No i wcale się nikt nie będzie śmiał,
moje pierwsze to nawet kwiatków nie przypominały,
a te nie są takie złe.
Printable View
No i wcale się nikt nie będzie śmiał,
moje pierwsze to nawet kwiatków nie przypominały,
a te nie są takie złe.
nie ma zniechęcania!
kwiatuszki bardzo fajne!
ja własnie siadłam i tworze... :)
kobieto z pazurem :D a wiec farbi akrylowe liqiutexa polecam lub polycolor, pedzel najlepiej z naturalnego włosia płaski, do pazurów to myśle ze 4ka będzie ok.
Ooooo dziewczyny widzę, że rosjankom konkurencja rośnie :P i to nie bylejaka! Tak trzymać!
Jak będę już po egzaminach to zabieram się ostro do roboty. Mam nadzieję, że mnie taki szał jak Qure ogarnie ^_^ Już się nie mogę doczekać!
no to wstawiam moje pierwsze w życiu one stroke :D nie smiać się :D
a z czego mamy się śmiać?? dla mnie bomba!
ja nawet się za to nie biorę, bo nie mam ręki do farbek :)
Przeciez nie ma z czego sie smiac. Milena, kwiatki pierwsza klasa.
natalia ny-nosz sliczne, no- szczegolnie te roze, te paczki, piekna kompozycja
no agusia-wow... trudno sie te wstazke maluje, tak na nia patrzylam w tej ksiazce i patrzylam az sama miala ochote zrobic.
---------- Dodano o godzinie 08:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:20 ----------
izago-bardzo przyzwoite sa! Super
milena- walne Cie czyms ciezkim, wcale mi nie jest do smiechu, superanckie one stroke:D
noo świetnie wyszło milenka:D pierwsze koty za płoty:D
Kura walnij mnie bo ja na nie patrzeć nie moge :D
bombastycznie dziewczyny idziecie jak burza...ja jak sie ogarne ze wszystkim to tez poprobuje tylko najpierw musze nabyc odpowiednie pedzelki...a juz wyczailam kolinsky plaski nr 2:D....polecany przez Liliya :D....jak tylko zamowie i dojdzie to sie biore za malowidla tylko musze z 5 blokow rysunkowych kupic haha do treningu
najlepze bloki do cwiczen farbkami akrylowymi to czarny blok techniczny,polecam..:)a ten pedzelek ktory poleca Liliya jest na prawde dobry,godny polecenia ale i tak potrzeba jest wyciecia wloskow jak z kazdych tych pedzelkow..
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=FQMt_NhbD10]YouTube - Nail Art by Liliya Sereditskaya (2 colors on the brush)[/ame]
Ale jakie boskie zawijaski!
no dobra, czerwona i biała farbka a co to to trzecie jest???? żel??
Woda to jest przypuszczam :) Poprawcie jesli sie myle.
to woda ale rowniez mozesz pracowac ze specjalnym zelem do rozrzadzania farbek..
na tych pojawiających sie dymkach sa opisy:]
i kolejne moje 'wypociny' :D
Załącznik 16140
julcia cudne te Twoje wypociny:o
matko co tu wlaze to mnie szlag trafia ze ja tak nie umiem
przyjeższąj na kwiecien Ania robi warsztaty:D naumiemy się:D
cholera ja bede w lipcu w pl dopiero to chyba wtedy ania zrobi tez warsztaty co ANiu???????????? w szczecinie to ja na skrzydlach przylece
Dzięki dziewczynki :D się napracowałam:) cieszę się, że się podoba :D