-
Odp: nasze zwierzaczki :)
oj tez takie miałam swego czasu .... w sumie jak byłam mała to tata 'hodował'
ja Wam pokaze co moj pies dzis wymyslił...
a wyjasniajac, i dokladnie mowiąc opalał sie.. łapał promienie słonca.. poczatkowo lezał na dywanie i gdy słonce sie przesuwało on tez.. az słonce doszło na komode to tam wlazł.. a ja miałam niezły ubaw :skacze:
-
Jak już jesteśmy przy rybkach to miałam kiedyś takiego:
-
oo raju.. co to takiego?:huh:
-
To jest trzciniak spotkałam się też z nazwą trzcinnik.
Bardzo fajne i nawet głaskać się dało:D
-
fajny, wyglada ja waz wodny :P
ta ryba z pierwszego ujecia ma niezla "mine" :D
-
Cytat:
Napisał
samaron
To jest trzciniak spotkałam się też z nazwą trzcinnik.
Bardzo fajne i nawet głaskać się dało:D
:wow: głaskac rybe.. tego jeszcze nie bylo..
-
Nooo, stresowała się czyszczeniem akwarium, potrafiła nawet wyskoczyć, na podłogę, ale jak się ją głaskało, to się uspokajała, hihi.
-
piękne rybki dziewczynki, katerina15 szkoda ze jzu nie masz tej słynnej rybki:(
-
A ja kupiłam sobie nowego pajunka:) Na razie malutki jeszcze jest ale jak urośnie będzie wygladał tak:
-
Milena ale piękny a jakie ma kolorki:love:.
-
Milena :strach::strach::strach::strach::strach:
ja mam arachnofobię i jak widzę małą, czarną, przemieszczającą się kropeczkę na ścianie to nie panuję nad emocjami i wrzask jest gorszy niż na rollcasterze (tata biegnie z kapciem i działa). Gdybym zobaczyła coś takiego to.. pisząc to już przechodzą mnie ciarki...:placz: Mój kuzyn też ma takie wielkie wstr...piękne pająki i jest nimi zachwycony, ja za często go nie odwiedzam ;] Ale gratuluję odwagi i podziwiam za takie...hmm.. egzotyczne zamiłowania.
-
Milenka bez urazy, ale jedyne co mi się podoba w tym pająku to jego kolor. Boję się i brzydzę pająków, ale rozumiem i szanuję, że ktoś może mieć do nich zamiłowanie ;)
-
Gdybym ja zobaczyła takiego pajączka, to bym go ..rozdeptała. Naprawdę.
Moja psina :D
-
Jezu kocham psy! Jak je widzę to wariuję :D gadam do nich jak do małych dzieci :skacze: Jak się wabi to śliczne stworzonko? ;]
-
Nie no piesek słodziak :) (ja bym nie rozdeptała, bałabym się, nie podeszłabym nawet. one tak szybko uciekają i skaczą że masakra. Mój kuzyn pokazywał mi kiedyś jak zwilża mu tą ziemię to ledwo kropelka uderzyła o szybkę, a ten z drugiego końca terrarium już był przy niej :placz: wrrrr..)
-
Biedna Sunny jaką ma traumę :glaszcze: Takiego wielkiego pająka i takiego włochatego na żywo nie widziałam. Pewnie jakbym zobaczyła to bym zareagowała tak samo jak Ty. Brrr.. aż mnie ciarki przeszły
-
piesek śliczny:) ja mojego zaprowadzę do fryzjera i też wstawie fotke bo teraz to wygląda jak bobek z muminków :D A co do pająka to nie wszystkie takie szybkie są. Ja do terrarium tego mojego niebiesko pomarańczowego normalnie ręce wsadzam żeby mu np. miske umyć czy coś do jedzonka wrzucić a on tam mnie olewa...
