Monika , zgadzam się jak najbardziej z trendy.
Strasznie gęsty , poza tym żółknie , więc używam go do ćwiczeń . :)
Printable View
Monika , zgadzam się jak najbardziej z trendy.
Strasznie gęsty , poza tym żółknie , więc używam go do ćwiczeń . :)
Ja uzywam zelu Perfect Builder z RaNails i mimo, ze rozne o nim kraza opinie uwazam, ze jest bardzo dobry:) wczoraj poddalam go testowi i poszlam na solarium nic mi nie zzolklo :) a gloss od DR dodam :)
ja pracuje na Blush PB - juz miałam zmieniać bo jak było chłodniej to bąblował ale jednak ostatnio znów go lubię
Czy któraś z was używała żeli vital ? Jak się na nich pracuje?
Teraz NAilsecrets :)
a używałyście może żeli z diamond line ?? http://allegro.pl/gel-uv-30ml-pink-j...490740770.html
Hej dziewczyny! czytam w internecie i czytam ale jakoś zaufanie mam tylko do tego forum;) Dziewczyny mam pytanie do was jako do mądrzejszych ode mnie koleżanek. Na kursie była dziewczyna które bardzo sobie chwaliła produkty firmy reni-nails ja jak ta idiotka wszystko pokupywałam sobie tej firmy i... przeszłam załamanie bo nawet jedne paznokcie mi nie wyszły. żel zapowietrzał sie już przy piłowaniu i nadawaniu kształtu. Myślałam że to ja robie coś nie tak i szczerze miałam już dosyć i rezygnowałam, ale dzięki wierze we mnie mojego faceta po jego namowach zaczęłam niuchać w sieci i okazało się że nikt nie poleca tej firmy. Jakiś bubel zwyczajny z niej. Chciałabym dowiedzieć sie jaka jest w miarę solidna firma której można zaufac. Nie mam zbyt dużo pieniedzy więc wolałabym coś nie bardzo drogiego aczkolwiek wiem że na takich rzeczach sienie oszczędza i lepiej czasami te 10-20zł dołożyć i mieć coś solidnego niz tak jak ja od razy wyrzucić 70zł w błoto:/ i znacie może jeszcze jakieś strony na których bezpiecznie można zamówić produkty tego typu, bo do tej pory zamawiałam tylko z allegro, a tam same wiecie jak czasem bywa. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam;)
Perfect Beauty, prestige ,astonishing , i-nails - te sprawdzone :ok: i modena - na razie mam biały i nabłyszczacz
polecam z tych dwóch - ceny przyzwoite i jakość dobra :)
Hurtownia kosmetyczna, paznokcie akrylowe, tipsy, pedicure - Hurtownie kosmetyczne - Allepaznokcie.pl
żele uv, tipsy - ozdoby, akryl, akcesoria do paznokc - sklep modena nails - Koszyk
Dziękuje ;)Dla wszystkiego dopisze że prosiłabym najlepiej o marki żeli jednofazowych, bo te inne mi sie nieźle merdają;)
większość marek ma zele jednofazowe i 2 lub 3- fazowe :) musisz spojrzeć w ofercie które ci pasują :)
cover najlepiej z modeny :)
ta Modena to taniutka firma jak patrze-30ml za 34zł Mam nadzieje że jakość nie jest porównywalna do ceny;D
No tak... i jeszcze cover, chyba najpierw musze jeszcze przeczytać co to takiego bo na zajeciach z teorii chyba nie zbyt uważałam:D
Modena jest bardzo dobra firmą i jak na jakość to jest tania :) Polecam i dziewczyny też chwalą :)
Polecam przeczytać:
http://forum.wzorki.info/sprzedawcy-...a-nails-7.html
http://forum.wzorki.info/przedluzani...-pomoc-28.html
i najlepiej cały dział
Metoda żelowa - Forum Paznokcie Wzorki.Info
i jak cos korzystać z wyszukiwarki -> prawy górny róg :)
Hej
Ja też zaczynam zabawę w paznokcie i na całe szczęście natrafiłam na to forum:D
Przeglądając stronę SUN FLOWER natrafiłam na żel budujący+podkładowy w jednym: Sunflower, paznokcie, tipsy, sztuczne, akryl, akrylowe, zel, żel, manicure, porcelana termiczna, porcelana, jednofazowy, jednofazowe, tips, sunflower szczecin, porcelana uv, żel uv, paznokcie, ozdoby
Czy któraś z Was testowała ten żel?
niania84 tu masz link do tematu o produktach sun flower może znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie ;) http://forum.wzorki.info/sprzedawcy-...un-flower.html
Wiatam wszystkich mam pytanie czy żele z firmy Simply Nails professional są dobrę!!! Bo zamówiłam zestaw startowy i nie wiem czy nie bedę żałować!!! Dziękuje:D
Andzia, ja nie znam tej firmy :P
Te żele to o du** potłuc jak wszystkie inne allegrowe śmieci. ja po niejakich Phoenix czy jakoś tak dostałam masakrycznego uczulenia i do dziś mam problem z zatokami ;(chiński shi*
Dziękuje bardzo za odpowiedz!!! Zobaczę jeżeli naprawdę będą do d..y to poprostu kupie pożądnę żele wypróbuję na sobie!!! Ja dopiero zaczynam moją wielką przygodę z pazurkami heheh jak mi na to 2,5 letni synek pozwoli heheh!!!!!Pozdrawiami zycze udanej Niedzieli!!!!
Miał ktoś żele vital albo Black Prince albo the one? Bo mnie korci żeby spróbować, zwłaszcza te błękitne "ice"
ŻEL UV Black Prince 5g ICE Mocny bez Odprysków (1682689657) - Aukcje internetowe Allegro
i ten super mocny clear ŻEL UV 5g Black Prince Clear 3D *** 50% TANIEJ (1679351007) - Aukcje internetowe Allegro
Na początku pracowałam na żelach Sunny Nails teraz na Astonishing, zamyślam się na Mistero Milano, bo dziewczyny tutaj chwala sobie.
Ja mam ochotę na Astonishing 1-Phase-Clear Gel , może powiedziałabyś coś więcej na jego temat :D
Emila, tu masz temacik cały o Asto http://forum.wzorki.info/sprzedawcy-...tonishing.html
Mam już kolejne opakowanie, jest średniogęsty, reaguje na temperaturę otoczenia /pewnie jak większość żeli-jak zimno to gęstnieje, ciepło robi się żadszy/ świetnie się samopoziomuje. KrzywaC to teraz dla mnie pikuś. Czas przymrożenia ok 15 sek. utwardzanie 1min. Baaardzo przezroczysty, wreszcie białe jest białe /mam Arctica, też z Asto/ Łatwo się opracowuje i pięknie schodzi pod frezem. Mogę z czystym sumieniem polecić. Aha, jak już kupisz, to buduj pazurka dwoma warstwami, bo na początku możesz go nie "złapać". Jednak dobrze położony nie rozlewa się na skórki.
Mam nadzieję, że pomogłam.