szoko a co to to pierwsze ?? :P
Printable View
szoko a co to to pierwsze ?? :P
Baś to pojemniczki z termosikami na żele z reni nails:) Przekładam w nie zele które permanentnie kipią, albo jeśli nakrętki się łamią w plastikowych opakowaniach co mi się ostatnio często zdarza :(
A do mnie przyszła właśnie paczka z coverem na wypróbowanie, białym żelem i gratis dostałam 2 zestawu pędzelków:):)
http://images40.fotosik.pl/1076/981a61d6d6dd8fefmed.jpg
torebka Mizensa - świeżutka
Milenka, a gdzie kupiłaś? i daj nam znać jak ten żel :) pędzelki prezentują się nieźle :)
losek, bardzo ładna, nawet pachnie świeżością:)
No więc tak zrobiłam sobie właśnie paznokcie tymi żelami ale pokazywać bez sensu bo nałożyłam na wszystko mleczny róż więc i tak nie będzie za bardzo widać:) Biały żel bardzo fajny ma konsystencje śmietanki:) piękna biel:) cover też bardzo fajny nie spływa ni nic:) za oba żele zapłaciłam 45zł już z przesyłką. W różowym pojemniczku się zakochałam:) Kupiłam je tu:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Milenko, dziękuję za info. Pojemniczki naprawdę urocze :)
a to moje allepaznokciowe... te ozdoby na osobnym zdjeciu to gratis ;) oprocz tego 3x kolorowy zel ... cyrkonie ... kleje .... oliwka...
Milenka Basia to sobie poszalałyście :D ja po zakupie frezarki mam szlaban na zakupy paznokciowe. Na razie zbieram na profesjonalny brodzik do pedicure razem z fotelem, czyli jakieś 1000 zł he he :huh:
ja czekam na nastepne :slina: oo i co do pedicure ... musze kupic nakladki i wogole itp itd ... bo sie musze naumiec pedicura frezara ;)
Dziś mi przyszly dwie paczuchy:) Infinity i Grafiti ( strasznie dużo gratisów dostalam aż sie wystraszylam ze pozamawialam to wszystko:D
Załącznik 46197
a ja dzisiaj na "szmatach" wygrzebalam spodnie z benetton'a ( wygladaja na nowki ) i cudna kiecke :D jutro pokaze :D
kupiłam na ślub syna taką sukienkę... :D nie przeraźcie się tylko wielkością... na mnie jest w sam raz :D fotki ciemne i nie oddają koloru (jest chabrowa) sukienki ale innych teraz nie mam, jak będą jakieś ze ślubu który już w tą sobotę to wkleję :D
widzę Paulka, że lubimy w podobnym stylu balerinki:D(moje na str 301)
ja tak skromnie...bluza Informacje o Użytkowniku CiuszkiXXLpl
przy okazji dziewczyny nie kupujcie żeli ibd od tego sprzedawcy Informacje o Użytkowniku rtvagdpiomar bo i mnie i edytę 1064 bardzo długo zwodził, a przyszły chyba po miesiącu:/: jednak produkt oryginalny....
kolczyki zrobiłam sama z fragmentów kupionych w różnych odstępach czasu na allegro
zakupki z EF.
nawet nie wyprobowalam jeszcze nowych akryli, ani nic :placz: nie mam czasu ;( leżą zwiniete w reklamowce w szafie :placz: czekaja do weekendu...
widzę Olcia że sie jednak zdecydowałaś na formy ;) ja swoje zakupy wstawie pózniej :)
Fajna ta torba :) piękne zakupy:)
Ah Olcia zazdroszcze zakupów i bycia w tym raju na dole ^_^
gdzie kupilas torebke ? :)
wstawiam swoje zakupy z Bułgarii
PS Pamietam o zdjeciu w marynarce tylko wole by ktos mi zrobił zdjecie niz ja sama.. probowalam w lustrze ale kiepsko wyszło :huh:
Ela, kupiłam, ale jeszcze nie zdążyłam wypróbować. A Twoje mają dobry klej? Bo odkleiłam tylko to jajeczko żeby sprawdzić i wydaje mi się, że klej jest słaby :placz: ale może pod formą będzie mocniejszy. No nie wiem, muszę wypróbować je, na razie leżą :(
Natalia, torbę kupiłam w Housie, były jeszcze czarne ;)
Olcia ja też nie próbowałam . Miałam dwa rodzaje do wypróbowania tych dwustronnych a że nie zdązyłam to jakas dziewczyna na forum poradzila że te maja bardzo mocny klej i te wzielam mam nadzieje że sie nie rozczaruje:/: Kurcze a miałam próbki w domu :glupek:
No pokazowe zakupy fajne fajne:)
Ja kupiłam takie butki:)
Zdjęcia zapożyczone z Rewelacyjne botki na koturnie- kożuszek CAMEL 38 (1816819352) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
milenka świetne... też je obserwuje:Dod tygodnia,ale się jeszcze waham...
To nie wahaj się:) są mega wygodne i takie lekkie że czujesz się jak w kapciach:):)
poszłam na bazarek po rajstopy, kupiłam dwie bluzki, bo nie moglam sie zdecydowac:D
Też się nad tymi butami zastanawiałam. Tyle że widziałam je w sklepie za ok 50zł.