków. Próbowałam ich wielu aby zawalczyć z rozstępami na brzuchu po ciązy i jednak nie było dobrego działania. Rozstępy były.....
Za to polecam zabiegi takie jak:
karboksyterapia
liposukcja
endermologia
oraz laser
Nie sa tanie, trzeba często wykupic sobie serie zabiegów, ale moim zdaniem działanie o wiele, wiele lepsze. https://bonadea-krakow.net.pl/aktual...la-liposukcja/
Nic nie zadziałało na mnie lepiej niż stretch free Floslek. Genialna sprawa.
Stretch free Floslek, potem długo, długo nic.
Oj nie tylko jest jeszcze bio oil, bardzo fajnie pachnący olejek pomagający pozbyć się rozstępów i blizn do stosowania także zapobiegawczo w ciąży
Stretch Free Floslek, genialna sprawa.
Polecam na pewno
zdrową dietę
masaże
odpowiednią dawkę aktywności fizycznej
jak również zabieg mezoterapii
Zabieg mezoterapii polega na stosunkowo gęstym śródskórnym (bądź podskórnym w przypadku redukcji tkanki tłuszczowej i cellulitu) podawaniu małych dawek substancji aktywnych w wybrane okolice twarzy lub inne części ciała.
O efektach możecie poczytać tutaj
Również polecam zabieg za pomocą mikronakłuć. Sama wybrałam sie na coś takiego do gabinetu w Krakowie i jestem bardzo zadowolona z rezultatów.... Pobudzone zostają procesy naprawcze, co prowadzi do intensywnej regeneracji obszaru, który został poddany terapii. Dzieki temu tkanka kolagenowa się odnawia. Ideą terapii jest więc regularne i przewidywalne uszkodzenie głębszych warstw skóry w obrębie rozstępów, co ma pobudzić ją do wzmożonej regeneracji i odbudowania struktury skóry.
https://www.estetica.pl/oferta/usuwa...ej-i-celulitu/
Wiadomo, że nie da się za pomocą takiego zabiegu usunąć rozstępów całkowicie, ale w dużej mierze mozna zmniejszyć ich widoczność. Co wystąpiło właśnie u mnie!
Skoro rozstępy to warto wspomnieć tutaj również o cellulicie. W końcu wiele kobiet zmaga się z tego typu problemami. Jeśli macie ochotę to polecam Wam przeczytać przykładowo ten artykuł: https://portalkosmetologiczny.pl/cel...-krem-wygrywa/ znajdziecie w nim między innymi ranking top 6 kremów na cellulit.