ojjj super bardzo dziękuje będe czekala na focie :* :kwiatek:
Printable View
prosze Załącznik 46978 brzydko "malniete" ale dokladnie tak wyglada ten kolorek po pomalowaniu
dziękuje kochana :* on wcale nie jest taki ciemny jak na wzorniku :) super kolorek na pewno kupie taki własnie chciałam .
a bardzo prosze :)jest naprawde bardzo ladny... dla mnie taki cieply ,moje klientki obok karminowej czerwienie ,wlasnie ten najczesciej wybieraja
asiek ale pieknyyyyyy:love:
a ja czekam jak na szpilkach na dzisiejsza promocje :D hybrydki juz doszly ale akurat listonoszka byla jak mnie nie bylo ( 15 min nieobecnosci ) i awizo :( jutro odbiore takze luzik :D
a ja sobie właśnie pędzelki zamówiłam :D już sie nie mogę doczekać aż dojdą :D no i jestem ciekawa kolejnych promocji:)
kurde zeby to sie tak dalo zamowic i razem z kilku dni wyslac hehe :D no aleee ja nie marudze jakby co :D tak sobie rozmyslam :D
ciekawe co bedzie jutro :P
a ja sie zagapilam i przegapilam hybrydy buuuu ,szkoda !!moze jeszcze beda :)?
Asiek będą, bo na fejsie na mistero odpowiedzieli mi ze promocje trwają cały miesiąc i będą sie powtarzać.
Ja zamówiłam kilkanaście kolorków i nie ma ani jednego z którego byłabym niezadowolona, są po prostu boskie :D
Przy nastepnej promocji dokupuje całą reszte kolorówki, bo wiem ze na zadna inna firme nie przejde :D Poza tym maja wejsc teraz nowe kolorki, wiec najprawdopodobniej mozna sie ich spodziewac przy ich powtórnej promocji :D
bede czekala :skacze: ja tez jestem bardzo zadowolona z hybryd
Jak naliczana jest ta obnizka? Bo dochodze do ostatniego etapu i cena jest taka jak bez promocji i nie wiem jak przelew zrobic czy na ta kwote czy jak ? :(
Obniżki procentowe są od razu widoczne w sklepie :)
Niestety każde zamówienie jest realizowane oddzielnie, tak więc nie ma możliwości "odkładania towaru", ale muszę przyznać, że nieźle kombinujecie ;)
Hehe nie nadarmo kiedys profesorka od matematyki powiedziala na KOMBINATORYCE ze ja to bede miala 5 bo non stop kombinuje :D:D:D
Alicjo gratuluję tej nagrody za lakiery Permamente UV :)
Dziękuję ślicznie :) To dzięki Wam jesteśmy coraz lepsi ;) Wasze sugestie to są nieocenione :) MisteroMilano
Alicjo ale Wy bierzecie nasze sugestie pod uwagę i chwała Wam za to :* Sugerowanie czegoś niektórym firmom to jak mówienie do ściany :/
Ale jak możemy Was nie słuchać, jak te produkty są dla Was :)
No i właśnie takie podejście mi się podoba! :)
Pomalutku ogarniam te akryle i coraz bardziej mi się podobają! :D
Alicjo czy zel nawierzchniowy top fantastico trzeba przemywac ?? iii ... jest zaliczany do nablyszczajacych ??
a sprobuje ... bo sie nie moglam doczekac a spac mi sie chce :) zamowilam ;) mam nadzieje ze da rade :)
Tak Basiu trzeba przemywać i jest jak najbardziej żelem nabłyszczającym :) nie trzeba przemywać tylko TOP CRISTALLO :)