Edit ślicznie wyszło
Minimouse też super :)
Printable View
Edit ślicznie wyszło
Minimouse też super :)
minimouse bardzo ładne pazurki dopracowane
editt śliczne zwłaszcza, że na naturalnych :love:
lenanails skromne i delikatne :kwiatek:
rudzielec, julcia śliczne :love:
klant ciekawy pomysł
koki przepiękne :love: nie ma nawet nic więcej do dodania :)
meg twoje zawsze sa przesliczne :love:
dorota pierwsze wogóle mi sie nie podobaja a drugie są łopatki, ja swoim klientkom mówię wprost, że tak i tak to będzie po prostu brzydko i zwykle potem pada tekst to niech pani robi ja się zdaję całkowicie :cwaniak2: i o to chodzi :)
edit no cudne, naturalki pierwsza klasa;]
minimpuse - swietne kwiatki;)
edit śliczne
minimouse piekne kwiatki:)
Moje pierwsze starcie z akrylem!:D
http://1.bp.blogspot.com/-2Z_3TtEkL7...400/White6.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-macajdjUvV...400/White4.jpg
eirvinne wyszło miodzio :)
eirvinne no jak piersze to chyle czolo, super:D
Eirvinne całkiem fajne pierwsze starcie za każdym razem będzie lepiej :ok:
No to znowu koleżankowe naturalki:)
http://images50.fotosik.pl/984/7537d88c64c80181med.jpg http://images49.fotosik.pl/964/8b5d8455814536famed.jpg
milenka_olsztyn Bardzo ładne zdobienie:ok:
eirvinneJak dla mnie starcie z akrylem wyszło Ci suuuuper:ok:
Wczoraj robiłam frencza na szerokiej płytce.Tak mi wyszły:)
I dobrze, ze zrobilas w migdalek, przynajmniej lekko je wyszczuplily :)
Edit jaki klawy łańcuszek, co tam jest w jego przęsłach?
eirvinne jak dla mnie bomba :ok:
milenko bardzo fajny pomysł ze zdobieniem :wow:
edit rewelacja, swietnie sobie poradziłaś :love:
dziewczyny mam trochę zaległości więc napiszę króciutko robicie superaśne frenche pozdrawiam:ok:
milenka_olsztyn - bardzo ciekawe zdobienie :D
edit7717 - ale super!!! :D chyba się odgapie zdobieniem ;))
Wakacyjne paznokcie klientki :)
http://images38.fotosik.pl/969/cb9bf4e84b2b1843med.jpg
shizunia słodziaczki:kwiatek:
robiłam dzisiaj byłej szwagierce pazurasy naturalne.... miałą kształt straszny nie powoliła mi nic zrobić z nimi nawet cieżko było mi zrobic żeby jakoś wyglądały.....efekt jest taki jaki jest......ale i tak lepiej niż wczesniej szkoda że nie zrobiłam porównawczego zdjęcia. ten kształt pierwszy raz taki miałam.... ciezko było....wiec pewnie będzie wiele cennych uwag:D
Szkoda, ze foteczka taka mala, slabo widac ewentualnie to co by bylo do poprawek ;)
Jedynie co tak widze na "juz" to glebsza linie powinnas zrobic :) Za duzo bialego do calosci - ale oczywiscie to moja opinie :kwiatek:
lenanails - ja bym przedłużyła łoże coverem :) bo uśmiech jest za płaski, a french za długi przy tej długości
Rudzia- kliknij w zdjęcie to się powiększy :)
jak zaczełam robic to myślałąm ze ok ale pożniej stwierdziłąm że mogłam krótszy zrobić....ale szczerze to byłam jakas onkła od rana i jak robiłam te pazury to już wogóle....:D zastanawiałąm się czy dana łapka byłą juz w lampie czy nie itp:D
Dokładnie tak jak mówi shizunia :) dodam jeszcze, że na wolnym brzegu jest za dużo masy przez co pazurki wyglądają ciężko
witajcie !Shizunia delikatny frenchyk ładny:)
Pianka ładnie i starannie, ale musisz uważać na frencha, bo na każdym pazurku ma inną długość ;)
Zawsze klikam na zdjecie :)
Porownujac wielkosc fotki do Pianki to Leny ciut male wiec nie ma co ocenic :)
Pianka, nie boj sie pilowac boczkow :) Lepiej jak beda wezsze niz za szerokie...No i chyba kwiatki zrobilas za mokra kuleczka...
