Donna karan dkny to go. Najpiekniejszy zapach jaki znam:) A moze to juz przyzwyczajenie?:) Ale polecam!
Printable View
Donna karan dkny to go. Najpiekniejszy zapach jaki znam:) A moze to juz przyzwyczajenie?:) Ale polecam!
D&G the one. Najpiękniejsze na świecie
A tu moje miłości :love: :love: :love:
Załącznik 36183 Trussardi "INSIDE" :love:
Załącznik 36182 "Halle" :love:
:love: :love: :love:
no i zapomniałam o Załącznik 36184 :love:
Ja uwielbiam Issey Miyake Le Fau D'issey.Niestety wycofali go!!!!!!!!!!!!!! A jak gdzies mozna dostac to ma taka cene ze..... Zastepczo uzywam Etro Etre
Hugo Boss Woman - stary jak jaki:love: :love: :love:
kieedys uzywalam takich zwyklych, bo uzekł mnie ich zapach niby piwne ale to byl zapach zielona herata a butelka wygladala jak zielony lisc, nigdy juz ich nie moglam znaleźć...teraz uzywam halle berry, polecam cudne są i beyonce - heat.
---------- Dodano o godzinie 19:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:45 ----------
Załącznik 36182 "Halle" :love:
:love: :love: :love:
wlasnie o nich pisałam - kocham je;)
A ja od lat kocham Hugo Boss, Cacharel i Bruno Banani:love::love::love:.
Ja uzywam różnych "ultrafiolet" paco rabanne, "angel" tiery mugler, a ostatni lubię "AMOR AMOR" CACHAREL (nie wiem czy wszystko dobrze wpisałam)
ja mam teraz mexxa różowego jest prześliczny ale na mnie jakoś słabo się trzyma :(
http://cokupic.pl/i/c_big1027917.jpg
a najpiekniejsze męskie perfumy jakie kiedykolwiek w zyciu wąchałam to avon essence :
http://avon-line.hu/images/upload/bi...ence-kolni.jpg
a ja poluje na lolite lempicką, ale dorwać nie moge tutaj.
Ja teraz używam Escada- Magentism ,Escada Magnetism 75ml W Woda perfumowana | Perfumy damskie | Escada | Perfumeria E-Glamour.pl
ale kupiłam pod wpływem emocji przez internet. na koleżance pachniały ładnie i ogólnie są piękne, ale mało intensywne. Aby zapach się trzymał trzeba około 4razy dziennie odświeżać. Wiem bo pytam męża czy coś czuje :( Miałam wcześniej Euforię Cleina i to były najbardziej odpowiednie perfumy dla mnie, ale zbrakło mi 40 zł na nie ;(Teraz zakupię też Escadę, ale już inną intensywniejszą. Mężowi się ona nie podoba , ale mnie urzekła Escada S 90ml W Woda perfumowana | Perfumy damskie | Escada | Perfumeria E-Glamour.pl
evelyn - amor amor są cudne, jak to mój facet okeślił - erotyczne:D uwielbiam je;) ja teraz mam jakies 7 flakoników perfum, ale uzywam tylko jednych, beyonce heat
Stefcia masz racje, ten meski zapach dla facetow jest boski :)
Ja uwielbiam Avon Pur Blanca :)
dostałam tydzień temu od chłopaka nawet fajne taki oryginalny zapach i są bardzo trwałe :D (lancome d'azur)
http://www.perfumy.edu.pl/wp-content...ur-Lancome.jpg
a te kupiłam sama z miesiąc temu boskie są ale szybko się kończą niby 75ml używane na przemian z innymi a już na dnie :/
http://www.twoje-perfumy.com.pl/imag...once-heat3.jpg
Ja tez uwielbiam amor amor...:love:
Hmm... ^_^ Moje ulubione to U by Ungaro Fever z Avon'u oraz Forbidden Rose by Avril Lavigne :love: Na drugim miejscu również "Avon'owskie" - Little Black Dress i męskie także Avon Black Suede Touch.
Bardzo lubiłam również perumki Be You - Icy, ale nie mogę ich teraz nigdzie dorwać :(...
Kiedyś dostałam od kuzyna perfumy Angel i byłam w nich zakochana. Trzymały niesamowicie długo. Nawet po kąpieli, idąc spać czułam je na sobie.
To one
Załącznik 40336
Poza tym lubię też surrender z Avonu
Załącznik 40337
ela k - BU - czy te perfumy mialy wiele innych zapachow i byly kiedys sprzedawane w takich niby piszkach, jak je otwierasz to dopiero jest flakonik w srodku? ja miałam BU ald napisałas be you wiec moze to inne, ale w kazdym razie tez nie moge ich dorwac. mialam pomaranczowe.
co do beyonce tez mam i faktycznie znikaja strasznie szybko:D
u mnie na 1 miejscu ck escape
2miejsce ck euphoria
3 miejsce mexx diversiti niestety nie produkowany juz :(
Ja uwielbiam Kenzo - Flower :skacze:, na lato mam świeży zapach Burberry - Summer, a teraz namierzam się na Lolę - Marc'a Jacobs'a :skacze:
ja już wiele perfum przerabialam i nadal szukam tego jedynego ulubionego zapachu
Ja mam teraz Mirage z oriflame :P są mega trwałe i mi się ten zapach baaardzo podoba :love:
Ja lubię i używam:
DG light blue- mrrrrrr:D
Miss Dior Cherie- rozpływam się :D
Thierry Mugler-womanity-> nie mogę żyć bez niego :)
Lulu Castagnette- je t'M :-)- też super zapach, niestety mi się skończył- super na lato.
