sliczne te noraski marchewka, naturalnie, super
Printable View
sliczne te noraski marchewka, naturalnie, super
marchewka piekne bardzo naturalne a klientka ma bardzo ladne oczka ...
na jakich rzeskach pracowalas? moge wiedziec jaki jest koszt materialu?
pracowałam na rzęsach z norek, czyli z prawdziwego futerka norki. firma natural lashes, koszt pudełka 169zł. zużyłam cały 1 pasek długości 11mm, pół paska 9mm, z czego trochę paska podcięłam u nasady, by zrobić krótsze rzęski :)
9,5 tygodniowe uzupelnienie rzes 2:1
dodam moje ostatnie:P
oglądam wasze parce i sama nabieram ochoty na takie rzęski, moje są po tacie rzadkie krótkie i proste :(
przez was mam ochote na kurs norkowy baby jedne :)
Zyza noraski sa the best
wow dziewczyny super prace!!!!! zdolne jesteście!!!:)
a to moje wypocinki uzupełnienie po 3tyg
Dziewczyny cudne prace,Ala oTobie to już nie wspominam-cudności tak poprostu :))))
Bożena pikne stylizacje,uwielbiam ogladać :)
Widać tu w temacie ogromne postępy i dużą staranność :)
Ja ostatnio na nic nie mam czasu,nawet na czytanie i przeglądanie waszych prac ;/
ja też wchodzę i zachwycam się waszymi pracami dziewczyny...ale powiem tak szczerze ,że jak będę robić rzęsy jak marchewkowy lub p Bożenka to dopiero będę zadowolona.. bardzo piękniutkie prace..ja jestem bardzo krytyczna :huh:i mało kiedy mi się coś podoba :strach:a tu normalnie padam na twarz przy was dziewczyny ii podziwiam .:skacze::ok:
dzisiejsze...
na całym wątku duże postępy :ok:
bombelkowa, to jest 1:1? jaka grubość? strasznie ich dużo jakoś...
1:1.. B 0,2 8,10,11mm
Dziewczyna ma bardzo dużo swoich rzęs.. w ogóle ma długie i piękne :) a dopełnione wyglądają jeszcze piękniej :)
zapomnialam aparatu:/: wiec robilam telefonem :sciana:
uzupelnienie 5 tygodni
C 0,2 12,10,8 mm mink
Właśnie wypadła mi rzęsa. Informacja mało interesująca co?;) Tak ale wypadła mi rzęsa podwójnie cieniowana a takowe zakładałam sobie tylko raz. I teraz tak zerknęłam kiedy pisałam o tym post, było to dokładnie 12 tygodni temu:) a ja nadal mam jakieś pozostałości. Dodam tylko że były klejone na HS5. Podejrzewam że jeszcze by wytrzymały ale wypadają z naturalnymi, które już się prawie wszystkie wymieniły od tamtej pory.
Tak trochę nie na temat ale chciałam się z Wami podzielić tym spostrzeżeniem;) :*
uzupelnienie kolejne
zalozone byly B 0,2 12,11,10mm jednak okazaly sie za krotkie i za malo podkrecone
po 3,5 tygodniach uzupelnilam C 0,2 14,12,10mm
4 tyg.. trzymały się pięknie.. dzień przed wizytą pani przetarła tonikiem.. i poszły! :)
dziura w prawym oku.. stawiam, że niechcący wyrwała.. jakoś zakleiłam..
króciaki.. 8,9 mm
na zdjęciu przekłamanie.. bo to 2:1.. z rozpędu napisałam 1:1 :)
miesiac temu prawie lyse rzeski. odrosly ;)
Sieciunia, bardzo-bardzo ładne!
bombelkowa, jakie gęste, pięknie załatałaś dziurę :D
agulusia, u mnie takich długaśnych na obecną chwilę nie ma. wolą naturel :)
Izi, jesteś dowodem, że rzęsy mogą się trzymać do trzech miesięcy :skacze: nie wiem, czy to sprawa Double Tapered Lashes, kleju Hs-5, czy dbania o rzęsy :)
to ja w końcu coś pokaże :)
bo dawno nic nie wklejałam:)
moje pierwsze poszkoleniowe noreczki :)
dawno nic nie wrzucałam, siostra mnie zmaltretowała i proszę, w ogole dawno nic nie kleiłam :D
1:1 i 2:1 9,10 mm
Sieciunia śliczne rzęsiska :)
Zen cudności wykleiłaś,siostra ma śliczne oczka :)
ode mnie noreczki
u nas to rodzinne :leze:Twoje też piękne :D
I moje - pierwsze uzupelnienie:)
http://pliki.wzorki.info/images/EUTD3.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/2qXZe.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/hXRM.jpg
na kaciki musialam zalozyc krotsze bo jak dawalam dluzsze to rzeski opadaly pod ciezarem...co zrobic w takiej sytuacji?
