ja juz wstepnie tez mam rozrysowane, teraz tylko troszke wolnego czasu znalezc;)
Sami a co z moja aktywnoscia?:/:
Printable View
ja juz wstepnie tez mam rozrysowane, teraz tylko troszke wolnego czasu znalezc;)
Sami a co z moja aktywnoscia?:/:
a ja nie wiem czy z czasem sie wyrobie ;(
ja juz zrobilam, teraz kwestia zrobienia dobrego zdjecia i jak zawsze z tym problem:/
ja pazury juz uklepalam ... mysle nad zdobieniem. ciekawa jestem jakie Wy pazury pokazecie :)
Super dziewczyny nie mogę się już doczekać :))
Będą cudne prace!! :)
Jak mam sprawdzić, ile mam % aktywności?
luska, niestety masz za mało postów na dzień ogłoszenia konkursu, pkt 1 regulaminu
tym razem nie łapiesz się do konkursu ale na pewno będą następne;)
(aktywność sprawdzamy w profilu w zakładce system punktów)
Ja wysłałam mam nadzieję że wszystko zrobiłam dobrze.... i jeśli można proszę o potwierdzenie że email dotarł bo potwierdzenie wyrzuciło mi jak SPAM?
Może i ja się w końcu zmobilizuję ;)
ja zrobiłam ...ale nie jestem zadowolona z wzoru... może zrobię jeszcze raz...
ja też nie wiem ile mam % aktywności , jak to sprawdzić ? bo pazurki już zrobiłam ale może nie potrzebnie :(
Mania w dniu ogłoszenia konkursu miałaś ponad 20%
Tusia pisała dosłownie 4 posty wstecz:
zakładka system punktów w profilu
Świetny konkursik :D
ja już nie mogę się doczekać tych wszystkich pięknych prac :cwaniak2:
wczoraj zrobiłam probniaczka i powiem ze nawet mi sie bardzo spodobal pomimo tego ze nie byl jakos uwaznie zrobiony, ale obawiam sie ze w jeden wieczor ich nie zrobie chyba zarwe jakas nocke ale to na ostatnia chwile pewnie niestety:D szkodabyloby zeby sie zmarnowala moje koncepcja :/:
No to wysłałam :skacze: A teraz pewnie zgryzę te paznokcie z nerwów :P
Ja zrobilam i wyslalam ale chyba żałuje, nie wyszły tak super jak chciałam... trudno, najwyżej narobie sobie siary :D
partycja siary to napewno nie!! jedynie za jakis czas jak bedziesz ogladac zdjecia to mozesz sie zalamac...ja tak mialam po pierwszych konkursowych na tym forum, jak je teraz ogladam to jest mi wstyd, ale kazde nastepne beda lepsze:D głowa do góry medalik bedzie i doswiadczenia na +:D
Oj tam od razu załamać, pośmiać się co najwyżej :D, ja tam ze swoich pierwszych konkursowych jestem dumna, chociaż teraz widzę ile w nich było błędów ;)
no dokładnie, a może sie komuś chociaż troszkę spodobają, nie wiadomo. Stwierdziłam, że nigdy niczego nie wygram jak bede sie bała startować :D a każdy konkurs z kolei to pewnie stres mniejszy niz ten poprzedni :) dobra zabawa i już :) a przy okazji mialam pretekst poćwiczyć kształt którego w zyciu nigdy nie probowałam, więc i tak wychodzę na plus :D
a ja wciaż szukam motywacji coby wydziergać coś ładnego, zupełnie nie mam pomysłu, ale choc wiem że szanse marne to spróbuję, dobrze, że jeszcze troche czasu jest ;D
moja praca już wysłana , mam nadzieje że się zakwalifikuje bo zdjęcie tunelu wyszło niezbyt ciekawe :/:
ale jestem dobrej myśli
no pomysl zrealizowany :skacze::skacze::Duffff....ale mialam pracowitą sobote:D
ja pasuje;/ czeeekam na wasze prace;) brak pomyslu u mnie :(
I ja szukam nadal weny oby niebawem nadeszła bo czasu coraz mniej :/
Ja na razie też mam brak weny ale postaram się coś wymyślić :)
uffff siedzialam wczoraj cala niedziele, az mezus byl zly ,ze mu czasu nie poswiecam:P hehe
troszke to sobie inaczej wyobrazalam....zreszta jak zwykle:/:
ale trudno, poswiecilam im tyle czasu, ze szkoda nie wyslac, niech sie dzieje wola Boza:D
jeszcze tylko fotki cyknac i wyslac;)
ups o karteczcebym zapomniala:(
ja tez bym tak chciala, ale nie spelniam wymagan :(:( moze nastepnym razem :)
no i poszlo:P
niestety budowa i zdjecia:torba::placz:
Spoko dzidzia jak już widzisz swoje błędy to najlepsza droga do poprawności :)
ja próbuję właśnie na sztucznym paluchu temat nie łatwy...........może coś wymyślę
No chechlol dawno chyba nic nie przysyłałaś, a temat nie jest trudny tylko powiedzmy nieco bardziej wymagający - jak zazwyczaj zresztą u nas ;)
Mam nadzieję, że ulepisz coś fajnego i podeślesz na konkursik :)
A my mamy już 10 prac, na na na naaa na na:D
Dawać dzieweczki, dziergać, wiem, że nakupowałyście sobie u MM teraz wszystkiego, ale pamiętajcie: nie samą nagrodą człowiek żyje - mamy jeszcze dyplomy :P
A tak na serio to musicie się pospieszyć, bo przecież już mikołajkowe prezenty trzeba dłubać, a ja będę miała dla Was niedługo kolejną niespodziankę :nie_powiem:
Ps. pamiętajcie o poprawnym nazewnictwie fotek oraz szpice też mają tunel ;)
Dzieki takim konkursom mozna sprawdzić swoje mozliwości :)
Jutro mam czas w pracy, więc chyba zacznę robić :D tym bardziej, że można na jednej dłoni :mml::mml:
hihihi
A na żadne nagrody ja nie liczę, bo są zdolniejsi :D ale dyplom do kolekcji będzie jak znalazł :cwaniak2:
Ja pomysł mam... ale czasu brak :(
A moje juz w polowie drogi sa hihi ;)
o kurde jak juz jest 10 prac to na koniec bedzie 20;p to nie ma na co liczyc z taka konkurencja:) ale zawsze to okazja do pocwiczenia:D
Hihi, zapowiada się ciekawie, jeszcze w sumie tylko tydzień :o
Zarywać nocki dziewczyny, ten kto startował ten wie, że nic innego tak nie podnosi umiejętności własnych jak konkursowa praca, nawet jeśli jest niedoskonała ;)
a ja chyab odpuszczam, wczoraj zaczelam robic ale nic mi sie nie kleilo...zbudowalam je i zdjelam bo nie moglam na nie patrzec, jesli trafi mi sie jakas chetna modelka to moze zrobie, strasznie mi szkoda tego konkursu, wypadlam z transu konursowego...