i proszę podążać tym tropem co Evelyn :)
Printable View
i proszę podążać tym tropem co Evelyn :)
Ja tez będę wysyłać, czekam na wenę twórczą, aż mnie dopadnie i będę tworzyć :D bo jak narazie to mnie dopada głód, sen, ochotę na kawe i inne takie :D
i zapomniałam dodać, że po zakończeniu konkursu pokaże wam, aż cztery inne wersje na ten konkurs... mój rekord:)
No to się nieźle napracowałaś Evelyn :)
Evelyn :wow: - to się chwali prawdziwe zaangażowanie, dążenie do doskonałości - zazdraszczam podejścia, ja jestem zbyt leniwa :nie_powiem:
szkoda że nie spełniam warunków..
Ilonka nie ten konkurs to następny :-)
Tylko bądz aktywna :)
a ja niestety zrobię na ostatni moment, bo w poniedziałek wyjeżdżam i nie dałam rady wcześniej, ale pomysł już mam od początku, ciekawe jak będzie z wykonaniem ;)
A ja mam ogromne chęci ,ale tak się tym spiełam ,że nagle czarna pustka w głowie :(
a nawet jak pojawia sie jakis fajny pomysł,to kasuję sama siebie: " nie dasz rady " :( buuu
no udalo sie cos tam wytworzyc:D
i ja też już coś wymodziłam :skacze:
Zrobiłam, wysłałam, średnio jestem zadowolona, ale trudno :D teraz będę czekać na Wasze pracę, bo temat niesamowicie ineteresujący :)))
:cwaniak2:
A ja jestem ciekawa waszych prac... Mi jakoś nie wyszło może następnym razem...
ja nie biorę udziału ale nie mogę się doczekać prac bo temat bardzo ciekawy;]
Jestem w trakcie robienia :D
Ja miałam w weekend robić, jestem chora, modelka za tydzień nie może a w tyg. szkolenia praca praca szkolenia praca i qrde już brak mi nadziei że znajdę czas:(
No i zrobiłam, dałam z siebie wszystko....a zdjęcia wyszły jakie wyszły, jutro wyślę :P
a mi totalnie nie wyszlo;( nie rozumiem samej siebie, na kartce wszystko wyglada piko bello a potem na paznokcie nie umiem tego przeniesc:/:
mam jeszcze dwa pomyslu moze z tymi pojdzie lepiej, jak nie to odpuszczam:(
mam nadzieje, ze czasu mi nie zabraknie:/:
Dasz rade!! Nie poddawaj się i śmigaj pazurki!
No mi tak samo wyszło ;p ale jak już zrobiłam to wyślę :P
Ja tez chcialam zrobic bo fajny temacik ale rozchorowalam sie na maxa poraz 2 z kolei i nic tego musze odpuscic sobie.
U mnie to samo. Choroba :( . Ale i tak nie miałam pomysłu to jakoś nie jest mi strasznie przykro , że nie zrobiłam....
Ee no co Wy dziewczynki jeszcze przecież ponad tydzień, pędzel do łóżka i dziergać powolutku :)
u mnie też wyszło zupełnie inaczej niż w planach , sądziłam że będzie jeszcze czas na inne ale teraz zaczynam wątpić bo pracy coraz więcej :/:
w dodatku cyknęłam na szybko kilka fotek bo klientka już przyszła więc nie ma w czym wybierać , tzn brakuje zdjęcia kompozycji bo jest tylko takie zwykłe ze zbliżeniem i nie wiem czy się nadaje :(
Ja tak samo, zdjęcie kompozycji jest takie zwykłe ;/ ale wysłałam.
mnie tez choroba dopadła, głos straciłam
na szczęście ręce mam sprawne :( i zamierzam ostro wziąśc się do roboty
tylko ile prac już wpłynęło?
Wysłałam ale czy powinnam była tego nie wiem.
Wysłane z mojego GT-I9300
powinnaś, powinnaś :)
:( ja jeszcze nie załapię się ale na następny może już dam radę
Dziewczyny jeszcze tylko 5 dni !! Można słać prace do niedzieli, do 24 !!
Działać, działać :D
już się nie mogę doczekać Waszych interpretacji :skacze:
wysłałam , ale nie jestem zadowolona ze swojej pracy - miało to wyglądać inaczej , a wyszło jak zwykle :P
moze jutro cos wykombinuje, ale mam zero pomysłu ... :/:
Dziergać dziewczyny !!:D będą cudowne prace ja Was znam!! :D
Jesteście mega zdolne, trzymam kciuki żeby się wszystko udało :)
ja mam pn wolny i myslalam ze zrobie wtedy, a tu psikusa sobie zrobilam bo to do niedzieli, chyab ze w niedziele po szkole jeszcze cos na pretce wykombinuje,w sumie do 24 moge klepac hehe:/:
ja już dawno zapomniałam, że miałam tamte pazurki:P
a ile mamy już pracek uzbierane?? czuję, że będzie rekord:D
Też jestem bardzo ciekawa ile prac jest :D i nie mogę się doczekać jak je zobaczę :P
... i kto jeszcze dołączy do zabawy ????
Zrobiłam pracę, zdjęcia, ale jestem niezadowolona z efektu. Ibaczej planowałam a jak to na brak czasu przyszło- wyszło nie po mojej myśli. Na dodatek teraz oglądam zdjęcia i mam palce w farbie, brak kompozycji ciekawej, ehh. Czy wy robicie jakąś selekcję? Tzb prace zupełnie poniżej poziomu odpadają przed głosowaniem?
Nie ma czegoś takiego jak poziom kwalifikacyjny, wysyłaj taką pracę, jaką zrobiłaś, bo spędziłaś nad tym zapewne kilka godzin i włożyłaś swoje serce, szkoda żeby się zmarnowało ;) A przynajmniej naukę na przyszłość już masz i będziesz wiedziała na co zwracać uwagę ;)
Na wczoraj było ok 11 prac. Liczę, że gapcie się ockną i jeszcze coś ulepią w weekend :P :P