wroca mi podziekowania to wam podziekuje za mile slowa :D aj zapomniala pogratulowac tu zwycięzcom zreszta moim faworytkom chociaz w innej kolejnosci :D
i oczywiscie wyroznionym :D
paityelek ja wiedzialam ze to ty :P
Printable View
wroca mi podziekowania to wam podziekuje za mile slowa :D aj zapomniala pogratulowac tu zwycięzcom zreszta moim faworytkom chociaz w innej kolejnosci :D
i oczywiscie wyroznionym :D
paityelek ja wiedzialam ze to ty :P
dziękuję natka
czy ja robię jakieś charakterystyczne prace, bo już kiedyś też coś takiego słyszałam??
miło mi :)
:kwiatek: Serdeczne Gratulacje dla wszystkich dziewczyn ktore wygraly w konkursie :kwiatek: i dla wszystkich ktore wyslaly prace:) Piekne!!!:love:
:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek: Gratulacje :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek: no i dla całej reszty, bo wszystkie się napracowały :D
Emi, tak myślałam ze ta praca wygra hehe,,,, zdolniacha :]
wlasnie doczytalam wyniki :)
bardzo sie nie zdziwilam z wygranych :P
Gratuluje calej zwycieskiej trojeczce :) :kwiatek:
miejsca zasluzone, wyroznienia rowniez...
GRATULACJE dle zwyciezcow i szczegolne GRATULACJE dla Emili B.
A ja dostałam dzisiaj medalik za udział :skacze: i od tej chwili zaciesz na buźce :mml:
Ile radości potrafi sprawić jeden mały medalik^_^
Ja również dziękuję za medalik:D
Piękne prace, serdecznie gratuluje wszystkim autorom wygranych oraz wyróznionych prac, w szczegolnosci Emili za najwyżej ocenioną praca :kwiatek:
Ja również dziękuję za medalik strasznie się z niego ucieszyłam, aż mój stwierdził ze chyba coś mam z główką:leze:
I ja też dziękuje za medalik :) No i wam wszystkim za miłe słowa :*
Bardzo miło było otrzymać medalik tak szybko, dziękuję obsłudze forum, jak widać sprawia to nam, użytkownikom ogromną przyjemność ;)
Ja również dziękuję bardzo za medalik :D bardzo się z niego cieszę :skacze:
Dziewczyny z uwagi na to, iż nie mogę skorzystać z przyczyn rodzinnych z nagrody w postaci wejściówki na pokaz nail art Pauliny, po uzgodnieniu z Kamisem chciałabym tą wejściówkę przekazać.
Jeśli, któraś z Was jest chętna i może jechać na ten pokaz w dniu 29.05 do Poznania proszona jest o pw do Kamisa.
Kto pierwszy ten lepszy.
Pokaz Hotel Mercure ul. Roosvelta 20, Poznań od 10-16 tej
Takim zdolnym kobietom jak Wy dawać medaliki to czysta przyjemność :* będę częściej :D
Ja też strasznie bardzo dziękuję za medalik. Cieszyłam się jak dzieciak :skacze: aż synuś mnie objechał :"kobiecino ile ty masz lat???" Tak mi gówniarz powiedział :haha:
wejściówka wstępnie przekazana
Szkoda Kleo że nie możesz jechać, bo bardzo chciałam cię poznać;(
dziekuje za medalik :skacze:
i ja dziękuję :)
Ja również dziękiuję za medalik:):)
Dziewczyny !!!!!! Jest do odstapienia wejściówka na pokaz nail art od naszej kleo, bo sama nie może go zrealizować, prosimy o zgłoszenie się chętnej osoby!! Bo szkoda, żeby się zmarnowała !! :)
Proszę sie decydowac i to szybciutko