Temat świetny, bo ja też zawsze mam z tym problem :)
Z doświadczenia wiem jednak, że i mój tata i mój mężczyzna lubią tzw gadżety.
Mój to pewnie też by się ucieszył z takiego pen drive ale już kupiłam mu słuchawki bezprzewodowe do kompa.
Printable View
Temat świetny, bo ja też zawsze mam z tym problem :)
Z doświadczenia wiem jednak, że i mój tata i mój mężczyzna lubią tzw gadżety.
Mój to pewnie też by się ucieszył z takiego pen drive ale już kupiłam mu słuchawki bezprzewodowe do kompa.
nanami7 to może zacznie ;)
No właśnie nanami może zacznie jej używać :) Więc mówicie, żeby szukać jakiegoś gadżetu.... No może to jest jakieś wyjście :) też myślałam, o czymś do kompa tylko, że On to już raczej wszystko ma :/: i bida :) będę szukać dalej :D wkleję jak znajdę coś ciekawego :D
mój woli coś praktyczniejszego, chyba że rzeczywiście fajny gadżet:) np w zeszłym roku takim gadżetem były kulki neodymowe:) ale naprawdę, raczej nie mam problemów z wyborem co kupić:)
a jeżeli chodzi o mojego brata, to się go zwyczajnie pytamy co chce. dla nas tak jest lepiej przynajmniej będzie się cieszyć na 100%:)
fajna jest też stronka wyjątkowy prezent, może poddać inspirację:)
ja swojemu teraz kupilam portfel , cieszyl sie jak dziecko:)
a na urodziny kupilam mu takie 2 czarnobiale fotografie to kurcze jakby w totka wygral :):)
trzeba trafic :)) podpytaj tak dyskretnie moze akurat upatrzyl sobie sweter albo cos i bedzie mniej problemowo :):)
buziaki:*:*:*
dzięki :D wymyśliłam sobie, że w drodze do pracy podskoczę do rossmana i wymienię na wodę toaletową :P a jak nie będą chcieli wymienić to podaruje komuś innemu :)
Kamis dzięki za tą stronkę :) Rafał często na problem z wszelkiego rodzaju kartami pamięci więc doszła do wniosku, że kupię mu to Wszechstronny czytnik kart (także SIM) na USB - prezenty z Toys4Boys.pl i coś tam narzeka, że słuchawki do kompa mu szwankują więc poszukam jeszcze jakichś fajnych :)
Ja stawiam na oryginalność, a z uwagi na to, że aktualnie studiuję w Słowenii mam ułatwione zadanie: dla tatusia Borovnićevec (wódka a'la wiśniówka tyle że z jagód) i miód pitny z najslyniejszej "doliny miodu" w Słowenii :P
A dla mojego chłopa bluza i koszulka odpowiednio z allegro i New Yorkera.
Z takich fajnych i praktycznych prezentów polecam karnet na basen albo siłownię :)
uuuu a nawet nie wiedziaaloam o tej stronie co Kamis podał, zarz przejze bo teraz wlasnie mam dylemat..
Macie jakieś pomysły na oryginalne wręczenie prezentu? Ja i moi znajomi zawsze staramy się to robić w jakiś ciekawy sposób ale już nam chyba pomysłów brakuje.
Żeby było jasne, co mam na myśli:)
To np. schowanie gdzieś prezentu aby solenizant szukał, jakieś zadania do zrobienia a w zamian prezent lub po prostu wręczenie go w najmniej oczekiwanym momencie. Praktykowaliśmy też chowanie się i robienie zbiorowej niespodzianki lub nietypowe zapakowanie.
Liczę bardzo na waszą inwencję!:)
Moze schować tam gdzie ktoś trzyma kurtkę, buty i wyciągnąć kogoś na spacer:)
Albo do lodówki - ktoś wstaje rano chce zjeść śniadanie otwiera lodówkę a tam prezent :D
może później jeszcze cos wymyślę:)
Przesłanie prezentu "śpiewającym gońcem", tzn. trzeba kogoś odważnego wynająć żeby przy wręczaniu odśpiewał jakąś durną piosenkę, najlepiej strasznie fałszując :D
Lodówka:) dobre. . . a już w ogóle najlepiej kogoś do tej lodówki upchać :ok: A jeśli chodzi o te śpiewanie to ja bym się nadawała, nawet nie musiała bym się zbytnio wysilać żeby fałszować:D:D:D
:skacze::D:D:D vanessita z rańca i obdarowywany powinien być na kacu :D:D:D
To by był niezapomniany prezent :crazy:
Co kupić chłopakowi na komunię ??:blink:
dac kase :D i niech rodzicie wplaca na jakies konto zalozone dla niego :)
Wiesz kase bym chętniedała ale ja wiem jak dziecko się cieszy jak dostane prezent, bo kase to tak na prawdę dostają rodzice... że potem mu coś kupią to już nie to samo.
z okazji nadchodzacego swieta Mamy prosze o zasypanie mnie pomyslami na prezent :D
ah i wazne zeby dotrwalo 400km poczta ;)
Najprościej to albo zapytać malca, jaka zabawka mu się podoba a której jeszcze nie ma, albo podpytaj kogoś kto ma z nim kontakt. Ja tak zrobiłam rok temu - Wojtusiowi podobały się klocki lego Rzymianie i Barbarzyńcy, więc mu kupiłam - podpytałam wówczas moją kuzynkę, która jest jego ciocią i często się nim opiekuje. Najlepsze było to, że jego rodzice woleli kasę - to było widać, jak wręczałam prezent :/:, za to młody był wniebowzięty:skacze: Olał gości i pobiegł z kolegami układać :D
też mi sie wydaje że podpytać. u nas młodsze dzieci są i jeszcze tego typu prezentów nie przerabiałam :)
gorzej ze jak robiłam klientki na komunie to te dzieci posiadały juz laptopy i tego typu rzeczy i az włos sie jeżył na głowie...
No i dlatego mam problem oczywiście kase tez moge dać ale chce dać mu coś żeby właśnie się cieszył a nie , żeby dla niego wyglądało jakby nic od cioci nie dostał. Ale mam problem bo x-boxa ma, pełno klocków ma praktycznie wszystko ma, ale rzeczywiście musze podpytac go i bedzie po klopocie :)
uniwersalny moim zdaniem to atrakcyjne rzeczy do kąpieli. ale lepsze by było cos spersonalizowanego
bardzo ci współczuję teraz dzieci mają taakie rzeczy.. nie to co u nas było:D biblia i zegarek:D:D:D:D
ta ja dostałam jakieś tam gry planszowe i łańcuszek i kolczyki i chodziłam jak księżniczka :)
najgorsze ze wiekszosc rzeczy juz byla kiedys dana :D kompletnie nie mam pomyslu ;(
Mam taką podpowiedź dla tych co chcą zrobić prezent dziecku,które lubi jak mu się czyta lub sam czyta bajki Niebieski Słoń - I Ty możesz zostać głównym bohaterem niesamowitej historii. mój synek ma 2 książki z tego wydawnictwa i jest bardzo zadowolony. Chwali się kolegom,że jest bohaterem książki. :)
Może coś z Twoim/Waszym zdjeciem?? Fotogadget, albo sama zrob. Potem wstawię fotkę zegarków, które robiłam dla nauczycieli na zakończenie. Po prostu otworzyłam zegar ścienny, wyciągnęłam wskazówki, przykleiłam klasowe zdjecie i spowrotem poskładalam zegar:) Pomysłowy prezent a koszt 7zł zegar z Ikei + wywołanie zdjęcia ok0,50gr
świetny pomysł z tą książką:)
Tu obiecane foto, jedno tylko obwiązane wstążką a drugie spakowane (papier marszczony barwiony, aksamitka)
http://images49.fotosik.pl/293/617dc9caefb584b6med.jpg
http://images44.fotosik.pl/292/ce4f6ad3eb62506bmed.jpg
Co kupujecie swoim mamom? Chciałabym kupić coś fajnego, innego niż zwykle ale jak na razie nie mam pomysłu . . .
ja chyba zrobię LAURKĘ tak jak się to za dzieciaka robiło :D
bardzo dobry temat :kwiatek: bo ja też mam problem co swojej kupić ;D
ja swojej chyba kupię chustkę bo taka jedna jej się podobała no i kwiatek do tego;)
a ja nie wiem sama, ale jak poczytam wasze posty w tym temacie to moze zpapuguje z ktorejs z was :)
ja się chyba szarpnę na jakiś srebrny zegarek bo od jakiegoś czasu moja mama marudzi że jej się podobają srebrne zegarki z szeroką bransoletą. a jak nie zegarek to... jeszcze nie wiem :/
a ja chyba zainwestuje w koszulkę jestem babcią :D
hahahahaha na tak sie wstydzi jak do niej babciu mowi :D