Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Olusia nawet nie żartuj :wow: śmieszna cena, poprostu super :D Aż Ci zazdroszczę tego sklepu:placz:
Dziewczyneczki moje kochane a podpowiedzcie mi gdzie mam namierzyć kolię do ślubu, na allegro niestety nie ma, :( Chodzi mi o kolię typu obroża z zamieszanymi do dołu zdobieniami, nie bardzo potrafię Wam to wytłumaczyć :/: ogólnie ma to być okazały naszyjnik z kamieni typu cyrkonie bo góra sukni jest dość skromna. Szukam namiarów na fajny sklep internetowy z biżuterią, ewentualnie sklep w mojej okolicy, wiem że pomożecie :kwiatek:
A ja kupiłam tyle, że sama już nie wiem co.
Ale najdumniejsza jestem z tego, że rzutem na taśmę załapałam się na promocję MM na polimery, i zrobiłam kompletnie nieplanowane zakupy. Niestety zabrakło inteligencji, żeby przed wywiezieniem cyknąć fotkę. W sumie poszło na to prawie 7 stówek, więc sobie wyobraźcie.
kasiulka, polecam Ci sklep Pakamera Artystyczna - Niepowtarzalna, biżuteria, kolczyki, bransoletki, torebki oraz Strona główna :) Zwłaszcza pod tym pierwszym powinnaś coś znaleźć, w tym drugim też są kolie ale zazwyczaj w kolorze czarnym, nie wiem, czy będa mieli w białym... Mają za to tez inne ciekawe dodatki ślubne.
Ale myślę, że pod tym piewszym adresem powinnaś znaleźć to czego szukasz :)
Wiem, że jedna z naszych forumowiczek iv90 robi również ciekawą biżuterię. Może coś znajdziesz:D. Pozdrawiam serdecznie:przytul:.
Moje skromne;]
Załącznik 45527
i moje... co prawda jeszcze nie wszystko ale jakos nie potrafie znalesc reszty ;|
żele kolorowe za jedyne 15 zł u mnie w tg!! a są laski rewelacyjne !!!! polecam serio ... wahałam się bo nie lubie tej hurtowni ale jestem mile zaskoczona !! jest to ich autorska firma - nature nails ;)
barbara_kawka
ladnie wyglada ta bluzeczka pierwsza:) ale za ta niebieska masz niezly misz-masz :D hehe
a to moje ostatnie 2-dniowe zakupy :) spodnie bardzo rzadko kupuje, bo ciezko znalezc cos dla mnie, zeby wszedzie przylegalo, a jak znajde, to z czasem na tylku mi wszystko zwisa-tak to jest jak sie ma, albo raczej nie ma tylka hehe. =] ile moich ulubionych par spodni poszloooo, bo pekly gdzies<!> :/ jeszcze tych nie mialam okazji zalozyc, dlatego sie trzymaja hehe
a z niecierpliwoscia czekam na jesien, bo chcialabym juz te butki zalozyc:serce:
Załącznik 45605 Załącznik 45606 Załącznik 45607 Załącznik 45608 Załącznik 45609 Załącznik 45610 Załącznik 45611 Załącznik 45612 Załącznik 45613 Załącznik 45614 Załącznik 45615 Załącznik 45616
monibeni...super zakupy!! Buciki śliczne i ta bluzeczka biała na ramiączkach jest cudna. Ja niestety za gruba na takie blueczki ;(;(;( Ale babie nie dogodzisz...każdej coś nie pasuje... Ja bym chciała schudnąć 12 kg jeszcze a szczuplejsze osoby chciałyby mieć więcej :D
ale ta biala bluzeczka jest dobra na ciaze nawet :D hehe bo swietnie w niej mozna wlasnie ukryc brzuszek, jesli ktoras ma. =] ja sie w niej czuje jak bym byla w ciazy. =]
Cytat:
Napisał
monibeni
a to moje ostatnie 2-dniowe zakupy :) spodnie bardzo rzadko kupuje, bo ciezko znalezc cos dla mnie, zeby wszedzie przylegalo, a jak znajde, to z czasem na tylku mi wszystko zwisa-tak to jest jak sie ma, albo raczej nie ma tylka hehe. =] ile moich ulubionych par spodni poszloooo, bo pekly gdzies<!> :/ jeszcze tych nie mialam okazji zalozyc, dlatego sie trzymaja hehe
a z niecierpliwoscia czekam na jesien, bo chcialabym juz te butki zalozyc:serce:
widzę że lubimy sie ubierać w tym samy sklepie :]
o mniam mniam.. ale różowe cudeńko.. fiu fiu :D
a to kawalek moich zakupów, reszta w praniu juz :P.
