-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Raczej nie kupiłam, ale dostałam :D:D
A mój tato wczoraj wróciiiiiiiiiiiiił!! :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
Zadzwonił do domofony, my otworzyłyśmy i czekamy.... czekamy z 10 minut, se myślimy, może winda się zacięła :huh:? No ale jz się winda otwiera, a tam tato wychodzi i prosi o pomoc bo wtaszczał do windy 5 Gigantycznych toreb podróżnych każda 20-30kg!! :wow:
Wszystko ponad godzine wypakowywałyśmy :D Największy prezent - tato :D Reszta to jakieś 9 perfum np. od Pink, 212, cK, Adidas, itd. Różne kremy, olejki, mgiełki od Ahawy, chyba milirdy koszulek z adidasa (mama powiedziała że już w szafie miejsca nie ma to musiała powywalać parę starych :D) spódniczka bombka dla mnie, koszulka na ramiączkach, fioletowa sukienka sportowa z adidasa, skarpetki z adika, koszulki nocne, gacie (haha :D):P, jakieś trofea mojego taty, płyty, książki, odbiornik cyfrowy, zegarki, spodnie.... ja pierd...... sklep by można otworzyć!! :D I jeszcze do tego 3 hałwy, 4 kilo ciasteczek chrupkich i 4 kilo taki fajnych z Egiptu, takie nasączone syropem. każde inne... mniam :D!!
Później za to, wybieram się po buty, torebkę, spodnie, bluzkę i parę innych rzeczy do sklepu
aaaaaaaa i jeszcze zapomniałam dodać o fajowskim moździerzu, nożach japoński, tarkach itd. (mój tato był szefem kuchni ;P) a także o przyprawach (2 kilo , w tym chyba pół kilo z tego to sam szafran!! :O)
-
Szpila - no gratulacje! Chwal sie jakimś foto bo popadamy z ciekawości:]
-
:o wow szpila, czekamy na cała serie fot;)
-
Cytat:
Napisał
woszczur
Wydaje mnie się ,że własnie wypstrykałam swoje podziękowania na takich tematach,gdzie ktoś podawał coś co mi pomogło w zrozumieniu lepszego lepienia pazurków . A do dziś nie mam zielonych ptaszków :(
-
aaaaa i jeszcze zapomniałam o najważniejszym (dla mojego taty... ) 7 butelek różnych alkoholi i dwie wielkie 4 litrowe wódy... :crazy:
Wszystkiego zdjęć nie zrobię, za dużo czasy by zleciało :D Może poszukam w internecie pare rzeczy żeby pokazać ;)
A właśnie z zakupów wróciłam i kupiłam botki czarne, sweter taki długi(tunika tak jakby), pasek, torebkę i spodnie :D
-
AAAAAAAAAAAA sorrrrrryyyy!! Mam tylko one sa nie we wszystkich tematach :P Ale spostrzegawcza jestem :gafa:
-
Tylko parę zdjęc. niewyraźne bo fonem robione ;(....
spodnie z TROLL'a są czarne z takimi jakby białymi "pajęczynkami", ale na zdjęciu wogule tego nie widać ;/, botki czarne z CCC, pasek szary, sweter z TROLL'a, torebka ze sklepu jakiegoś tam nie pamiętam jakiego (na zdjęciu ywgląda badziewnie ale w rzeczywistości jest świetna... ;(), koszuylka niebieska do spanka :P, koszulka i gacie z "pipusiem" :D hehe, zwykłą czerwona bluzka pamiętkowa znad morza czerwonego, bluzka z adika, sukienka z adidasa (w rzeczywistości fioletowa) i tato kupił dla żartu, takie "cichobiegi" nam (skarpetki) hehe :D jest tego więcej, ale nie chce mi się po raz 5 latać z pokoju do pokoju i cykać zdjęcia ;P
-
o matko!! ile tego... ja dziś kupiłam wreszcie buty.. oczywiście n ic niebyło na moje kulasy zeby jeszcze z mózgiem wspólgrało, ale wybrałam...
Tweed Baldowski Jesień/Zima 2009/2010
jak sie naładuje bateria w aparacie to wrzuce fotkę, moje są jaśniejsze, ale też takie szare:)
-
Szpila.. aleś poszalała:o
Woszczurku - zarąbiste buciki!Nie zabij sie nam w nich;)
-
Cytat:
Napisał
chocolata
Szpila.. aleś poszalała:o
Woszczurku - zarąbiste buciki!Nie zabij sie nam w nich;)
he he he... one mają obiąganą skórką platformę więc obacs ma w sumie 8cm, a nie 13,5;P więc wiesz... nie w takich szpilach sie śmigało:)
-
No to poszalałam i zamowilam
walize na moj "burdelik"Załącznik 10772i żel UV w pisakuZałącznik 10773
-
Cytat:
Napisał
szpila59
Tylko parę zdjęc. niewyraźne bo fonem robione ;(....
