iza to nie konkurs kto ma więcej :P fajne ozdóbki na pewno pozwalają ci tworzyć co tylko sobie wymyślisz :P
Printable View
iza to nie konkurs kto ma więcej :P fajne ozdóbki na pewno pozwalają ci tworzyć co tylko sobie wymyślisz :P
wiem wiem że to nie konkurs :P ale chciałabym mieć taką kolekcyjkę jak dziewczyny hehe no ale jeszcze kilka wypadów na miasto po buty to się uzbiera :D heh
Niezłe!! To tak jak ja. Tyle, że przeważnie kupuję ozdoby przy okazji podstawowych zakupów. Choć i tak teraz już się hamuję, biorę ze sobą kartkę, na której mam wypisane co potrzebuję, czytam ekspedientce i nie rozglądam się na boki, aby mnie nie korciło.
to że Ty tak potrafisz się nie rozglądać , u mnie to nie da rady , łeb mi lata jak w kołowrotku :P
hehe kusi troche :D
a oto moja skromna kolekcja ozdob:)
Tak, tak, bardzo skromna. Chyba masz tego więcej ode mnie.
heheh to samo mialam napisac ;)
fajnie se macie dziewczyny,ze wychodzac na zakupy,mozecie sobie dokupic jakies cacka,tutaj gdzie mieszkam,nie ma takich rzeczy w sklepach,nieraz cos znajde ,ale to rzadkosc,wszystko musze extra zamawiac,nawet glupie ozdoby;(,a poszalalabym sobie w takim sklepiku:)
kurcze ja odkryłam u siebie w mieście nowy sklep pazurkowy.. jak tam wpadłam to myślałam że mnie rozniesie ze szczęścia.. oczywiście z pustymi rękami nie wyszłam :D później dodam zdjęcie moich zdobyczy :) musze sie pochwalić co upolowałam ;P
A to pare moich swiecidełek :) oczywiscie nie wszystko ale nie chciało mi sie wyciagac z szuflad i rozkładac:P
o cholera :wow:
:o liczne te Twoje zbiory:) a jak równiutko poukładane
Rozumiem, parę świecidełek.:szczena:
może i dobrze że nie wyciągała tych z szuflad :P po co popadać w kompleksy :P
oooooooooooooooooooooooooo kurde
jaka kolekcja
a jak slicznie poukladane
Jestem w szoku tylu swiecidelek to jeszcze nie widzialam,no chyba ze w sklepie :)
o matko... ile Ty tego masz!
Zbiory kochaniutkie 1 klasa :)
Śnieżynko oooo boziu!!!!!też chcę mieć taki zbiór :)ile go kolekcjonowałaś?
haha no nie widze ze jednak moje kolezanki maja racje, bo co chwile przychodza , ogladaja i mowia ze powariowałam:) a zbieram juz ze 4 lata tyle ze ja rzeczywiscie mam manie i czesto musze kupic jakies małe swiecidelko nawet jak nie jest potrzebne:)
moje nowe nabytki :D:D:D:D:D:D :lol:
No no no super:D:good::P:wow::soczek::P
I widze moja ulubiona ozdobę metalowa Chanel :skacze:
chanela i d&g sobie zakupilam :D:D:D:D:D:D:D kurde juz sie nie moge doczekac mojej kolezanki :D narazie szukam inspiracji na necie .... i mysle jakie by tu pazurski zrobic
Ja jutro o 18 robię konkursowe pazurki :D
Szukaj Weny ;)
ej no a mi jeszcze farbki nie przyszły :(
a kiedy zamawialas i gdzie ?? ;>
basiu jak zawsze śliczne niebieskie ozdoby :)
a to moje najnowsze zdobycze.. :D :skacze:
ja wczoraj kupiłam w sklepie farbki akrylowe 24kolory +dwa pędzle za 38zł :D :D :D oby były dobre he he he
oby się sprawiły hihi bo nie mały koszt ;)
a to mój bagałan
Też nieźle tego jest:good:, ale że bałaganik to fakt:P
heheh jeszcze po przeprowadzce nie znalazłam miejsca na moje skarby więc stoją w pudłach /kufrze schowane przed dziecmi