ja tez dostalam:))
Printable View
ja tez dostalam:))
ja tez dostałam :)
A ja nie :(
Ja już dostałam wiadomosc kogo wylosowałam teraz tylko musze wymyslic jakis prezent :)
Ja też już wiem komu prezencik mam wysłać ;)
dostałam :D :skacze:
hahaha
to wyjdzie ze moja mikolajka dostanie szybko :) jutro sie zabieram za wysyslke hehehehe :) dotarl do mnie mail oczywiscie :)
no chyba ze zakaz jest wysylania wczesniej :)
No i ja także dostałam :) fajnie fajnie :cwaniak2:
tez dostałam hihi :skacze:
Napisałam : ''Osoby, które nie nadesłały e-maila z danymi, niestety nie biorą udziału.''
.... Niestety. Byłaś na liście, ale nie dosłałaś danych.
Wszystko jest w pierwszym poście, na wielkim plakacie :)
Prezent jest na Mikołajki a nie na dzień bez okazji ;P
WSZYSTKIE WYSYŁAMY PREZENTY 29.11 !! Pamiętajcie :)
Mam maila :)
Ja tez ostalam:)
Też dostałam :) i to jaka ładna treść :D Mam nadzieję że faktycznie uszczęśliwię :)
no trudno w zeszłym roku było różnie z poczta i to ze różnie dziewczyny wysyłały. mi nie chodzi o to by się wykazać tyle ze mam teraz czas na inne zadania i chcialam mieć wysylke z glowy żeby nie daj boże nie zapomniec :) ale spoko zapisze w kalendarzu żeby skleroza mnie nie dopadla :P
Zyza, będziemy Ci przypominać :skacze: Myślę, że przed wysyłką w tym temacie będzie burzliwie :D
Ja też dostałam wiadomość z danymi do wysyłki . Czas zacząć myśleć o prezencie :)
No to nie wiem co sie stało. Kurcze... :( Moglas wcześniej patrzeć na listę i w razie co pytać czy meil doszedł, bo teraz to już za późno :(
Mój prezent już gotowy i czeka na wysyłkę ;)
A ja dziś w nocy spać nie mogłam i wymyśliłam prezent, w wolnej chwili muszę się za niego zabrać ;)
Mam juz meila :D Ahaha fajnie mi sie trafilo :D
Dostałam dane ;) w weekend zabiorę się za prezencik :cwaniak2:
Dostałam namiary, właśnie przeprowadzam wywiad środowiskowy i już kompletuję paczuszkę :skacze:
Mój prezencik już zapakowany czeka na wysyłkę :D
Mój prezent na dniach będzie powstawał.
Mam nadzieję, że zadowoli moją tegoroczną podopieczną i się przyda ;)
Wszyscy e-maile już potwierdzili. :) Więc ten etap za Nami :)
Został równy TYDZIEŃ na wykonanie prezentu
(w tym ostatni dzień na wysyłkę) :skacze:
:D nie mogę się już doczekać jak się zacznie pokazywanie prezencików :D
natalia zapomnialas dopisac ostatni tydzien na wykonanie LUB ZAKUPIENIE:D w moim przypadku:D
Ja we wtorek bede sie rozgladac za prezentem :D :D
Pamiętam, pamiętam o wysyłce :skacze: Prezencik spakowany i czeka na czwartek:D Oby tylko się spodobał :nie ma stresującej się emotki :D :
Przypominajki e-mailowe poszły do każdego :)
też już nie mogę się doczekać :tuptup: Nie wiem czego bardziej, czy wysyłki czy prezentu :tuptup: Chyba po równo :cwaniak2:
i mój prezent już czeka grzecznie :)
Ja też już wczoraj wszystko organizowałam . Jeszcze tylko parę poprawek i mogę wysyłać. Przyszła mi wiadomość z przypomnieniem o terminie wysyłki. I bardzo dobrze. Bo pięć razy patrzyłam na kalendarz i wydawało mi się , że to w piątek wypada a to jednak CZWARTEK!
sylla ja tez myślałam, że to piątek wypada :P Na szczęście już mam wszystko przygotowane ;)
mój prezent tez już gotów ;)
dziewczyny a do czego pakujecie? do kopertówek bąbelkowych?
Ja swój muszę bąbelkowej :)
Ja też już spakowalami czekam na czwartek
Mój już poszedł-wybaczcie;), wysłałam dzisiaj bo jutro nie dam rady, a wolałam prędzej niż później:).
Jutro raniutko polecę na pocztę i może w piątek ktoś już dostanie prezencik :D
Ja właśnie kończę mam nadzieję że właścicielka będzie zadowolona raniutko wysyłam :)