ale z was dziewoje talenciary;d;d;d
Printable View
ale z was dziewoje talenciary;d;d;d
no proszę!! kto to z norki wypełzł!! pisiowa!! stara dupko!! gdzieś ty sie podziewala tyle czasu!! tęskniliśmy tu zza tobą i twoimi tekścikami... przydałyby sie do http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...onkurs-27.html
jakl tu dziewczyny juz nie mogły wytrzymac:D
zaglosowalam ale przyznam sie ze ciezko bylo,dobre jestescie
Nie nie nie... Dziewczyny no teraz to przesadziłyście na całego... Cholercia żadnych szans przy Was nie mam;(;(;(
nie a]mam z wami szans:(
dziewczyny ja wam powiem zebyscie sie nei napalaly
zadna z was nie ma szans
bo ja tez wyslalam fotke i juz jest nagrane ze i tak ja wygram
Jak fotek nie było - było źle
teraz są i jest jeszcze gorzej ;P
Dziewczyny przestańcie marudzić ! :aty:
Liczy się zabawa a dyplomik i tak dostanie każda:)
---------- Dodano o godzinie 23:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:07 ----------
mała a ja nie wysłałam a i tak mam 2 miejsce zapewnione :skacze: nie ma to jak układy z szefostwem :lol:
jeszcze medalik na forum i chwałę ;) więc na prawdę jest warto startować w naszych konkursikach :)
Mała ty mały debeściaku :P
nooooooooooo przeciez to było wiadome, a prac tyle tylko dla picu żeby sie nikt nie połapał:D
qrcze!! ja to nidgy nie umiałąm z szefostwem żyć na tyle dobrze żeby takie ulgi mieć :P :P :P
a co do marudzenia to ja przecież wiedziałam ze tak będzie;) bo to to to to to to takie jak ta żaba no: samo nie wie co i gzdie chce: i piekne i mądre:skacze:
witam cieplutko:*:*:*
wreszcie się doczekałyśmy:love:
ciężki orzech do zgryzienia:wow::wow::wow:
mi osobiście podoba się pięć prac no i oczywiście moja :P:P:P
ale nie będę się wymądrzać i na siebie głosować bo uważam że to powinno być zabronione:aty::aty::aty:
ciekawe czy ktoś na mnie zagłosuje:wstydek::wstydek::wstydek:
buziakiii
Kamisq a Ty jak zwykle nas meczysz co Ty tam robisz??na sexa będzie później czas haha a teraz do roboty pipciolku:D:D:D
no własnie!! ja mam znów pytanie techniczne:
czy po pogłoszeniu wyników bedzie do tego mały suplement, czyli kto ile zdobył głosów od Jury i w Nagrodzie publiczości??:D
bo ja bym chciała wiedzieć na ile głosów są warte moję nędzne wypociny:/:
Nie przewiduje takiego suplementu
hahah woszczurku bo zeby z szefostwe3m dobrze zyc zeby miec ulgi to trzeba sie wkupic hihi wiesz zeby nie bylo ze ja cos mowie ale jakas koperta czy cus hih
ale ja o suplemenciku na forum mówie, no chyba że jest tajne i ktoś sie nie zgadza na upublicznienie:)
---------- Dodano o godzinie 23:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:21 ----------
czy cóś to mam rozumieć oparcie sprawy o bufet:soczek:
a w kopercie suche muchy,karaluchy nogi rapuchy uszy słonia dupa konia hahaah:D
Jury nie będzie oceniać na punkty, tylko w burzy muzgów więc nie wiem co bym mógł wam tutaj przedstawić. O liczbie punktów z tej sondy pomyślę może wam przedstawię ;)
---------- Dodano o godzinie 23:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:23 ----------
Dziołszki powiedzcie mi jak się wam bardziej podoba prezentacja prac tak jak jest tutaj czy tak jak było w poprzednim konkursie ? http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...-wiosna09.html
osobiscie uwazam ze jest dobrze tak jak teraz,duze i wyrazne na pierwszy rzut oka
najwyżej to chyba funciaki stoją:p
ja też uważam że teraz jest lepiej:*:*:*
pozdrawiam:papa::papa::papa:
nooo jest bardziej wyraźnie:)
mała materialistko:D
A mi nie bardzo to pasuje bo dużo trzeba przewijać... i ucieka mi ten pasek od przewijania;P
albo fotki w miniaturkach, żeby nie zajmowały tak dużo miejsca albo może oddzielny temat do komentowania?