Lenanails zgadzam się z tym, co piszą dziewczyny - coverek dużo by dał, większy uśmiech, a co za tym wszystkim idzie - cieńszy french, no i mniej masy na wolnym brzegu, bo faktycznie przez to pazurki wyglądają ciężko :) Kształt...może nie do końca zdefiniowany, ale z tymi poprawkami nawet ten kształt lepiej by się prezentował ;)
Pianka faktycznie bardziej przywiązuj uwagę do szerokości frencha na każdym pazurku i...ale to moje zdanie - może pomyśl nad zmianą białego, bo ten jakiś taki jakby szary bardziej, taki "brudny" - takie moje odczucie :) Bo ogólnie pazurki staranne :)
pianka - czaplutka ma rację ten biały jest taki troche szarawy :) a co do różnych długości frencha to ja czasem też tak mam :P że nie przyglądne się i jeden jest krótszy, drugi dłuższy :P
Shizunia ale słodkie łapki :P
Lenanails wszystko pięknie tylko uśmiech głębszy i będzie cudnie
Pianka i znów się z poprzedniczkami zgodzę , kwiatuszki i boczki do poprawy ale mimo wszystko podobają mi się te twoje pazurki
Pianko i ja nie będę oryginalna, frencz ogólnie estetyczny ale różne długości końcówek co niestety rzuca się w oczy i nieładnie wygląda...
Lernanails dziewczyny już ładnie opisały
shizunia bardzo śliczne słodziaki :love:
eh no to teraz do roboty i ćwiczenia:)
Pianka ładne pazuraski:)
a na zdjeciach to wszystko jakoś tak lepiej widze zwłąszcza jak napisze ktoś co mogłoby byc lepiej ja od razu patrze i no kurde faktycznie.....:D
takie tam sreberka
Kasandra sliczne pazurki,wydaja sie super estetyczne,brawo!!
a to pierwsze ślubne,całokształt na zyczenie;]
ps: tylko bądzcie łagodne :P:D
lena tez tak mam, że niektóre niedociągnięcia zauważam dopiero na zdjęciach :P
Ładne pazurki dziewczynki :D
kasandra ładniutkie:)
a to moja wczorajsza praca, troszkę nie wyraźne bo musiałąm tel zrobić fotke:/ ja byłam z nich bardzo zadowolona ale zapewnę zaraz się coś znajdzie:P:P:P
Lena zdjęcie ciut niewyraźne, ale ładny kolor brokatu i przy tym idealna budowa :ok:
Kaka80 boczki jednak lekko bym zwęziła i troszkę bardziej uśmiechnęła frencha, codo zdobienia, skoro tak się klientce podobało, to spoko ;)
Lenanails budowa ogólnie nawet ok, ale też bardziej bym uśmiechnęła frencha, bo teraz wyglądają trochę sztucznie, jak tak coverkiem jest wyciągnięte - jeśli klientka upiera się przy takim kształcie uśmiechu, to robię trochę krótsze pazurki i nie daję aż tyle coverka, żeby nie wystawało go aż tyle na wolnym brzegu...hmmm...mam nadzieję, że wiesz, o co mi chodzi, bo się chyba trochę zamotałam :D
Lenka siczniutkie... uwielbiam ten kolorek :)
jeszcze świeże hi hi ,klientkowe :)