a ja dostałam przesyłkę ale woreczka nie dostałam, ale to przy następnym zamówieniu jak coś dostanę?
Printable View
a ja dostałam przesyłkę ale woreczka nie dostałam, ale to przy następnym zamówieniu jak coś dostanę?
A-M chyba rzeczywiscie fiolety najlepiej schodzą i brązy, a mnie najbardziej kręcą te niebieskie, ale to kwestia gustu oczywiscie:skacze:
białaa- pewnie , ze dostaniesz, a wpiszesz w uwagi przy zamowieniu?:skacze: To wtedy bedzie taka przyypominajka
Dziewczynki z Evo miałabym prośbę. Chciałabym zakupić u was zestaw do ćwiczeń, już jestem po szkoleniu, ale nie chcę tego z kuferkiem. Problem mam tylko z wyborem rzęs i kleju.
Proszę o pomoc. Który klej wybrać do ćwiczeń,dla osoby świeżo po kursie? Na kursie miałam taki wiążący 3-4 sekundy,czarny.
Oraz jaki zestaw rzęs? Oczywiście grubość 0,2 , ale nie wiem jaki skręt, bo na szkoleniu miałam tylko J i B, z tym, że Panie w ogóle J nie chcą tylko same podkręcone. No i kilka długości 0,8 , 10 i tak do 15 bym chciała. Tylko nie wiem które wybrać ;( Pomożecie?:kwiatek: Mam na myśli te zwykłe, nie norki. Może być jakiś mix , czy coś, żeby mi wystarczyło na 5-10 aplikacji, bo na razie tylko ćwiczyć będę.
moze uda mi sie pomoc:)
mix na pewno nie wystarczy ci na 10 aplikacji ;)
do cwiczen wzielabym np parzyste numery ;) 8,10,12 mm(ewentualnie jeszcze 14mm) podkrecenie B jest najbardziej uniwersalne czywiscie 0,15 i 0,20 zeby klientka miala wybor oraz jak trafi sie jakas lichutka to zeby naturalkow nie obciazac 0,20 wtedy 0,15 jak znalazl beda ;)
klej na poczatek bym D+ wziela:)
Nie jestem z evo ale chyba mogę podpowiedzieć? ;p
Mixa warto. Ja bym zaczęła od 0,15 ale skoro wolisz 0,20 to ok. Ja zaczynałam od U+ i w sumie fajnie mi się na nim pracowało. Również skręt B polecam z racji tego, że klientka, która nie zakładała rzęs nie wie jakie się jej nosi najlepiej - i tu myślę najlepiej zacząć od B. Myślę, że długość 15mm też bez sensu bo ostatnio tak jak z dziewczynami pisałyśmy większość z nas dokleja max 13/14mm. Na 5-10 aplikacji to tylko mix pomieszany z kasetkami pełnych długości.
Większość moich modelek nosiła już rzęski. najbardziej interesują je takie widoczne, gęste, grubsze i "kocie oko" czyli kilka ładnie wyprofilowanych długości na oku.
Ok więc klej już mam.
To rzęski które w końcu brać? He he bo już nie wiem.
Nie musi to być na 10 aplikacji. Powiedzmy na 5 minimum, a potem już będę pracowała na rzęskach w gabinecie. Teraz muszę sobie kupić dla siebie, żeby popróbować i aby nikt mi nie wyliczał ile zmarnuję :D
No nie wiem na chłopski rozum, to mogę przecie wziąć dwie takie same kasetki mixów rożnych długości?
Może kombinuję, ale chyba byłoby mi wygodniej.
To nie mają być rzęski do stałej pracy, więc ja będę mogła pobawić się nimi.
Pracować będę na innej firmie w pracy.
i fiolety i niebieskie sa przepiekne ! :)
Zamiast 2 mixow gdzie odpada Ci długość 6,14 to brałabym np jedną kasetkę 10mm i już można by się pokusić, że na większą ilość stylizacji pociągniesz. 8,10,11 mnie najszybciej wychodzą z kasetek:)
sztynka, klej czy U+ czy D+ oba są ok. A chcesz koniecznie rzęsy w kasetkach?Ja uczyłam się i ćwiczyłam na sypanych, teraz co prawda powoli przechodzę na boxy bo są rzeczywiście wygodniejsze, ale musisz wiedzieć, że w mixie prawdopodobnie nie zużyjesz rozm.6 tak szybko (na pewno miniesz 10 modelek), ale już 12-stki pójdą raz dwa. Ja myślę, że weź sobie 1 mix i możesz dokupić po kasetce/woreczku najbardziej pożądanych długości (10,11,12,13). Kiedyś Marchewkowa policzyła, że na 1 pasku jest 200 rzęs zatem możesz sobie przekalkulować na ile Ci to starczy:)
Kurko albo Edytko, powiedzcie mi, bo chyba gdzieś mi się to przewinęło, ale nie jestem pewna - bo chciałam zamówić rzęsy ombre fioletowe w miksie, i widzę, że jest tylko skręt B, czy ten Wasz skręt odpowiada, powiedzmy bardziej skrętowi C? Czy jest to normalny-normalny skręt B? :skacze:
sztynuś, dziewczyny w sumie odpowiedziały ale podsumuję (niezle są, dzieki dziewczątka):*:*:*
Weź miksa 0,2 mink premium i klej d plus
A-M, zaskoczę Cię, ombre to standardowe (nie nasze, tylko takie Sl-aszowskie C) jak ja mieszam czy dopełniam ombre( dosc czesto mi się to teraz zdarza, bo laski oszlalały:))) , to dopełniam i nasz skręt B i również fajnie się wpasowuje w nasz C, wiec spoko:D:D:D, my mamy tam oznaczenie B, bo nasze B- to takie prawie jak standardowe C (nie namieszałam)?:D:D
Czyli reasumując... Wasze B, to takie standardowe C (jak np. w SL), tak? :skacze:
Do mnie trzeba, wiesz... krótko i zwięźle, bo po dwóch zdaniach już się gubię, hahaha! :torba:
A powiedz mi jeszcze, czy ten Wasz Cleaner jest przydatny, bo napisałam go na liście "must have" natychmiastowych zakupów dla mojego męża. ;p
Rozumiem, jeśli dobrze zrozumiałam, nakłada się go przed primerem?
A przedtem można jeszcze zrobić normalny demakijaż oczu w razie Niemca? ;p
Potem Cleaner i primer? :skacze:
AM tak najpierw demakijaż później cleaner a później primer.
Ale mnie tu dawno nie było. Ja uwielbiam fiolet ombre ale zeszły mi już wszystkie 3 kasety i muszę znów brać nowe.
Edytko, dziękować.
A powiedz mi, czy Wy macie opcję u siebie "odbiór własny" :skacze: ?
Bo jakbym zamówiła, to bym zapłaciła u Ciebie, czy mogę po prostu podjechać do Ciebie i wziąć "od ręki" ? :skacze:
Oczywiście, nie teraz, tylko po świętach. ^_^
Odnośnie przydatności to ja nie mam porównania bo od początku używam ale albo bąbel albo meraszka pisały, że faktycznie do uzupełnienia mniej rzęsek leci.
Może sobie strzelam gola dziewczęta, ale większość firm ma cleanser, albo coś podobnego w swojej ofercie, jak któraś ma coś co się nazywa podobnie, albo nie nazywa się primerem, kupiła wcześniej i to coś lekko waniejet alkoholem to używać śmiało, im lepiej odtłuścicie i wymyjecie to rzęsowie klientkowe tym lepiej się będzie trzymać, ale faktycznie nasz cleanser jest spoko, ja go używam i jestem zadowolona. Zawsze po tych ich tuszach i kredkach jeszcze się troszkę tym cleanserem domyje, na pewno znacie efekt czarnego płatka, czy czarnej taśmy. Rzęsy niby zmyte, jedziecie patyczkiem primerem a tam cały czas czarno-szary kolor, nie cierpię tego!:skacze::skacze::skacze:,
Tak.. Jakby ten jeden dzień nie mogła sobie oszczędzić tuszowania... Zmieniasz wtedy płatki? :D
Co ty, szkoda:D, bierę patyk namaczam plynem micelarnym lekko podnoszę powiekę i obcieram to czarne, chyba, ze są tak wytuszowane, że sie nie da, ze i tak szare się robią, pomimo wytarcia to co poradzić-wtedy zmieniam, bo ja ślepa kura jestem i jak nie widzę to nie wykleję
Dziewczyny, a wasze rzęski skrętem bliżej do LL czy do NL? ;P
Załącznik 63887
Szukam C takiego ja LLowskie.
A to nie B bardziej?
Tak nasze B radzę kupić
Dziewczęta Drogie,
nie umiem wstawiać obrazków, ruszających się grafik i innych okolicznościowych internetowych rzeczy, ale...
Chciałabym Wam życzyć Wszystkiego Naj, naj lepszego z okazji nadchodzącego nowego 2013 roku. Zyczę Wam wielu zadowolonych z Waszych usług klientek, życzę nie bolących oczu, braku sztywności w karku i śmigających jak maszyna do szycia- rąk. Zyczę Wam skrócenia czasu pracy. I duuużo pieniędzy też Wam życzę:ok::ok::ok:
I dziękuję, za lojalność i za to, że z nami jesteście.
Zakochana w Was do niepamięci
Kura
:D
Również oczywiście przyłączam się do życzeń :)
Wielkie uściski...
I niebawem mamy dla Was nowa promocję...
Zachęcam jednocześnie do wyprobowania rzęsek Brownie o grubości 0,1 :) sa przesliczne i prze.. miękkie :)
Kurko, wielkie dzięki za błyskawiczną wysyłkę i uświadomienie w kwestii pensety. Ten mocno zakrzywiony Jonostick jest dokładnie taki, jakiego potrzebowałam. Precyzyjnie chwyta nawet cieniutkie rzęsy. Idealnie leży w dłoni i nie wiem co to za fenomen, ale jest dla mnie wygodniejszy,niż vetus, do którego przecież byłam przyzwyczajona.
Evonki kochane, dziękuję też za torebeczki do kleju :)
Laseczki nie wiem czy wiecie ale strona EVO nie dziala ;(