renia, cudowna jest ta różowo biała końcówka:ok:
Printable View
renia, cudowna jest ta różowo biała końcówka:ok:
Renatko ten french rozowo-bialy, bardzo ciekawy, podoba mi sie:)czerwien też jest piękna ale te kwiatki na nich są przepiękne:)!!
Renatko no te z różem normalnie rewelacja!! piękny efekt :) i pamiętaj że jak nabłyszczacz pazurki to kwiatki akrylowe trzeba omijać bo tracą swój urok (matowość, efekt 3d, wszystkie wyraźne krawędzie i zagłębienia ) :)
Renatka - świetne te pierwsze pazurki :D
Pięknie przelane pomysły na pazurki i bardzo mobilizują mnie wasze pazurki do pracy nad sobą :love:
Renatko ale zarąbiście wyglądają te pierwsze no jak nic uwielbiam róż :love:
Renatko te biało różowe piękne :love:
renatka te biało różowe sa boskie
dzisiejsze kolorówki :)
Załącznik 38488Załącznik 38489
emilko te rózzowe:love:
Emilko obydwa śliczne ale te zielone szczególnie wpadły mi w oczko :) Czy to zielony akryl zmieszany z masą perłową?;)
Emilko piękne a zawłaszcza te drugie,cudny ten kolorek :wow:
Emilia B. panterka piękna , drugie cuuudne :)
dziękuję :kwiatek: drugie pazurki: akryl to (perłowy) turkusik od zby-mal :) tylko ten jeden wycieniowałam i dałam troszkę miniholo - i całe pazurki :D no plus kwiety jeszcze hehe
kurna Emi, Twoje kwiatki z tego typu co wyzej zawsze przyciagna moja uwage :)
uwielbiam je :) no i piekne kolorowki :)
Naszło mnie w końcu na wstawianie zdjęć :D
Załącznik 38510 taka SE panterka- mi podobała się średnio bo wygląda jak moro ale klientka w niebo wzięta
Załącznik 38511
Dziękuję Emilko za info :* W końcu muszę się zaopatrzyć w te akrylki bo bardzo mi się podobają :)
Złotko bardzo fajne te drugie :)
emilia bardzo ciekawe stylizacje..podobaja mi sie bardzo sa takie na codzien i na wyjscie :)
dzieki :kwiatek:
złotko ja panterkę kocham, nawet jak jest ciut niedopieszczona - i tak mi się podobają :D drugie też cudne :)
renatka1717 śliczne pazurki:ok:
Emilio cóż za kolorki, piękności:love:
zlotko87 bardzo ładne paznokcie:).
złotko bardzo fajne:ok:
Dziękuję Wam :) wielki buziak dla Was :*
Emilka dla mnie bomba :)
Emilio twoje pazurki są cudne i zawsze takie dopieszczone :love:
Złotko twoje też są fajne mimo że w panterce jeden pazurek jest łopatką :kwiatek: