ponawiam pytanie :D
czy osoba bedaca w trakcie kursu moze wzias udzial w konkursie??
Printable View
ponawiam pytanie :D
czy osoba bedaca w trakcie kursu moze wzias udzial w konkursie??
ja mam pytanie dotyczące podziały na stylistki i amatorki :) będą dwa pierwsze miejsca tak? i dwa drugie i dwa trzecie?
paznokcie beda wybrane oddzielne
tzn miejsca beda podwojnetakz zeby bylo sprawiedliwie
aha dziękuje bardzo szefowo :) już wszystko jasne.. teraz trzeba zabrać się do pracy.. :D
Szkoda, że trzeba mieć 50 postów ;( Zarejestrowałam się dopiero niedawno.. No, trudno. Spróbuję innym razem ;) Pozdrawiam!
jak dla mnie 50 postów to bardzo mało :P jak ktoś chce to w dwa dni spokojnie tyle napisze :)
heheh,my nieraz o glopotach piszemy
szkoda tylk ze frenczyki maja byc czyste ale konkurs :good:
tylko prośba do tych, którzy chcą uzbierać te 50 postów żeby troszkę się wysilić i pisać w odpowiednich działach, najpierw poszukać czy przypadkiem taki temat nie istnieje i nie nabijać bezsensownych postów, bo to trochę uciążliwe
jak już ktoś chce koniecznie te posty ponabijać to najlepiej w dziale offtopic
;)
mysle ze jak ktos sie zalgebi w to co piszemy to juz nie ma nabijania,posty posypia sie same:P:P:P
Co to, to nie ;PP Sama nie lubię czytać jakiś głupot, więc i ja nie będę tego wypisywać ;) W sumie to macie rację - powinnam spokojnie uzbierać. Zaczęłam czytać forum no i paluszki same po klawiaturze zaczęły pisać ;P Pozdrawiam! ^_^
ja mam pytanko do naszego szanownego Jury. pisałam wprawdzie do malej na PW, ale ona dala mi odpowiedź z przerywnikiem "chyba" więc nie wiem dalej co zrobić
chodzi mi o podział. w mojej obecnej randze jest PASJONATKA, kursu żadnego nie mam, byłam jedynie na warsztatach i to jednych jedynych, a żeby dostać rangę STYLISTKA PAZNOKCI trzeba mieć kurs a i z tego co jest w http://forum.wzorki.info/rangi/62-ra...orki-info.html wynika że do rangi STYLISTKA certyfikat z warsztatów nie wystarczy.
więc moje pytanie jest takie:
jeśli jestem samoukiem, ale mam tylko 1 certyfikat z 1ych warsztatów to jako kto mam wysłać prace na konkurs?? jako początkująca czy jako stylistka??
pomóżcie...
wprawdzie nie zaważy to na decyzji czy mam brać udział czy nie, bo i tak wezmę:P chciałabym jedyne grać fair wobec innych i być też fair oceniona:P :D. bo nie ważna jest wygrana tylko udział i świadomość popełnianych błędów które będą oceniane fachowym oczkiem:)
a ja mam pytanko czy można zdobić paznokcia poniżej frencha? tak, że zdobienie nie zasłoni ani troszkę frencha?
woszczurku damy odpowiedz po naradzie hihi
nie french nie moze miec ozdob-ma byc czysty
a ja już mam modelke i jedna ręka juz jest zrobiona, zrobiłąm bez ozdób ale swoją mała inwencję tez wcisnełam... french jest ładnie widoczny
zaraz zabieram sie za 2ga i po 14 powinnam przesłać zdjecia malej na maila:P
ja to dopiero gdzieś tak pod koniec lipca dorwę sie do aparatu... :(
ja na pewno tez cos bede dzialac, na wygrana to szans nie mam ale jakzabawa to zabawa :) swietna okazja zebysiesprawdzic i podszkolic :)
nie no dziękuję za podbudowanie, ale wiem sama, że moje prace nie są doskonałe i jeszcze im brakuje (tym bardziej że rzadko robie paznokcie, przeważnie tylko sobie i mamie) więc się nie nastawiam :) ale choby dla samego dyplomiku warto, dla mnie to jest wystarczająca zachęta :D :D :D :D
Więcej wiary dziewczyny w siebie więcej i więcej ;] Pomysła i ja mam,ale muszę modelke skołować ;]
ja już frencha na konkurs mam gotowego... modelka przyszła, pocierpiała 8 godzin, poprosiła o małą modyfikację na koniec i poszła... więc nie będę robić już na ten konkurs innych pazurków... już mam nawet zdjęcia gotowe, ale nadal nie wiem jako kto mam je wysłac... i czy jak wysyłamy je do malej to czy podajemy też swoją godność oprócz nicku z forum:P ??
bardzo prosze o odpowiedź:)
Podoba mi sie ten konkursik:DBardzo dobrze przemyślane z tym podziałam co daje szanse tym początkujacym(czyli mnie).Mam nadzieję że nazbieram tych 50 postów,bo strasznie nie lubie pisać od rzeczy.
Witam wsystkich , eeeeeeeeeeeeeeeeeeeh a ja jstem nowa i zanim bede mogła wziac udział w konkursie musze naskrobac te 50 postów? eh.To to dzieła :ok:
woszczurku wysylaj fotki jako stylistka
widzialam twojeprace i na pewno nie zaliczasz sie do poczatkujacych
jakwysylasz prace w temacie wyslij nick i w meilu adres i nazwisko twoje
ok. dzięki za odpowiedź.
hihihi strzelaj fotke i dawaj tu hihihihi
no fotki już mam ale nie mogą sie dołączyć
o właśnie!! czy mam wysłąć 2 fotki?? w sensie że jedna z produ a druga z "C", czy jedną fotkę "połączoną"??
woszczurku dwa zdjecia oddzielnie krzywa i porofil
daruniunia przeslij mi prosze drugi meil z nickiemi adresem bo na koniec miesiacawierz mi zrobi sie balagan i niebede wiedziala czyjeto fotki
dzięki mala... w sumie wysłałam tak na czuja:P ale oczywiście jak pisłam maila to pamiętałam zeby się dopisać do odp. grupy, a jak dołączyłam zdjęcia to już zapomniałam :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: no ale chyba Szanowne Jury nie będzie miało problemu mnie przydzielić do grupy stylistek...
no własnie a jak przy tym temacie jestem to czy moge mieć juz rangę stylistki na naszem jakże przecudownym forum ?? [i to jest ten moment kiedy Kamis powinien dołączyć nową motkę :wazeliniarz: ] :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
hahahahah ty wazeliniarzu bleeeeeeeeeeeeeee
hihihi
moj kochany woszczurek
to do kamiska on rangi przydziela
Izuś dostaniesz od forum certifikat :* hehe należy Ci sie :D :)
mam nadzieje że nowe dziewczyny będą przyznawały sie do tego czy są stylistkami czy nie :)
Ja nie posiadam zadnego certyfikatu i nigdy nie byłam na żadnym kursie ani szkoleniu :( ale w takich momentach troche ciesze sie ze naleze do 'amatorów i początkujacych' :)
ja uwazam ze skoro rangi sa przydzielane po wyslaniu do moderatorow certyfikatu to nadal tak byc powinno ... a co do woszczurka to ona powinna startowac w pasjonatkach ... czemu ma byc pokrzywdzona ?? to jest niesprawiedliwe moim zdaniem ...
jesli woszczurek czuje siepokzywdzony tym ze chce j aprzydzielic do stylistek bo robi piekne paznokcie to niech mi daznac i bedziemy rozmawiac
ja w środę będę robić mojej mamie, skusiłam ją na french chociaż cały czas nosi czerwone, najwyżej później jej lakierem pomaluje :D
najpierw uczylam sie sama ale potem zrobilam kurs, mimo to nie wiem jako kto mam wyslac bo nie pracuje w tym paznokcie robie bardzo rzadko przewaznie tylko sobie i mamie ewentualnieczasem sie mi ktos zdarzy, no ale chyba bym musial wysylac jako stylistka, bo nie chcialabym byc nie fair wobec osob ktore kursu nie maja, choc pewnie sa tkie ktore mimo iz bez kursu to robia o niebo lepsze paznokietki :)