dobrze zobrazowałaś:) właśnie tak było, że niektóre rzęsy naturalne miała ta dziewczyna prawie poziomo- tak jej rosły.
Printable View
dobrze zobrazowałaś:) właśnie tak było, że niektóre rzęsy naturalne miała ta dziewczyna prawie poziomo- tak jej rosły.
tez wlasnie tak mialam, kleilam tak, że doklejalam dokladnie tak jak leciala rzesa naturalna i wygladaly na takie potargane, i w glowe zachodzilam jak dziewczyny kleja takie prosciutkie, metoda dedukcji doszlam do tego :)
Mysiaczeq ja na swoim szkoleniu dostalam podobny obrazek do Twojego:) tez taki wlasnie jak krowie na rowie;p ale z takich najlepiej sie uczyc;)
ja na swoim nie dostałam nicn :( zupelnie tak jakby mnie a tym kursie nie było, siadlam kazali robic, robilam, myslalam ze tak trzeba, a potem trzeba bylo rzesy uzupelnic, zdjac odrosciki i wtedy pojawilo sie pytanie, ale jak?! :P od Was ucze sie wszystkiego :)
Ja jak sie dopadne do jakiegos skanera to moge Wam wrzucic te materialy co dostalam. Duzo ich nie ma ale zawsze sie komus moze przyda
Z miłą chęcią poczytam ;D :ok::D:tuptup:
o rysuneczki:)
mi się "pokursowo" takie ostały:
Załącznik 58135 Załącznik 58134 Załącznik 58136
moje nocne inspiracje. modelką jest nasza forumkowa koleżanka ^_^ Dziękuje jej bardzo za cierpliwość i wyrozumiałość :przytul:
marchewkowy - pieeeekne :o
marchewkowa.. cudne:love::respekt:
Wklejam dzisiejsze.
6 lub 7 w mojej "karierze". Wiem,że daleko im do Edusi czy marchewkowej,ale kiedyś dojdę do takiej perfekcji (oby :master:) :D
Gorzkajakmokka masz potencjał :) ja też póki co 7 wykleiłam i dalej wytrwale będę :)
Gorzkajakmokka, bardzo ładne i profesjonalne rzęsy robisz, tylko 2 rzęsy, które dokleiłaś do dolnych, za bardzo rzucają się w oczy :skacze: i na zdjęciu wygląda, jakby w prawym oku w wewnętrznym kąciku zabrakło 2-3 rzęs :) teraz rozumiem, że to dla równowagi dałaś parę rzęs na dolne w lewym oku ;)
Haha,to taka moda wrocławska ;)
gorzkajakmokka - mi się też bardzo podoba twoja aplikacja, tylko ten nick tak się ciężko i długo pisze :/:, jak się czasami pomylę to wybacz :)
A to ja -od dawna tu nie byłam:]
sylwia29, widzę, że doklejasz dużo rzęs i równiutko. zdjęcia nie ostre, ja, niestety, też mam takich mnóstwo ;)
nr 8. jak zwykle coś się podwija , czochra,ale nie poddam się :skacze:
Marchewkowy las-dzięki , co do jakości zdjęć - to mój odwieczny problem :(
Gorzkajakmokka śliczne te rzęski
a tu mam jeszcze taką pania 50+ i panienkę z gdyni
Wiem aparat mam do du.. a;( albo zdjęć nie potrafię robić:/:
proszę o ocenę :) jedne z pierwszych
Gorzka, jesteś wschodzącą gwiazdą, właściwie, już w zenicie. przecudna aplikacja, musiałabym szukać, żeby do czegoś się przyczepić, brawo :kwiatek: mam nadzieję, że wystartujesz w konkursie.
sylwia29, rób zdjęcia w trybie makro. zdjęcia w trybie makro też mają swoją minimalną odległość od obiektu (ja szukam metodą prób i błędów 20-40-60cm), choć jedno będzie ostre.
kto zna się na fotografii, doradźcie nam jakiś wspaniały i niedrogi aparat do robienia zdjęć rzęs. myślę, że kilka dziewczyn od razu zakupi taki sprzęt :)
mini89, widać, że początki, ale widać też, że się starałaś. chciałabym zobaczyć na otwartych oczach, bo dla mnie podejrzanie długie są 2-3 ostatnie rzęsy w kącikach zewnętrznych.
podejrzanie długie :D..ciekawie zabrzmiało :D.... to są 12 a reszta t o10 oraz 8 w wewnętrznym kąciku. Niestety nie mam zdjęcia na otwartym oku, następnym razem postaram się o pełny komplet zdjęć
marchewkowa, Ty wiesz jak człowieka uszczęśliwić :*
co do zdjęć to ja zauważyłam,że lepiej wychodzi z lampą. I jak dobra rozdzielczość jest to ja bym radziła z dalszej odległości a później przyciąć w jakimś programie. Albo właśnie makro,ale to też w większości musi załapać'ten' moment.
Ja sobie dodatkowo podświetlam lampą tą bezcieniową czy jak ona tam ;-)
:D no to się wyraziłam ;) ja mam tylko jedną klientkę, która w kącikach zewnętrznych naturalne rzęsy ma długie. jest to pani 60+, która miała chirurgicznie podnoszone powieki. może długość rzęs w kącikach jest skutkiem ubocznym, w końcu rzęsy nam Twórca dał, by chronić oko, a nie wachlować i mrugać zalotnie do płci przeciwnej ^_^ pozostałe moje klientki, wszystkie, mają w kącikach zewnętrznych cieńsze, rzadsze, słabsze rzęsy naturalne.
mini, podejrzewam, że na otwartych oczach można by było zauważyć, jak opadają te kilka długich 12-tek w kącikach. mogłaś do samego końca pociągnąć rozmiar 10-tek, też miałabyś w rezultacie efekt wyciągniętego oka.