-
a oto mój kochaniutki malutki pieseczek
moja kochana wiewióreczka :D
-
Piesio ma na imię Odys :)
-
Paula nie chciałabym spotkać się z twoim pieseczkiem sam na sam :D
Asiu ale mordka poczciwa ojej :love: słodziak
Milenka jak ty coś wrzucasz to zawsze mam dziwne przeczucie, żeby lepiej nie patrzeć :D ale kolorek ma ładny :D choć nie lubię takich zwierzątek domowych wrrrr
-
Śliczne pieseczki dziewczyny.:love: Co do pająka, to zawsze je podziwiałam. Co dziwne to najbardziej podobały mi się ptaszniki, z reguły nie przepadam za tymi małymi, które czają się po kątach w domu;). Ptaszniki mają w sobie to coś co przyciąga wzrok i karze zatrzymać się na dłużej. Nie kocham ich na tyle by je nosić na ręku, ale przez szklaną szybę mogłabym się na nie gapić godzinami:).
-
Odrazu mówię że pająk to nie zabawka i nie powinno się brać go na ręce. Takiego zwierzaka niestety nie da się oswoić i zawsze istnieje ryzyko że zaatakuje. Dlatego jak dla mnie branie pająków na ręce i traktowanie jak np. chomików a potem płacz że mnie ugryzł to głupota światowa. Ja z facetem na mojego pająka patrzymy czasem częściej niż na tv:D moja mama się śmieje że takie animal planet w domu :D
-
Emilka york mojej mamy jest groźniejszy niż moje maleństwo :)jest to pies zaczepno obronny ( on zaczepie , ty go bronisz:)
Każdego kto do nas przychodzi wylizuje i cieszy się strasznie bo to towarzyski pies
-
Chłopak mojej siostry ma ptasznika. Na całe szczęście nie widziałam tego pająka, ale siostra mi mówiła, że jej chłopak go karmi małymi myszkami :placz::zly:
-
paula99996 Twój pies chodzi po drzewach ? :skacze: od razu mi sie przypomniała reklama 'to jest psukot, pół pies pół kot...'^_^
-
Pokaże Wam jakie cudo ostatnio miałam w domu :love: Niestety musiałam się z nim pożegnać, bo tato się nie zgodził, ale poszedł w dobre ręce ^_^
-
oooooj, Ducek, jaki piękny :love: zakochać się można ;)
-
Ducek :D Ale śliczny :D Jak bym nie miała dwóch kotów na głowie to bym brała psiaka :D
-
A wiecie jak mi było smutno jak się musiałam z nim pożegnać? ;( Nie wiem jaka to rasa, ale to takie malutkie i większe ma nie urosnąć. Mam telefon LG Shine (podaję, żeby było wiadomo o co chodzi - wcale się nie chwalę :D) i przystawiłam mu do głowy, to miał główkę wielkości mojego telefonu. Jeju jeju no takie kochane stworzonko, że aż mi się smutno robi, że już go nie zobaczę ;(;(;(
-
-
Milena masz drugiego czy to ten sam ?
Wydawal mi sie wiekszy jak zdjecia wstawialas :)
-
będę miała koszmary senne :placz: już czuję jak coś po mnie chodzi, brrr ;( słodki maluszek ;]
-
moje zwierzątko to połączenie wiewiórki i psa :D
a co do pająka to mój facet miał takiego ale na szczęście zanim go poznałam to się go pozbył bo napewno bym nie spędziła ani minuty w jego domu razem z tym stworzonkiem bo niestety się ich boję choć uważam że to ciekawe i intrygujące zwierzaki:)
-
niestety pająki nie zaliczają się do zwierząt ;]
-
to mój nowy maluszek:)tamten jest duużo większy od tego:)
-
No ja mam moja niunke juz pol roku, a dzisiaj wlasnie konczy 8 miesiecy.
Jak byla malutka:
http://img541.imageshack.us/img541/4766/cimg4021.jpg
By izago1 at 2010-09-13
Troche wieksza:
http://img96.imageshack.us/img96/2005/cimg4142h.jpg
By izago1 at 2010-10-07
I teraz:
http://img683.imageshack.us/img683/7278/cimg4380.jpg
By izago1 at 2011-02-13
Kocham ja bardzo mocno!!
-
Iza wcale się nie dziwię, że kochasz ją bardzo mocno jest przesłodka i przeurocza:love::love:.
-
Ajajaj jakie cudo! ^_^^_^
-
-
Izago, boska psinka!!!:love: