wstawiam fotki zakietu.. wybaczcie ale mialam twarz nie wyjściową + mam straszny bałagan bo jest remont :D
fotki z reki a jedna z samowyzwalacza i nie złapało ostrosci ;/
Printable View
wstawiam fotki zakietu.. wybaczcie ale mialam twarz nie wyjściową + mam straszny bałagan bo jest remont :D
fotki z reki a jedna z samowyzwalacza i nie złapało ostrosci ;/
ale piękna!! też taką chce!!
świetna....:) tez chce taka...:)
to kupujcie :) ja szczerze polecam... kupilam sobie bluzke w paseczki ząłozylam marynarke do zdjecia i ogarnelam sie ze pasują do siebie :D
Ja sobie zamówiłam u Edytki dwa żeliki :D
a do mnie doszla dzis paczka z szamponami do wlsoow i dwoma odzywkami litrowymi tez do wlosow:D
Na zakupach u Edytki z dwóch żelików zrobiły się cztery żeliki :D wstawię fotkę jak tylko przyjdą :D obstawiam poniedziałek :)
moje zakupy z ostatnich dni u choko , dr i stałego dystrybutora
Moje ostatnie zakupki w sklepiku AP :pedzelek do akrylu:)skladany,formy, masae permutowa odcienie turkusowe i 5 pedzelkow do One stroke oraz wrzesniowa AP:) .Na kursiku :*8 pedzelkow sa przecudowne i juz znalazlam te ,,jedyne,,:skacze::skacze::skacze:
A to nie jest moj zakup ale moj prezent urodzinowy od meza:):love:
Buy Fujifilm FinePix S3300 14MP Digital Bridge Camera at Argos.co.uk - Your Online Shop for Bridge digital cameras.
To i ja się pochwale...
kupiłam sobie przed-wczesne prezenty urodzinowe :leze:
stół do masażu i innych pierdołek...
Załącznik 46433Załącznik 46434Załącznik 46435
(bardzo profesjonalne zdjęcia na tle bałaganu :P)
i buuuciki :
Załącznik 46436Załącznik 46437
Jade ale masz mężusia :)
ja się czaje na jakiś fajny pędzelek do akrylowych kwiatków ale co jakiegoś sobie nie upatrzę to są komplikacje. :(
Germana do tatuażów ci się łóżko przyda:) Drugie buty przepiękne są!! a mi mój chłop buty kupił ale fotkę wstawię jutro:)
Mlenko, właśnie dlatego baaardzo zależało mi na czarnym ( bo wszystko wiecznie brudzę tuszem :P) mimo że jedne było ekstra z gadżetami prawie w tej samej cenie ale tylko kremowe :( a mimo różnych sposobów pokrowców itd i tak bym je prędzej czy później uświniła ^_^
czekam na Twoje butki :cwaniak2:
A no tak właśnie myślałam że o ten tusz chodzi:)
No to wstawiam moje butki:)
Milenko kożuszek ekstra na tych butach. ogólnie bardzo lubię takie buciki, sama mam kilka par, dla mnie te i jeszcze trampki i mogę hasać cały rok :D
A wy już dziewczyny chodzicie w botkach? Chyba jeszcze za ciepło nie?? Bo ja już mam ochotę wyciągnąć :skacze:
faajne takie włochatki ^_^
ja to jeszcze nie chodzę, moje grzecznie czekają...
nie rozumiem osob ktore juz w nich chodza, albo w kozakach :huh:
Taka moda :P
U mnie co trzecia Niemka chodzi w juz kozachach a jak ciut sie ochlodzi to nawet w plaszczu z kozuchem ;)
Ja musze zakupic nowe bo stare nie wytrzymaly jednego sezonu ;)
huh ja jeszcze w balerinkach smigam ale rozglądam się za jakimiś kozaczkami lekkie, wysokie, i wygodne do biegania, widziałyście może takie?
Super zakupki :D a ta różowa marynarka Natalii :love: marzenie, też na taką poluję :skacze:
A tutaj takie moje, bardziej domowe do świeżo kupionej sypialni
Oraz małe zakupki pazurkowe, zrobione w "Chińskim Centrum Handlowym" zaryzykowałam i kupiłam u ich lej do tipsów za 4zł :wow: i całą pakę tipsów przeźroczystych za 12zł (wszystkie rozmmiary), jak już coś z nimi "zawalczę" to powiem Wam oczywiście czy się opłacało kupić, czy wywaliłam pieniążki tylko, a wygląda to tak:
kasiulka, strasznie spodobala sie mi posciel na lozku mrrrr
Ej ja chodzę już w botkach ale może dlatego ze ja straszny zmarźluch jestem a pozatym ja nienawidzę balerinek...
A tutaj kilka zakupków tylko moich :D bardzo zróżnicowane, trochę jeszcze letnich ciuszków to urlop dopiero przede mną, a mianowicie podróż poślubna, gdzieś gdzie jest jeszcze ciepło :yess:
Proszę nie zwracać uwagi na pomalowane paznokcie bo to było tak na szybko :]
Rewelka zakupy :D
Moja torebusia :))
Kasiulka skąd ta bluzeczka atłasowa? :slina:
ja planuje zakupy pazurkowe .. zaczelam juz od nabłyszczacza ;]
chce jakas fajną bluzę tania :placz:
i torbe duuużą wygodną tanią i solidną :huh: