Chanti ja do Poznania autosanem też mam ponad 2h ...
Printable View
Chanti ja do Poznania autosanem też mam ponad 2h ...
dwie godz co to jest Chanti nie przesadzaj...dasz rade...jesli Ja bede jechac ze Szczecina to mam 3,5 godz...a jesli z Wrzesni no to mam nie cala godzinke...:)
Dziewczynki,nie wiem czy te warsztaty jeszcze aktualne,ale jesli tak,to ja dysponuję lokalem takim na 50 osób na luzaka.Tylko że jestem z Sosnowca,a lokal w Dąbrowie Górniczej.Więc jeśli któraś ma ochotę wpasć,to zapraszam najpierw na moje gg 5586774.tam niech się zgłoszą wszystkie chętne,a potem ustalimy termin.Pozdrawiam i czekam na zgłoszenia.Renia
Reni ja jestem z Sosnowca i jestem chetna jak najbardziej:P:P:P
wiem wiem ja dam radę :P w końcu co chwilę jeżdżę tam na szkolenia z L'oreala :] ale ciekawe czy to wypali :D
Pomysł naprawde super i chętnie bym nawet na takich się znalazła...
ja ogólnie jestem z woj.lubuskiego z Gorzowa Wlkp., ale niestety jak narazie pracuje w holandii i nie iwem czy uda mi się załatwić urlopik :(
Renia, było by świetnie. Na razie czekamy na wyniki ankiety:D
ja mam do poznania ponad 5 godzin wiec wiesz...
ja jestem z gdyni, zaglosowalam na Wroclaw:)))) nie pytajcie jakie mam polaczenie z Wrocławiem:)
Tak! Wrocław to jest to;) Jestem dwoma rączkami za;)
hey,witam wszystkie!:soczek:
ja dopiero sie ucze;-) ale jak cos chetnie moge zostac modelka:D katowice:))
pozdrawiam!
Świetny pomysł, ale ktoś to musi zorganizować, jakaś konkretna ososba w jakimś konkretnym miejscu. Ja osobiście uważam ze dobrze by było zrobic to gdzieś w centrum, żeby każdy miał mniej więcej taki sam dojazd, bo ja jestem z Białegostoku. :)
joj, dawno mie nie bylo a tutaj takie propozycje ;D ja tez jestem za, chociaz jestem w Holandii... ale moze akurat w czasie urlopu bedzie zjazd??... moze pomyslec o sponsorze?? ktory poda nam pare gadzetow, a w zamian bedziem ypromowac jego strone w necie?? wiecie o co chodzi, anwet niech to beda drobnostki ale zawsze cos :) i np kazda dostanie jakis gifcik :)
Kurczę, do Poznania z Łodzi niby blisko, ale trudno mi porzucić moje dziecko na tak długo i daleko. A gdyby była Łódź to w razie problemów mogłabym wyskoczyć...
Super pomysł chetnie sie przyłącze:) najbardziej to katowice mi pasuje:) a malego zostawie mezowi do opieki:D wrescie bede miec calutki dzien do zabawy z paznokciami:D:skacze:
Ja jestem jak naj bardziej chętna, jednak Zielonej Góry w rozpisce nie ma ... co najwyżej mogła bym dojechać do wrocławia ... :)
Hm.. Miejscowości ok, tylko gorzej z datą. Jezeli bylby to wrzesien to odpada. U mnie akurat szkola... Dobrze by bylo gdyby 2połowa sierpnia wygrała xD
bo pierwsza polowe mam zaplanowaną juz,, ech:P
zobaczymy :)
Jestem zainteresowana :)
Jeżeli pojawi się Warszawa, to lecę :)
to naprawdę super pomysł :) jestem bardzo ciekawa czy uda się zorganizować takie spotkanie :) chętnie wzięłabym w nim udział :) jeśli tylko czas pozwoli..miejsce nie ma znaczenia :D
Cytat:
Jagna
Na Bemowie :)Cytat:
na jakiej dzielnicy mieszkasz?
Jeśli chciałybyście kiedyś urządzić zlot w Krakowie, zapraszam do mnie do Hotelu Panorama.
Dostaniecie extra rabat na salę konferencyjną :)
Dziękujemy za propozycję :)
super by było :D do Krakowa z Katowic blisko:skacze:
MI jak cos tez pasuje Poznań tyle tylko ze ja zazwyczaj weekendy pracuje;(ale myślę że jakoś udałoby mi się wyskrobać troszeczkę czasu:)
Jutro ostatecznie zamknę ankiety i będziemy myśleć co dalej.
Teraz głosy na miasta rozkładają się dosyć równomiernie mamy 3 główne miasta z waszą pomocą może udało by się ogarnąć te 3 spotkania ale myślę że można by zrobić najpierw jedno np poznań 2 połowa sierpnia a potem zająć się innymi, jutro jeszcze o tym pogłówkuje. Dodatkowo koniec miesiąca się zbliża i konkursu trzeba pilnować jednym słowem jest co robić więc proszę o cierpliwość :]
dziękuje za pamięć buziole:przytul::przytul::przytul:
---------- Dodano o godzinie 18:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:40 ----------
ja też, ja też:skacze: a Łódx jeszcze lepiej:D
---------- Dodano o godzinie 18:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:42 ----------
hihihi...Ania nad jeziorkiem hehe tylko jakiś ratownik by się przydał bo jak tyle bab się spotka to olala będzie się działo:skacze::skacze::skacze:
Fajny pomysł z Tymi warsztacikami ja bym sie pisała ale tylko na Wrocław bo wszedzie jak dla mnie za daleko.Wiem z własnego doswiadczenia ze takie warsztaty to bardzo dobra rzecz wiele mozna sie nauczyc wymieniac wspolne doswiadczenia a i po drodze blizej sie poznac jestem zaaa
kiedy będzie info na temat warsztatów? ja już nie umiem się doczekać tych warsztacików:skacze:
Jeżeli ktoś jest chętny poszukać jakiejś salki na ok. 10-15 osób w tych wybranych miastach to bardzo proszę :) chodzi głównie o poznań i katowice, z tego co pamiętam tutaj już jedna dziewczyna proponowała salkę w sosnowcu ale nie wiem czy to by pasowało tym osobą które wybrały katowice ?
postaram się poszukać czegoś w Katowicach, ale w końcu Sosnowiec to ok 30min stąd, więc w sumie czemu nie:)
nawet jak byś coś znalazła to można by wybrać potem czy weźmiecie sosnowiec za cenę x czy katowice za cenę y więc warto poszukać
no właśnie:) a może w jakiejś szkole czy coś udałoby się za darmo
Ja też jestem za spotkaniem.Mi pasuje Poznań.
a czy tu ktoś zagląda. co z tymi warsztatami.;(;(;( kiedy i gdzie w końcu mają być. czy już coś wiadomo. niech ktoś coś powie na ten temat;(;(;(;(
Czekamy na jakieś info od szefuncia :)
nio tylko kiedy to będzie. tyle się teraz tu dzieje że szok.:skacze::skacze::skacze: chyba wszyscy o tym zapomnieli;(;(;(;(
teraz temat nr1 to konkurs :D ja nadal myślę nad miejsce w Katwicach
po rozstrzygnięciu konkursu temat numer jeden to będą te warsztaciki i mam nadzieję że się uda coś zorganizowac ^_^
Pomysł jest świetny więc myśle że coś uda sie zorganizować :)