spodnie z TROLL'a są czarne z takimi jakby białymi "pajęczynkami", ale na zdjęciu wogule tego nie widać ;/, botki czarne z CCC, pasek szary, sweter z TROLL'a, torebka ze sklepu jakiegoś tam nie pamiętam jakiego (na zdjęciu ywgląda badziewnie ale w rzeczywistości jest świetna... ;(), koszuylka niebieska do spanka :P, koszulka i gacie z "pipusiem" :D hehe, zwykłą czerwona bluzka pamiętkowa znad morza czerwonego, bluzka z adika, sukienka z adidasa (w rzeczywistości fioletowa) i tato kupił dla żartu, takie "cichobiegi" nam (skarpetki) hehe :D jest tego więcej, ale nie chce mi się po raz 5 latać z pokoju do pokoju i cykać zdjęcia ;P
Szpila super masz z tatuśkiem takie prezenty i jeszcze tyle tego wszystkiego:)
EKSTRA RZECZY!!!
---------- Dodano o godzinie 16:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:34 ----------
Cytat:
Napisał
woszczur
o matko!! ile tego... ja dziś kupiłam wreszcie buty.. oczywiście n ic niebyło na moje kulasy zeby jeszcze z mózgiem wspólgrało, ale wybrałam...
Tweed Baldowski Jesień/Zima 2009/2010
jak sie naładuje bateria w aparacie to wrzuce fotkę, moje są jaśniejsze, ale też takie szare:)
Woszczurku świetny zakup,kozaczki są rewelacyjne:)
---------- Dodano o godzinie 16:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:35 ----------
Cytat:
Napisał
chocolata
Ta waliza jest super,też by mi się taka przydała,bo nie mam już gdzie się pomieścić z tymi Moimi pierdołkami,lecz narazie brak kasiurki:( (inne wydatki)
-
Szpila zakupy pierwsza klasa:)Woszkurka kozaczki takie posch:)
Chocolata kufer super chyba taki jak moj ale ja sie nie mieszcze juz:)w swoim a ten zelik zajefajny juz mnie zaintrygowal,ale boje sie szukac bo znowu wydam kase a musze odkladac na cos waznego.Ja dzisiaj wlasnie z tego powodu kupilam tylko jeden filmik na dvd i szczotke do klakow:)
-
baby! ale szalejecie :D moje ostatnie wieksze zakupy to w spożywczaki HAHAHA
-
Cytat:
Napisał
DymciA
baby! ale szalejecie :D moje ostatnie wieksze zakupy to w spożywczaki HAHAHA
ja tez nie pamiętam kiedy byłam ostatnio na zakupach z przyjemnośći... gdyby nie zmiana pór roku to chyba by mnie mąż nie puszczał... sama bym się czasem puściła ale nie tak często jak "sezonowo-porowo rokowo"... no... wiecie o co chodzi...
-
ja zakupiłam pare kolorków akryli... o oczywiscie jeden musiał mi się cały wysypac.. i wiadomo jak ze zbieraniem...;( z dywanu ciezka sprawa.. no i strata.. drugi tez mi sie wysypał ale tylko troche :(
-
szalenstwo kobitki, mam szczeke:o na podlodze....super zakupy dziewczynki:D ja przymierzyłam sie do zakupów u DR i prawie na 160 zł nazbierałam:)
-
[quote=Jade;73164]Szpila zakupy pierwsza klasa:)Woszkurka kozaczki takie posch:)
a ten zelik zajefajny juz mnie zaintrygowal,ale boje sie szukac bo znowu wydam kase a musze odkladac na cos waznego.
nie chce sie wtracac, ale taki zel w pisaku za 30 zlotych zastapisz zwyklym cienkopisem za 6 zeta (do kupienia w kazdym papierniku) mam uzywam, mozna wyrysowac precyzyjne wzory-polecam-pokryty glossem nie odpryskuje (trzeba zachowac zasade, swieta zasade, ze wzorek nie moze byc wekszy niz 1/3) powierzchni:) i nie odrprysnie nic-taki cienkopis swietnie nadaje sie do obrysowwywania konturow kwiatkow malowanych farbkami akrylowymi
sorry za offtopic-pozdrawiam:)
-
A ja z okazji hallowen hehe a raczej pierwszej od dawna nocy z mezem bez nieproszonych gosci zakupiłam..Tylko sie nie smiejcie hehe
-
ulalalla.. ostre.. ale i tez bardzo ładne.. a którą wersje wybrałas? :)
---------- Dodano o godzinie 19:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:54 ----------
[quote=dzikakura;73351]
Cytat:
Napisał
Jade
Szpila zakupy pierwsza klasa:)Woszkurka kozaczki takie posch:)
a ten zelik zajefajny juz mnie zaintrygowal,ale boje sie szukac bo znowu wydam kase a musze odkladac na cos waznego.
nie chce sie wtracac, ale taki zel w pisaku za 30 zlotych zastapisz zwyklym cienkopisem za 6 zeta (do kupienia w kazdym papierniku) mam uzywam, mozna wyrysowac precyzyjne wzory-polecam-pokryty glossem nie odpryskuje (trzeba zachowac zasade, swieta zasade, ze wzorek nie moze byc wekszy niz 1/3) powierzchni:) i nie odrprysnie nic-taki cienkopis swietnie nadaje sie do obrysowwywania konturow kwiatkow malowanych farbkami akrylowymi
ale tym cienkopisem obrysowujesz z zwykłym wkładem ? daje sie normalnie rysowac?
