Meg gratuluje prace są śliczne :love:
Klanat fajne maczki :)
Dorota zgadzam się z czaplutką troszkę jest do poprawy :)
Printable View
Meg gratuluje prace są śliczne :love:
Klanat fajne maczki :)
Dorota zgadzam się z czaplutką troszkę jest do poprawy :)
Meg jak zawsze sliczne.
Meg, piękności :love: zresztą co ja mam mówić, Ty wiesz ;)
Klant, ładne frenchyki :)
Dorotka, pierwsze długość mają ok, co od nich chcesz :D tylko te krechy białego mi się nie podobają, gdybyś przetarła pędzelkiem i wyrównała byłoby ciut lepiej (ciut, bo gdyby były uśmiechnięty to by było niebo lepiej :D)
ja bardzo chcialam tak zrobic jak rowniez french usmiechniety ale ona sie uparla ze chce taki i koniec wiec sie nie wyklucalam, nasz klient nasz pan ;P
---------- Dodano o godzinie 20:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:35 ----------
no ja bardzo chcialam tak zrobic ale skoro tak jej sie takie podobaja to nie chcialam sie wyklucac przeciez to ona je bedzie nosic... a co do slubnych ona lubi takie szersze i nie chciala zebym ani milimetra przypilowala, co do covera masz racje ale caly czas sie ucze na bledach rowniez... na szczescie dziewczynie sie baaardzo podobaly wiec i ja bylam zadowolona ale dziekuje za rady na pewno sie dostosuje ;D
dorota... nie od razu Rzym zbudowano... nie są złe jak na początki... no nad boczkami, wierzę, że popracujesz:ok:
Askar bardzo fajne prace.
dorota_pazurki89 ja też nie zgodziłabym się wystylizować czegoś takiego. To w sumie antyreklama. Ale jak Ci to nie przeszkadza....
Zawsze robię tak jak powinno być . Nie ma mowy o jakiś wymysłach klientek. Chyba mam dar przekonywania czy co... ?
Zawsze mówię by mi zaufały i , że z czymś takim nie można chodzić po ulicach i straszyć ludzi.
a to moje dzisiejsze;]
śliczne ;)
Frenczyk ładny...
Rudzielec super french, ale tych piegusów to by mi się chyba nie chciało tak układać;p
rudzia no naukładałas sie tych pieguskow troszkę:Dbardzo ładne:ok:
meg Twoje pazurki są przecudowne, wcałe sie nie dziwie ze są wyróznione:skacze:
French + Konad
Załącznik 43722
zwykły nic specjalnego- na formie (już tylko takie robię)
julcia kasandra slicznie króciaczkowe frenchyki:)
kasandra, julcia - bardzo ładne frenche :)
rudzielec - fajny french, te pieguski dają taki ciekawy efekt :D
meg cudne są :love:
dorota ja ostatnio mam misję uświadamiania, że frencz powinien być uśmiechnięty, bo też mam koleżanki, które chcą koniecznie prostą krechę ;)
Julcia fajniusi ten freenczyk a to klientkowy
julcia88
kasandra262
klanat
Bardzo fajne pazurki :)
Niby klient nasz pan, ale tak, jak piszą dziewczyny - dla Ciebie tak na prawdę to antyreklama...Ona je będzie nosić, ale jak ktoś zapyta, kto takie robi i powie, że Ty, to nie koniecznie może przysporzyć klientek...Ona nie będzie tłumaczyła, że sama takie chciała, a raczej mało kto pyta o takie rzeczy, tylko patrzy się na całokształt i "wystawia" swoją opinię - często niekoniecznie od razu na głos.
Ważne jednak, że będziesz nad sobą pracować - ćwiczenia czynią mistrza :D
moja przyjaciółka juz ma zakodowane i zawsze jak przychodzi to mówi, że chciałaby takie czystego frencha z takim glebokim usmiechem, ale potem dojrzy coś fajnego i zmienia zdanie ;p
Dziewczyny ja się nauczyłam słuchać ludzi. Klientka powie, że stylistka zrobiła to co ona jej kazała, że jest zadowolona, bo się nie wymądrzała, tylko zrobiła życzenie klientki. Znam to z autopsji. Często robię pazurki płaskie, prosty frencz, bez covera i co wam powiem taka klientka wraca do mnie i chwali mnie innym, ze się umiem dostosować. Z tego co pamiętam ostatnio nawet nasza Emilka B. zrobiła prostego frencza i wiecie co? Bardzo mi się podobał, bo z pod jej pędzla zawsze wychodzą piękne pazurki, nawet te niepoprawne :D
ja tam pazurkow komus zrobilam kilka tylko, ale nie wydaje mi sie zeby dobrym pomyslem bylo robienie komus bohomazow na czyjes zyczenie. nie chce tu nikogo obrazac, sa milosnicy usmiechu i prostej kreski... ale wyznacznikiem dobrze zrobionego frencza jest nie co innego a usmiech, wiec tu bym raczej byla za tym, zeby robic go poprawnie. a zyczenie klientki swiete i owszem... ale bez przesady.
Moniczki :ok:
nie było mnie tylko weekend a tu prosze tyle łądnych pazurasków:)
Koki, bardzo ładne, skromne pazurki :)
a tu moje piątkowe niezapowiedziane:D
mhm nie wiem jak to jest jak zrobie wydaje mi się ze wszystko jest ok a na zdjeciu widac inaczej:/ eh chyba w okulary muszę zainwestować:D
Wszystko spoko i owszem dobrze zrobiony french nawet prosty może ładnie wyglądać, ale trzeba zachować pewne proporcje wtedy...bo niestety nie wiesz nawet ile kobiet mogło nie rozmawiać w ogóle z Twoją klientką, popatrzeć na te pazurki i pomyśleć "O nie, do tej stylistki za nic się nie wybiorę". Ale wiadomo, każdy robi, jak uważa za słuszne. Jednak zgadzam się też ze zdaniem Coralick:
I jeszcze raz zaznaczę, że owszem można zrobić mniejszy uśmiech i też będzie wyglądać dobrze, ale wszytsko w odpowiednich proporcjach. Odrobinę wygięty french będzie lepiej wyglądał niż taki niemal od linijki - takie moje zdanie :D Każdy ma prawo do swojego :D
Koki śliczny frenchyk :)
Lenanails boczki do poprawy, ale i tak mi się podoba :)
Lena boczki stanowczo do spiłowania a poza tym piękny frencz:ok:
Lena ładny delikatny uśmiech:ok:
Lenka no jak z obrazka :)
Frencz klientkowy na naturalsach:)
Piekny... jak to ludzie hoduja takie pazurki??
jakaś namiastka kwiatków ...
minimousePrzepiekne:love:
coralick Ano hodują po żelem:)
mini... nie musze sie powtarzac... sliczne :)