Bogusia popracuj nad kształtami, tu ewidentnie coś dziwnego si ę dzieje. Z tego co widzę nie wszystkie rzęsy wykleilas, mogłoby być ich więcej. Chyba ze naturalne takie są to zmienilabym na cieńsze rzesy. Kontroluj też to jak ci się układają, troszkę jest tu bałagan ale to nie jest kwestia wyczesania,.przy klejeniu musisz zwracać uwagę żeby rzęsa nie szła ci na bok. Niektóre rzeski wyglądają mi na sklejone u podstawy może dlatego o też tak się układają. w kącikach cieniutkie rzęsy 0,15 albo nawet 0 1, musisz bardzo uważać żeby nie posklejane ich z noworodkami bo będą uciekać, kluc i opadać
Dziekuje Zen i Bombelkowa. Postaram sie stawiac to rzese prosto - bede teraz troche wiecej cwiczyc wiec zobacze co da sie zrobic:D Ta pani miala przyczepiane kiedys kepki i po tym bardzo jej wlasnie sie pogorszyly..ostatnio przyczepilam 0,15 i efekt nie byl zadowalajacy - dlatego teraz zdecydowalam sie na 0,20 bo klientka juz chciala wrocic do tych kepek:wow:
I wlasnie w kacikach chcialam jej dac 0,20 ale rzesa opadala i normalnie kaladla sie na powieke pod ciezarem...........i co ja mam zrobic?>>>> dlatego dalam krotsze 0,15 ale teraz widze, ze to byl blad......tylko, ze dluzsze 0,15 tez opadaly- to co pozstaje w takiej sytuacji? jeszcze tylko kilka rzes naturalnych w kacikach.....
Dziekuje za pomoc!!!
dawaj i krotsze i ciensze, mieszaj, na mocn daj grubsza, na slabsza ktrotsza i ciensza
5 tygodniowy odrost..
2:1
długasy :) 9,11,12,13mm :)
W końcu mam 2:1 :skacze:
Dł. 11, 10, 8 ;)
bombelkowa, bardzo ładny odrost, i aplikacja, taka równiutka! :love:
dziękuję marchewko :D dzięki Wam dziewczyny.. powiem tak.. forum i szkolenia edytki mnie uratowały :) :skacze:
wisienka.. ja jestem fanką 2:1.. a nie mogę znaleźć nigdzie żeby mi zrobili :(
baby okropne! czuję się niedoceniona! :D :skacze:
Cicho Zen:skacze:Ja Cię docenię:skacze:Przepiękne rzesiory, rowno, czysto, sliczniuchy:ok:
bombel- super odroscik
wisienka- mrauuuu
Zen- piękne gęste, równiutkie , śliczny kształt:) ktoś kiedyś też mi taki ładny wachlarzyk zrobił :)
Iraa-fotki z pierwsze aplikacji są idealne:) powinnaś sprzedać je jakiejś firmie handlującej rzęsami :)
Bogusia - mi też się wydaje, że powinny być cieńsze rzęski, skoro opdają...ale to już powiedziały bardziej doświadczone kobitki:)
a ogolnie to firmy kupują takie zdjęcia? tak serio pytam się..
Zen., wyczarowałaś bardzo gęste rzęsy, jak popatrzyłam na zdjęcia, to poczułam twoją satysfakcję. wydaje mi się, że 10mm masz dłuższe, niż te, co ja mam, inaczej wyglądają na oku :D
a nie wiem, wysłałam Ci pw :)
:tuptup: pięeeekne te wasze rzęsiorki. też szykuję się do noszenia 2:1 :cwaniak2:
Bogusia, rzeczywiście masz długą drogę przed sobą.
wydaje mi się że lepiej zrobić mniej a dokładniej. :wstydek:
ile czasu Ci ta aplikacja zajęła? może trochę więcej czasu a będzie ta aplikacja bardziej "czysta"?
jako klientka wiedząc że dziewczyna ma mało doświadczenia (o ile mnie uprzedza) wolę poleżeć dłużej a mieć dokładniej i równiej zrobione.
Widzę tu parę takich posmarowanych klejem ale nic do nich nie przyklejone... Zdarza się że rzęsa naturalna jest wredna i nie chce sztucznej ale wtedy to ją lepiej "umyć" removerem, bo to jakoś niezbyt wygląda...