-
czerwona bo czarnula jestem poszłam na całosc raz sie zyje:):DMam nadzieje ze nie bedzie sie smiał,chociaz gdzyby role sie odwrociły nie wytrzymalabym ze smiechu:P
-
ja sobie zamierzam kupić żele basic na Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna ale mam problem jak wkladam do koszyka wybrany oprodukt to nie pokazuje mi sie kwota do zaplaty ciagle jest 0zł-nie wiem dlaczego :/
-
Cytat:
Napisał
Pati88
ja sobie zamierzam kupić żele basic na
Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna ale mam problem jak wkladam do koszyka wybrany oprodukt to nie pokazuje mi sie kwota do zaplaty ciagle jest 0zł-nie wiem dlaczego :/
możesz zamowić u nich telefonicznie ja tak ostatnio zrobiłam jak zamawiałam :)
-
rzeczywiście jak zwykle nie pomyslalam.
-
no własnie to samo miałam pisać, ze telefonicznie jest lepiej bo ci nawet babeczka poda nr konta, wszystko wyliczy i w ogóle:) ja tam telefonicznie zawiam i nawet szybką przesyłke maja:)
-
to super bo juz od jakiegos czasu mem chetke na te zele...nawsadzalam do koszyka a tu psikus...
-
Cytat:
Napisał
Sylwunia83
A ja z okazji hallowen hehe a raczej pierwszej od dawna nocy z mezem bez nieproszonych gosci zakupiłam..Tylko sie nie smiejcie hehe
hehe no to ciekawie ma z Tobą Twój mąż:D pokazałabyś sie w tym wdzianku:skacze:
-
Jak coś z niego zostanie to sie pokaze heheh a teraz uciekam maz za 10 15 min bedzie..:love:
-
Sylwunia stroik pierwsza klasa:)
-
no z tymstroikiem to nie pogadasz:D :D mazna pewno zadowolony hihi
-
Cytat:
Napisał
dzikakura
chodzi ci o cienkopis, czy pisak żelowy? to nie schodzi (nie rozmazuje się) jak glossa nakładasz?
-
mnie nareszcie przyszły szablony od dekoryrny i mój Xtereme Bra...
szablony nareszcie takie jak chciałam, rózowe i sztywne
stanior nawet spełnia swoją funkcje... cyc się zbliżył do drugiego mimo mojej mini rozmiarówki xxs i nawee mini rowek powstał :lol: , ale dodatkowo koryguje postawe i sie nie garbie wreszcie!! pokazałabym fotę ale +18;P
co do butów to wreszcie fotę wrzucam:) kolory oczywiście przekłamane, ale ten obczas to mnie powala... piekny krztałt i te noski ... ślip slip....
-
Co prawda nie kupilam, a "wytargałam" mamie ale chciałam się pochwalić:] Załącznik 10859
Nie wiecie może czy mozna to jakos zafarbować?
A przed chwilą przyszla paczka z Załącznik 10860:skacze: lecę ogladać:]
-
Woszczurku pokazuj pokazuj ;P ;P
a buty pierwsza klassa !!
Chocolata może bibuła+woda?
heh i przynajmniej masz co pooglądac ;]
-
właśnie pokazuj, bo też mam na niego chęć :D najwyżej potem skasujesz:P
-
Cytat:
Napisał
miminka
właśnie pokazuj, bo też mam na niego chęć :D najwyżej potem skasujesz:P
dobra namówiłyście mnie ale jutro rano, bo na razie mam fachowców od przeprowadzek i będą sie smiac jak bede robic zdjęcia cyców w xtereme bra... robimy kafelki na podłodze w kuchni...... dzięki warsztatom... he he... chyba będe cześiiej porganizowac takie warsztaty bo mam jeszce do poprawki łazienke i cały pokój gościny :lol: :lol: :lol:
-
no to fajnie z tym xtremem:) buty też super, jakby co to możesz kopa i kogoś zabić:)
-
Thx natalia:] sprobuję- oby tylko potem kolor pod żelem nie puscił
-
o ja też czekam na fote z xtremem
-
póki mogłam edytować to usuwam już zdjęcia, bo kto miał sie juz napatrzec to sie napatrzał;P