No to ja już pomału będe ujawniać swoją pracę!
Printable View
No to ja już pomału będe ujawniać swoją pracę!
gratuluje dziewczynki. super prace.
http://www.galewice.pl/asp/pliki/dow...t_kwiatow2.gif
gratulacje!!
piekne prace...
Moje gratulacje! :) a czy można dostać liczbę punktów i mniej więcej miejsce w konkursie na pw? :)
Gratulacje!!! Zadna praca na którą zagłosowałam nie jest na podium heh tylko na wyróznienie zagłosowałam :)To ja też wrzucam moją do Galerii :P a co... Dziękuje za super konkursik :):kwiatek:
Gratuluję wygranym:*
3 pierwsze prace były do siebie bardzo zbliżone punktowo i do podliczenia ostatniego głosu sam nie wiedziałem która będzie pierwsza :)
Gratuluje:kwiatek:
Gratulacje dzieewczyny! Na podium stanely 2 ktore typowalam wiec ciesze sie razem z wami!:good:
ja rowniez przylaczam sie do gratulowanka :):):)
To nie mozliwe-bardzo dlugo mi sie stronka nie chciala otworzyc (cos komp zamula) i tu taka niespodzianka.
Dziekuje bardzo za glosy.
hihihihi rudi ma fory u adminów, jak nic..:):):):):):)
dziekuje wam dziewczynki za 3 miejsce :)) :*:*
GRATULUJE DZIEWCZYNY!!!!:win::brawa:
DYMCIA bardzo orginalny pomysł i wykonanie...:D
żadne fory wszystko skrupulatnie w excelu wyliczone co do punkcisza :)
ale muszę przyznać że bardzo ładnie dziewczyny głosowałyście dzięki temu miałem ułatwioną pracę :)
hihi no przecież żartuję:):)
Dziewczyny kochane!!!! bardzo dziękuję wam za głosy! :D jestem taka zszokowana tym 2-gim miejscem ze chyba dziś nie zasnę. To moje pierwsze szpice i od razu podium. jestem pod wrażeniem. nie spodziewałam się. Dziękuje :* :skacze:
Laski ogromne gratulacje!!!!
Bardzo się ciesze,że moje 3 miejsce się naprawde sprawdziło :>
moje tez to byly pierwsze szpicoki :P
zdolne mamy forumki :)
serdeczne gratulacje "niegrzeczne dziewczynki" :D :*
Gratulacje piękne prace:*
W koncu sie dowiedziałam która zdloniacha wykonała paznokcie które pierwsze mi sie w oczy rzuciły.. Dymciu !! gratuluję pomysłu !! BOMBA !! ...
innym tez gratuluję :*:* wszystkich którzy mieli odwage wziąć udział w tym konkursie :* :brawa:
Gratulacje dziewczyny:*
gratulacje!!!! super prace :brawa::brawa::)
Rudi szacuneczek - głosowałam na tę pracę :D
dziewczyne pięknie uściski i buziaki i graty wielkie !!