olao gdzie kupiłas te drugie buciki:oja tez takie chcem:placz:
Printable View
olao gdzie kupiłas te drugie buciki:oja tez takie chcem:placz:
mój ostatni zakup - torebka mizensa
losek torebka fantastyczna! bardzo mi sie podobaaaa :love::love:
Dziewczyny świetne zakupy :D Ja ostatnio też trochę zrobiłam ale jak zwykle nie ma czasu nawet zeby cyknac fotki i wrzucic :P
losek ,fajna torebeczka
a mi dzisiaj przyszly cyrkonie i akrylki kolorowe Załącznik 46856
chyba dokupie reszte tych lakierozeli bo mi sie tak spodobaly mmmm :love::love::love::love::love::love:
Drapi Ty siedź spokojnie i nic nie kupuj ;P
ja ostatnio kupilam dla siebie : nablyszczacz, kilka zeli kolorowych, cover, polerke, puste opakowania, tipsy szpice xxl
dla chłopaka na urodziny piersiówke z herbem barcelony i wielki kubełek waty cukrowej, tylko zamowilam tą piersiówkę i zaplacilam z samego rana w poniedzialek i nie ma... mam nadzieje ze jutro bedzie, bo jak nie to leze :(
bo obstawialam ze dzis bedzie, no ale nie ma...
moje przyszle zakupy to torba, wypatrzona juz dawno ale licytacja sie skonczyla i napisalam meila czy maja i czy moga wystawic jeszcze raz...
hehehe w koncu ktos mi odradzil to a to taaaak kusi :) hehehe
a ja dzis dla mojego Maluszka 7 miesięcznego kupiłam w h&m kozaczki ;) za uwaga 40zl :D i wogole super duzo ciuszkow bylo taaakich tanich , ze masakra ale wszystko moj ma na teraz ;)
Kasia, jesli chodzi o h&m to ciuchy nie są aż tak drogie :) (w porównaniu do innych markowych sklepów)
Ja dziś wyruszylam na polowanie do Jyska i przytargałam
http://cdn1.jysk.com/getimage/web.la...46270/WEB/1005
http://cdn3.jysk.com/getimage/web.la...46770/WEB/1005
Foty z JYSK - materace, koldry, poduszki i meble - wspaniale urzadzenie domu w niskiej cenie
Choco świetna ta pierwsza :love: moje kolorki mmm
Chocolatahttp://forum.wzorki.info/images/ranks/club.gif zeberkę mam ta samą z Jyska :D
super ta zebra :):ok:
Choco:slina: muszę mieć tą zebrrrrrre! :D
tez bym chciala ta zebre tylko ze mam lozko 220 x 220 :):):)
Ta pościel zeberka jest suuuuper!! Ja też chce :D
wymieklam przy zebrze :love:
jezu chocooo !! ile ta zebra cie kosztowala :D wez no zlituj sie i powiedz :D
tak mi narobila ochoty ta posciela ze pojechalam dzis na gielde z moim narzeczonym i kupilismy 4 posciele :D:D:D
1 - w panterke :D
2 - w liliowe fioletowe kwiaty
3 - w roze fioletowe
4 - krwiscie czerwona w roze z satyny mmmm
:D i dostalam 2 poduszki w panterko, zeberko,centki z futerka milusie :)
Drapi - dawaj foty a nie tutaj smak samymi słowami robisz ;D
btw w temacie pościelowym ja mam z jyska też pościel którą kocham ( mam 2 żeby była jedna na zmiane i chyba kupie trzecią xD)
Załącznik 46971
mimo prania cały czas jest śliczna a mam ja już dość długo...:love:
natomiast moja kumpela kupiła sobie raz pościel z jyska jakąś niebiesko- żółtą, i prawie cała farba podczas prania się sprała dając obrzydliwy efekt :huh:
*foto ze str. JYSK - materace, koldry, poduszki i meble - wspaniale urzadzenie domu w niskiej cenie)
ok ok :0 jutro wrzucę foty bo nie chce narzeczonego budzic bo na 6 do pracy idzie ;)
Baś ona w przecenie jest 140/200 kosztowała po 35 zl komplet ( kołdra z poduszką)