....
Długo wyczekiwana marynarka... Znaczy pierw bylam na nia napalona ale nie mialam kasy, później uznałam ze nie jest mi az tak bardzo potrzebna, kolejno pomyslałam ze czarna sie przyda do eleganckich kreacji... Aż w końcu uznałam ze chce ją na bank ! Ale czarna jest za zwykła i szkoda mi na zwykłe cos wydac 80 zł wiec pokusilam sie na róż. Gdy ją kupilam byłam przeszczśliwa. Jeszcze chłopa ciągałam 60 km za Warszawę po nią bo tam na targu widziałam ja kiedyś tańszą o 10 zł... wiec jak dla mnie 10 zł roznicy to sporo ;) Jak pare tygodni temu tam bylam to były te marynarki wszedzie a teraz tylko w jednym miejscu..ahhh :love:
sorka za jakos niektorych zdjęć :/:
a ja kupilam sobie ostatnio zegarek i srebrne kolczyki haha, a co...:D
Natalia buty ekstra:)
a powiedz mi gdzie i za ile kupiłaś marynarkę bo i ja choruję na taką:)
zołzella podaj źródło zdjęć :aty:
Natalia gdzie i za ile te drugie buty :slina::slina::slina::slina::slina:
Natalia pokaż się w marynarce:) ja nie byłam przekonana do tych marynarek dopóki nie zobaczyłam dziewczyny w takiej hmm... jasnej chabrowej...kolor był po prorstu przepiękny ale nigdzie nie widziałam takiej jasnej, wszędzie tylko ciemne:(
a butki gdzie kupiłaś? muszę sie zaopatrzyć w jakieś na jesień a te mi się bardzo spodobały:)
Popieram, Natalia pokaz sie nam w marynarce :):):) plissss
Cytat:
Napisał
monibeni
gdzie kupiłaś ten sweterek z serduszkiem?? :D
Olcia w Reserved .. Bynajmniej taka metka :)
Marynarkę kupiłam w Warce, na targu. Dałam za nią 80 zł. Ale ogólnie można je trafić w niektorych sklepach na jakichś bazarach, tylko tam gdzie sprzedaja polacy, czyli co za tym idzie, liczą sobie drożej. Ja u mnie widziałam za 90 zł i 125 zł...
W internecie kosztują również 80 zł + przesyłka .. chociaz teraz jak weszłam to wdzię, że trochę mały wybór już.. kolorów nie ma..no ale ogolnie tu są np. te co mam -> Elegancka Bawełniana Marynarka FORRME rozm. M (1793363425) - Aukcje internetowe Allegro lub BOYFRIEND MARYNARKA BAWEŁNIANA STILLO ROZM L (1778357877) - Aukcje internetowe Allegro .... o a tu nawet jakieś tańsze sie trafiły *DI LOREN*bawełniana marynarka* RÓŻ* NEON* XL/42 (1777632604) - Aukcje internetowe Allegro .. tylko to nie takie jak moja..
Butki z futerkiem kupiłam u chińczyków :) zaraz jak bedzie sezon będzie ich pewnie mnóstwo.. Dałam za nie 65 zł, ale widziałam w innych budach za 70 lub 75 ;)
o ale ci dobrze u mnie u chińczyków nie ma takich butów..;/
a ja jak normalna zapalona pazurkowiczka ciuszkow malo ale na "pazurowy towar" nigdy nie mowie nie i to przyciagnelam z polski po urlopiku
Załącznik 45689
p.s choco dzieki :)
Cytat:
Napisał
asiekfr
a ja jak normalna zapalona pazurkowiczka ciuszkow malo ale na "pazurowy towar" nigdy nie mowie nie i to przyciagnelam z polski po urlopiku
to tak jak ja :haha: