sama chcialam zamowic,do robienia kwiatkow i tez jestem ciekawa
Printable View
sama chcialam zamowic,do robienia kwiatkow i tez jestem ciekawa
kobietki a macie moze kolorowy late macchiato i deep orange , prosze zróbcie próbke na tipsie ewentualnie fotke w pojemniczku ?? ;0
Zaraz wrzucę zdjecie deep orange, mam też ten nowy cyan to wam pokażę :) <3
Mam pytanie do dziewczyn używających gęstej jednofazówki. Pierwszy raz wziełam sobie gęsta wersję, nigdy wczesniej takiej nie używałam z żadnej firmy. To jest normalne że ten żel nie jest do końca taki hmm czysty? Biały french przy normalnej jednofazówce był śnieżnobiały a przy tym jest taki przygaszony :/ pracuje się nim super ale ten kolor....
zen, chyba tez to zauwazylam, ale mi to nie przeszkadza nie robi wielkiej różnicy w odcieniu bieli. ostatnio coś tam tworze tym ultravioletem z ciekawosci i on troszeczke jakby zmienia odcien, albo tak sobie wkrecam:D
ja nie mam porównania bo na gesciochach od poczatku na modenie jade.
deep orange to ten drugi pomarańcz na lewo od żółtego.
na drugim foto ultramarine(cieniutka warstwa), emerald green i obok cyan :)
sorki za tło zdjęcia ale robione minutę temu na szybko na schodach na dworze ale na słoneczku wiec kolory raczej takie jak w rzeczywistosci :D
piekne kolorki emerald green posiadam i swietnie sie go nosi:)
Zen. ależszz kolorki boskie :skacze: kochana opisuj tu po kolei no cuda po prostu :wow: To wszystkie z modeny ??
hehehe już opisuje. są tu 3 firmy : modena, neonail i allepaznokcie. neonail wychodzi najsłabiej w porownaniu, rzadkie i średnio kryją niektore kolory.
zaczne od białego i w lewo ->
biały: 708 neonail
zółty z modeny,
sunset orange modena
deep orange j.w
852 neonail
800 neonail
801 neonail
soft pink modena - tu wygląda jak biały niestety
baby pink modena
allepaznokcie pastelowy ciemnoróżowy (chyba tylko z nazwy :D)
coral modena
831 neonail (dobre krycie akurat)
832 j.w- zdjecie nie oddaje koloru to jest taka lila, pastel, bardzo ładny :)
21431 neonail (kryje słabiutko)
ultraviolet modena -kolor przeklamany tutaj
744 neonail, też słabo kryje
ultramarine modena
emerald green modena
cyan modena
702 neonail, czarny dobrze kryje :)
tez wzielam ten żółty z modeny, ale jeszcze nie robiłam nim nic, chyba bedzie nastepny w kolejce:) bo widze ze swietnie sie prezentuje:]
ten żółty jest bardzo ładny :) taki cieplutki :) narazie zadna kitka (edit: kitka?! miało być klientka ale zostawiam tak bo się usmiałam jak to zobaczyłam :D ) mi sie na niego nie zdecydowała a szkoda :(
Dzięki Zen. :* jeszcze jak ktos by pokazał late macchiato bo u mnie jakos troche dziwnie kolor na monitorze widać ciekawa jestem jak w rzeczywistosci wyglada
Rudzielec wrzucaj swój wzornik bo ty tez masz troche tego ?? :D
w gruncie rzeczy nie jest tego dużo:D niestety nie mam wzorniczka, ale moge zrobic fotke w sloiczkach:)
pewnie dawaj ;)zawsze to tez pomoze w wyborze kolorów :D
w podpisie zdjecia sa nazwy kolorków w razie co.
MI tak samo nie podpasowal do kwiatkow, malo plastyczny..., za to kocham ez flow ale to juz oddzielny temat :)
---------- Dodano o godzinie 18:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:26 ----------
Lemon yellow coral i fuksja sa z modeny ?? koral mam inny ciut z modeny, a fuksja.. hmm jest w modenie ?!
tak, wszystkie, ktore mam są z modeny, moze kolor byc na zdjeciu przekłamany nieco.
Zen moja gęsta jednofazówka też jest taka przygaszam i frencha a mam biały z SPN Angel więc na prawdę śnieżynka a po przejechaniu tym zelem już nie jest tak ładnie. Zdziwiłam się bo jak bylko zamówiłam i otworzyłam opakowanie to od razu mi się rzucił w oczy ten żółtawy odcień. Myślałam że coś ze mną jest nie tak ale widzę ze ty też tak masz. Szczerze to skoncze tylko to opakowanie i wracam z powrotem do zwykłego budulca :)
ten zel jest taki wręcz zielonkawy napisałabym.... robilam nim narazie jedne paznokcie, jutro wyprobuje na sobie jak to wygląda z innymi zelami moze nie będzie tak źle. To opakowanie pewnie na dlugo mi starczy przy ilosci paznokci ktore robię. kurcze no :(
rudzielec widze ze owiane sławą sreberka masz na niektorych ;d no i jakos strasznie Ci kipią te kolory, moje tak nie robią nawet jak stoją w cieple o.O
Faktycznie jest sreberko, oni mieli ale w tych starych sloiczkach rozowych i czarnych bodajze, ktore byly produkowane dawno dawno temu ze starej serii, po za tym ja nie widze neon green aby byl u nich dostepny co tym bardziej podwaza to ze to jedne z pierwszych ich zeli kolorowych ktore jeszcze mialy inne opakow. a wtych bialych sloiczkach ja nie widzialam i nie spotkalam sie nawet w jednym.
mi kipią ale te w białych słoiczkach:D z tym, że sporadycznie. no ten fluo green to jeden z pierwszych jakie u nich kupiłam, jakoś w zeszłym roku na początku go brałam jakoś. już go nie ma faktycznie. jeszcze z tym sreberkiem mam purple i aqua blue. no i widze, że ich też nie ma już. a fajne są.
co do cleara to bym napisala ze daje przygaszony odcien, ale zeby żółtawy czy zielonkawy to sie nie spotkałam, teraz wzielam sobie 50tkę i nie widze nic żółtawego:D
rudzielec a to jest gęsty czy normalny? no zrobie fotke i wam pokaże oba bo normalna wersja jest czysciutka :)
po lewej gęsty po prawej normalny, nie wiem jestem moze przewrażliwiona ale no róznią się :D
o jeeny faktycznie, ja mam tylko same gęściochy. ale różnice masz naprawde widoczną pomiędzy nimi:D
no właśnie to też jest 50tka :) czyli ze mną wszystko ok i faktycznie cos nie halo ?:D
nie no z toba caly czas było wszystko ok:D:D ale roznica jest widoczna z daleka:P felerny jakiś Ci sie trafił słoiczek, a wczesniej tez tak miałaś? aaa to chyba twoj pierwszy gescioch o ile sie nie myle. kurde ale jajca, no:D