To chyba wszystkie :)
ja jestem w posiadaniu:
Max Mara Le Parfum
Paco Rabanne Ultraviolet
Lolita Lempicka Si Lolita
Dior Midnight Poison
ale i tak najbardziej lubię:
Carolina Herrera 212 sexy
i Ghost Deep Night (niestety trudno dostępny w Polsce)
a ja zakupiłam Kenzo Amour mmm :love:
i jeszcze Jungle też mam :) pięknie pachną.
Polecam :love:VERSACE BRIGHT CRYSTAL:love: jest to moj ulubiony zapach i zarazilam nim wiele moich kolezanek jest to swiezy a zarazem delikatny zapach z nuta takiej lekkiej slodkosci mmm.. uwielbiam nigdy ich nie zmienie. Co do CK euphoria jst dla mnie za słodki to samo tyczy sie escady. Podoba mi sie zapach jeszcze :kwiatek:HUGO BOSS PURE PURPLE:kwiatek: ktorych juz niestety nie produkuja ale z sentymentu zamowilam tester na allegro :P do tego na codzien :)PUMA I'm Going i brunno bannani CZERWWONE badz bladorozwe:) oba są kozackie !:) ale Versace nigdy nie zastapi mi zaden zapach...nawet meskiego playboya MALIBU ktorym maltretuje meza by sie nim pryskal bo dziala na mnie jak afrodyzjak haha:D:D:D
P.S. A co do AVON perfumy WINK to wymiatacze ! ale juz nie produkuja ich conajmniej 7 lat :( uwielbialam je a versace gdzies ma te nute co i dawne wink'i :)
versace bright crystal owszem ładne, ale jak dla mnie ciut za delikatne no i mało trwałe, chociaż zapach boski, dla mnie śliczny tez jest dior Jadore, ale bardzo drogi i też trochę za delikatny, euphorie dałam mamie, bo mnie dusiła, a moim numerem jeden jak do tej pory jest chanel coco mademoiselle, mam już drugą setkę, ale teraz myślę o lolicie lempickiej
ja natomiast uwielbiam Calvin Klein One Summer ( z 2008 i 2011 )
niestety z 2008 juz ciezko dostac no a jak juz sie trafi to cenowo troche duzo ja go zawsze mialam za 10-15funtów ;)
puma i'm going oczywiscie tez ;) do tego outspoken by fergie ;) albo playboy play it spice :)
mialam jeszcze kiedys hugo bosa jakiegos slodziaka ale juz nie pamietam co to bylo ;p
a i channel 5 :)
a teraz przerzucam sie na oriflame ;D
wlasnie dzisiaj mamie ten przynioslam :) ladny swiezy i kobiecy to BRIGHT CRYSTAL :)
VERSACE BRIGHT CRYSTAL kupiłam ,bo wyniuchałam u kogoś:)
w finale oddałam siostrze,bo nie wiedzieć czemu przestał robić na mnie wrażenie.
Uwielbiałam WINKa Avonu,oczywiście wycofanany
a kiedyś sto lat temu kochałam
L'Oreal, Kookai, Oui-Non
kurcze dziewczyny to był dopiero zapach.
Chyba do końca swych dni będę ubolewała,że go nie ma:(
Kolejny zapach,który juz umiera a tak mnie zachwycał
EMPORIO ARMANI
white for her
Lubie mieć
Joop! All about Eve
Armani Emporio Diamonds Intense
Max Mara silk touch
CALVIN KLEIN IN2U
MOSCHINO I LOVE LOVE
Hugo Boss Orange
czasem napada mnie na
GUESS MARCIANO
W zimie lubię też
CALVIN KLEIN CONTRADICTION
z takich tańszych podoba mi się
Little Red Dress(avon)
Divine(oriflame,ale tylko zimową pora do mnie przemawia)
Moje ukochane to:
Thierry Mugler- Alien
Burberry- Body
Kenzo- Indian Holi
Lolita Lempicka- L
a na lato Moschino- I love love
ja mam teraz DKNY BE DELICIOUS i jestem w nich zakochana, są cuuuudowne :love:
ja polecam JUST PINK z Nexxta ;d jest cudny
milenka - fakt lolita lempicka jest the best:) cisne ją już dość długo i nie znudziła mi sie, słodki zapach.
teraz mam coco chanell - mademoiselle są megaa. no i jeszcze ck - euphoria.
zapomniałabym tez o fajnych słodkich paco rabanne - lady milion <3
uwielbiam lady milion :) są cudowne :)
Ja ostatnio oszalałam na punkcie Cacharel -Amor Amor:skacze:
Ostatnio dostałam Victor&Rolf - Flowerbomb. Kocham je!! Mogłabym z nimi spać, gotować im obiady i się dla nich zawsze wystrzałowo ubierać! ^.^
amor amor uzywałam kilka dobrych lat temu, tez je uwielbiam:)