ładny kształt :) Ja jeszcze takich nie umiem . Próbuje ale mi nie wychodzi :( chyba musi mnie ktoś nauczyc :)
Printable View
ładny kształt :) Ja jeszcze takich nie umiem . Próbuje ale mi nie wychodzi :( chyba musi mnie ktoś nauczyc :)
Olcia bardzo ładny ten twoj pazurek jedynie tak jak Zuzanna napisała scisnac bardziej tunelik i podłozyc wyzej forme tylko od siebie dodam przerwij forme bo widac ze tego nie zrobiłas a zobaczysz róznice w nastepnym wykonaniu:)
Anno, a co daje przerwanie formy ?
nanami śliczne pipki ;)
Łatwiej podnosi sie forme do gory pod kazdy kształt paznokci ...
gdy nie jest przerwana forma zagina sie na wałach bocznych,robia sie dołeczki i nie uzyskacie idealnego kształtu we wszystkich paznokciach,sa wyjatki oczywiscie ale najczesciej ta forme przerywamy..i przedewszystkim komfort dla klientki by forma sie nie wpijala pod paznokiec i nie sprawiala dyskomfortowego uczucia,czasami nawet bólu..
Piękne pipki :)
pipki na szybko jak zwykle bo zrobienie czegos przy Neluni to dla mnie na prawde wyczyn na dzien dzisiejszy..hihi..ale jestem z nich zadowolona:)
Załącznik 45840
i prawidłowo, są cudne :)
Nie lubie za bardzo az tak dlugich paznokci, zbyt dlugie wg mnie traca na uroku. Ale te Aniu mimo tego sa przepiekne, takie rowne, super :love:
piekne sa :)
Jak są takie długie to faktycznie to trochę nieciekawie to wygląda, ale z drugiej strony jest większe pole do popisu ze zdobieniami i w tym wypadku jestem zachwycona! ;)
Aniuuuu...Nawet jakby Tobie nie wyszly to i tak bylyby piekne :)
Te sa cudowne a dlugosc super !
dzieki dziewczyny a co do długosci,musiałam sprawdzic jak wygladaja na dłoni taka wersja no i wygladaja imponujaco a;le niestety jak wiadomo to pokazowa wersja,nie wyobrazam sobie chodzic na co dzien w takiej długosci o cm czy poltora krotsze juz tak..
ale znam osobe ktora chodzi w takiej długosci i codzienne czynnosci nie sprawiaja jej kłopotu i wygladaja pieknie bo sa perfekcyjnie wykonane,sama sobie robi pazurki wiec i chyba mozna wszystko robic..kwestia przyzwyczajenia,ja tak mialam ze szpicami no ale niestety ten czas sie skonczyl wiec najbezpieczniejsza wersja na dzien dzisiejszy to pipe..a faworytami i tak pozostana edge:)
Pani Aniu przepiekne, cudowne i w ogole brak slow, ogromny szacunek :)
Długość faktycznie imponująca a cyrkonie na pewno pięknie błyszczą na żywo :)
O Matko! :o one są idealne, cudowne, zjawiskowe, przepiekne, zniewalające! mój ideał! :love: no coś cudownego! :kwiatek:
Przepiękne brakuje słów na takie cuda :wow::love:
Aniu piękne i tak dopracowane :) świetne jednym słowem!
Ja bym najchętniej bardzo długie bym nosiła bo uwielbiam i jestem już przyzwyczajona .. no ale nie wszędzie tak można mieć :(:(
Ania przepiekne :)
Aniu one są boskie po prostu!!! :D
Anna Kosińska ale długaśne ....Piękne...
Aniu długość imponująca na takich przynajmniej widac zdobienie :love: ja też bardzo polubiłam ten kształt jest po prostu wygodny :D
Aniu boskie... :woot:że ja Ci wcześniej nic na ich temat nie napisałam... a to moje I miejsce na pomarańczowym konkursie... wiem... wiem za dużo oliwki i dlatego dziwnie światło odbijają...
Evelyn Evelyn Evelyn cudneee!!!!:love: