ja mam zamiar kupić sobie jutro jakieś ciuszki w centrum.. ;)
Printable View
ja mam zamiar kupić sobie jutro jakieś ciuszki w centrum.. ;)
A ja wlasnie dzisiaj zakupilam sobie akrylik przezroczysty i biore sie jutro moze za edzie :) OJJ zyczcie mi powodzenia bede dzielnie walczyc mam nadzieje ze cos tam wyjdzie hihi :)
Ja wczoraj kupiłam sobie spodnie:
-czarne rurki w reserved
-oraz białe spodnie z diversa, z moimi świetnymi szpilkami wyglądaja świetnie naprawde..:D
Ale w poniedziałek wyciągam chłopaka na zakupy troche po szalejemy:D:D
a ja dziś byłam na zakupach i kupiłam:
-szare rurki - diverse
-szary sweterek na guziki - orsay
-czarna bluzka - Tally Weijl
-Biały sweter w paski na zamek - niewiem jaka firma
-biała koszulka - tez niewiem ;)
zakupy udane ;)
ja sie jutro na moj kiermasz wybieram i mam do dyspozycji 3 stówencje... więc 6 kilo ciuchów przytargam... mam nadzieje:D
no to teraz ja sie pochwale--hi,hi,hi
jako ze bylam w Polsce 2 tygodnie az,to sie to i owo kupilo-a mianowicie!!!!!------
kisielki i budynie
galaretki i bita smietane Sniezke
Miodzik prosto z pasieki
wszelakiego rodzaju przyprawy do potraw
Kielbasy mnostwo,paroweczki
niooo i oczywiscie Wodeczki Zolądkowka i zubrówka------------------hi,hi,hi,hi,hi
pisac dalej??????????????? nieeeeeeeeeeeeeee
no wiadomo caly spozywczy sie znalazl w bagazniku.
a reszta to 2 pary spodni,bluzki,
torba L.V.
ciuchy dla cieciaczkow,
ale na buty nie mialam cos szczescia w tym roku.nic ladnego nie znalazlam.
a ja ostatnio kupilam corce loda hehe
ja też ide we wrześniu :) 19-20 :)
a u mnie wesele podobno szykuje się jakieś na jesień ;]
a dzisiaj znowu byłam na zakupach i kupiłam sobie:
2 pary bucików w deichmannie (na promocji :P),
torebkę z nike,
plecak z adidasa,
okularki przeciwsłoneczne (na promocji) w orsay,
jeszcze w środę pojadę to musowo muszę kupić jakąś prostownicę bo mi się moja zepsuła (przestała jedna płytka grzać) :(
no więc jestem... straciłam 280 zł na kiermaszu o którym pisałam #18 #22 #25 w http://forum.wzorki.info/moda-zakupy...peksiki-2.html w sumie ponad 5 kilo szmat!!
kupiłam tam:
dla siebie: nowiuteńką liliową torebke (za 29zł), kilka koszul dla siebie, swetry, bluzki, golf
dla Dominiki: spódniczki, bluzki, kurtkę, żakiet za******y jak nie wiem co, spodnie
dla męża 3pary spodenek (w tym jedna z NIKE a druga z ADIDASA) i 3 koszule-dwie takie do jeansów i jedna do spodni wyjściowych na sztywynym kołniezyku i na sztywnych mankietch
nawet teściowi sie dostało spodenki z lekkiego jeansu w kolorową zieloną kratkę z NIKE za 12 zeta co w slkiepie trzaby dać zw 112:)
właśnie sie wszystko pierze ale jak już wyschnie i poprasuje to wloże na modela i napstrykam fotki:)
oj jak ja bym chciała miec taka kase do dyspozycji :P
Kupiłam sobie zegarek jak byłam w Chorwacji... blink blink xd
świecący że hoho.. ale i tak dla mnie za malo cyrkoni.. :D wkleje któregos dnia fote
Natalko a w którym miejscu była na Chorwacji ? Jaki hotelik ?
W tym roku byłam w Kuciste to jest z 4 km od Orebica. A zegarek akurat kupilam na Korčuli ;P
Hotel Komodor.
i o to mój zegarek.. ale zdjęcie nie oddaje tego jak sie świeci :( :skacze:
a ja kupiłam dziś buciki sportowe ;)
Ja w ten weekend mam wesele i potzrbuje czerwone satynowe bolerko!!!! bo mam czarna sukienke-sliczna :) czerwone buciki i chcialam cos na gore czerwonego. Walne do tego jeszcze pazurki na czerwono i moze obleci:)
a ja dzisiaj znowu byłam na zakupach i kupiłam dobie dwie bluzeczki z krótkim rękawem i jedną z długim terranovie... Niestety nic więcej ponieważ zakupy z chłopakiem to są takie że przejdzie kawałek po czym stwierdza że nic nie ma... Ale ogolnie jest cierpliwy wiec jak go wygonie ze sklepu to mnie nie pogania..:)
Woszczurku super zakupy ale najlepsze to i tak sa modelki:)
czekamy czekamy :)
na m odela sie niestety nie doczekacie bo mi palcem po czole postukał więc musi byc tak:
ta czarna bardzo mi się podoba