-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Ola a jak to jest z ta hurtownia? ile trzeba kupic rzeczy ? i jak z przesyłką i czasem oczekiwania na przesyłkę? bo chetnie bym sobie cos zamowila :)
-
trzeba zamówić min. 20 rzeczy, dlatego ja zamawiałam przez szafę.pl, po prostu dołozyłam swoje rzeczy do zamowienia innej dziewczyny, ktora robila. I ja nie place za koszt przesylki, bo laska jest z koszalina, wiec jak dostanie to odbiore od niej osobiście ;)
-
-
min 20 rzeczy? masakra jakaś, mi tam sie 3 rzeczy podobaja, ale te dwie oprocz spodnicy to na chama. xD... a ja już wyslalam maila z zapytaniem, zanim weszlam na forum heh
kurde, a juz sie cieszylam, ze dorwe ta kiecke z kokarda...
-
a nie masz konta na szafie?
jak nie to zakladaj raz dwa i juz :) dziewczyny czesto robia zamowienia, wiec mozna sie dorzucac :)
-
Olcia, trza bylo mowic, ze zamawiasz. xD hehe
ja na tych internetowych zakupach sie nie znam, bo ja wole lazic po galeriach:D ale zaloze tam konto :)
cholera 20 rzeczy, szlag by ich nie trafil:/:
-
-
ok, nastepnym razem jak bd zamawiala, to powiem Wam na forum ;)
-
Olcia bedę czekać, aż sie pochwalisz:) może inne dziewczyny też by były zainteresowane :P
a ja sobie kupiłam wczoraj w nowym sklepie u nas Claire's opaskę :)
odebrałam na poczcie przed chwilą moją walizkę i płatki, ale jakieś wodniste są, zobaczę jak się będą sprawować dziś :)
Źródło zdjęć proszę dodać obowiązkowo
-
Paulka ja mam podobną - fioletową ale bez zamka i uwielbiam ją! :)
-
-
monibeni Piękna walizka :love::love: :love::love: Gdzie taka dorwałaś?
Ja mam torebkę z dokładnie tym samym wzorem :D
-
Z okazji 1 roczku mojego saloniku zrobilam sobie prezenciki;)))
Kosmetyczka z Pepco i Dermamelan ( żeby sie lekko stuningować :)))
Załącznik 45863
-
A ja zakupilam ostatnio patelnie z Tefala a dzisiaj bylam w niemieckiej Ikei i sprezentowalam sobie kilka sloiczkow na przyprawy ( 12 szt ) i 3 duze sloiki :)
Musiala przez to zrobic porzadek w kuchni w szafkach :D
Do tego kilka bajerow ze sklepu za 1 euro :P
-
-
Ja ostatnio kupuje wszystko do domu poniewaz zmienialismy kolory scian,dwie komody dla corek,abazury pod kolor,nowe komplety poscieli(3),przescieradla,poduszki,koce,szafka do salonu pod sprzet elektroniczny,krzeslo dla mnie czarne do ,,saloniku,,firanke,wazon,i ustrojstwo do telewizora bo powiesilismy go na scianie i to chyba tyle...a na dniach nowa sofa i zmywarka za jakis czas:)
-
Ja kupiłam 3 pary butów, 2 następne w drodze :P
A do tego kubek termiczny i zamówiłam sobie koraliki Svarowskiego do zrobienia kolczyków oraz jeden z weekendowych zestawów Sun Flower :D
-
U mnie ostatnio z zakupami delikatnie bo po urlopie pustki w portfelu... ale male zakupki zrobilam :)
Załącznik 45920
no i jeszcze kupilam bilety lotnicze i lecimy do Polski!!!! hurrraaaaa:):skacze::skacze:
-
Tych biletow to zazdroszcze :) ja bylam w kraju w czerwcu, ale obawiam sie, ze nastepny moj przylot to dopiero czerwiec przyszlego roku ;(. A moje zakupy jada z Polski, zrobie fote jak przybeda :) udanego wyjazdu :*
-
Ja tylko na 5 dni lece... sprawdzic remont w domu wiec wiele sie nie naciesze :( chcialam leciec na boze narodzenie ale bilety sa po 560 euro : jakkolwiek baaaardzo dziekuje :)
-
a to moje dzisiejsze zakupki ;) bluzeczki za bona odmężowego co na swieta dostalam ... szczoteczki dla młodego do mycia zębów (?) , pedzle dwa do cieni... makijażowe , książeczka dla młodego oraz empikowe gazety :)
-
Zakupowego szału ciąg dalszy:D
-
-
Paulka - fajne buciki , mam z tej samej firmy tylko jazzówki (czy jak sie to pisze ) i bardzo wygodne :ok:
-
U mnie sie znów odezwał zakupoholizm...
Załącznik 46047
Załącznik 46048
Załącznik 46049
Pozostałe zakupy w drodze... ;-x