-
Odp: Wszelkie KOLOROWE PAZURKI
Paulka ja Ci już mówiłam co miałaś robić z tymi pazurkami i po pupce powinnaś nachytać :aty: Prześliczne są!!
Zosia te zielone z kwiatuchami :love:
a ja dziś przy szarlotce robiłam takie :)
http://pliki.wzorki.info/images/sG4T0.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/b6LYS.jpg
-
red jak ci je pokazalam to juz buylo pozamiatane, o ja ciapa ;( :why:
-
ja dzisiaj prawie sie popłakałam przy klientce, fakt dobrze, że stała klientka, bo bym padła. Zrobiłam jej akrylowe pazurki przy skórkach polałam baze, potem zel budujący opilowalam wszytsko picuś i glanc , zapowietrzeń nie powinno być, zabrałam się do malowania kwiatków strolkowych na bogato na wszystkich palcach wymeczylam sie namalowalam pomalowalam wszystko finishem siup do lampy ellegancko wyschlo ja przecieram klinerem a tu mi obrazek sie zmyl !!!!!!!!!!!!!!!! musialam zmyc tak wszytskie kwiaty ktore namalowalam z wielkim zalem i trudem, wiekszy zal miala klientka, ale mowila zebym sie nie przejmowala ze zdaza sie , najsmieszniejsze jest to ze zmylam kwiaty napacialam jakies tam kropencje na szybko bo nie bylo czasu pokrylam finishem a one juz nie zeszly po wycieraniu clinerem szok masakrahttp://www.dobrarada.com.pl/forum/im...ilies/zly1.gif glupio mi bylo strasznie bo staralam sie zeby byly piekne bo klientka wyjezdza na urlop az mi glupio bylo brac pieniadze ale powiedzialam ze kolejna wizyte bedzie miala polowe taniej wstyd i rozczarowanie http://www.dobrarada.com.pl/forum/im...milies/zly.gif
a oto pozostalosci jakie wykonalam w efekcie koncowym
-
ale się naśmiałam dzisiaj... wypróbowywałam termożele na odważnych klientkach.. jaja jak berety! nakładam ciemnoszary żel na pazurki, do lampy, utwardzamy, wyjmuje klientka i !!!! szok, żel na pazurkach biały! patrzymy na siebie i w śmiech, ale na szczęście klientka odważna i pozwoliła mi dokończyć prace..
poszła umyć łapki i dopiero kolor wrócił do normy
przy nabłyszczaniu znowu się zmienił kolorek i wtedy pstrykałam fotki, żeby było widać odcienie
2 pierwsze prace to termo żele, pozostałe pastelki, a na ostatnim jest lawendowy, tylko aparat przekłamał
-
Lusill termo zele super :D prawda?
Te lawendowe kolorki tez.
-
lusill - ah te Twoje kolory :wow: piekne :)
kinga741 - super kwiatki :) delikatnie fajne
Paulkam- śliczne :) dlaczego nie wysłane?
zosia_29 - zieleń jest mega :)
coś ode mnie
http://pliki.wzorki.info/images/nj2ft.jpg
jak robie moje ulubione marynarki to czuje wakacje , powtórka z tamtego roku :)
http://republika.pl/blog_at_4521823/...ynarki_2cz.jpg
-
marynarki przepiekne!!! zakochalam sie :)
-
-
choco te rozowe sa swietne i extra przejscie z koloru w kolor, sama bym takie chciala:)
-
choco śliczne są, oba kolorki przepiękne:ok:
a to moje na konkurs Pastelowe, ale z powodu jakosci zdjecia nie wyslalam, a druga praca wyszla jeszcze gorzej:(
-
Choco boskie ;)
A tu moje słabiaki z PasteLove :skacze: Tylko się za głośno z nich nie śmiać ! xDD
-
stefcia,choco-bardzo mi sie podobają:D
a tu moje pastelaczki ^_^
-
Chocolata - dziekuje :) :*...Twoje maja niesamowite kolorki , super cieniowanie. :)
jeszcze raz wszystkim ślicznie dziękuje za miłe słowa i głosy: )
to też dodam pastelki :
http://republika.pl/blog_at_4521823/...efcia92_bl.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/pxraZ.jpg
-
a tu moja propozycja na tęczowe pazurki:)
świetne na lato:)
-
dziewczyny piękne wasze pastellove!!!
ja swoich nawet nie dodaje, bo wstyd
malutkaistotka sliczne sa :)
-
a ja dodaje moja nieszczesna fotke tym razem z zoomem, normalnie nastepnym razem cykne 100 fotek zanim cos wybiore bo nie wiedzialam ze mi nie zkadruja :( i moja wyszla taka beee bo z daleka nic nie widac
-
Naprawdę wszystkie prace były piekne:love:
stefcia92 Pięknie prezentował sie ten pastelowy róż:love:
Chocolata Też spodobało mi się to cieniowanie.Prześlicznie wyglada z tymi kwiatuszkami:love:
A to były moje.
Niestety z dwoma łapkami :( Ale już następnym razem mam nadzieje przeczytam 10 razy regulamin zanim wystawie pracę;)
-
super są te Wasze pastelowe stylizacje :ok::ok::ok:
souki2020 u mnie panie już widzą , że po skończonej stylizacji czeka je sesja
i zawsze robię minimum 10-15 fotek , 10 różnych ujęć ale zawsze z opcją makro
jak dojdziesz do wprawy , to będziesz wiedzieć z jakiej pozycji i pod jakim kątem robić fotki
wówczas dla pewności cykniesz tylko 7 szt. i okaże się ze większość nadaje się do publikacji :D
-
stefcia zdradzisz jak robisz te marynarskie ? Pasek po pasku czy pierw jeden kolor a póxniej dokładasz paseczki drugiego ? To chyba zajmuje mase czasu ? :huh: Juztyle razy zasiadałam do swoich by tak je zrobić i za każdym razem rezygnowałam :D
PS jak oglądałam Twoja prace to pierwsza myśl była 'ale będzie sprzątania' hahahhaa
-
natalia268 - żebyś wiedziała ze sprzątania było duzo, ale ile przy tym zabawy :) modelką była moja kumpela i całe dłonie miałyśmy wymazane żeby odbić je na kartce :D - jak w zerówce hehe :skacze:
a co do marynarek to robie tak : maluje frencha granatowym żelem ->utwardzam - >maluje najpierw 1 paseczek żelem białym ( lubie najbardziej do tego pędzelek z długim włosiem) -> utwardzam-> i 2 paseczek:) troche przy tym roboty. ale ostatnio wymyśliłam nowy patent że lepiej te paseczki namalować farbkami wtedy oszczędzi sie czasu przy utwardzaniu :) postaram sie jutro zrobić //kPk
ps. maluje paski osobno bo jak mi coś nie równo wyjdzie to wtedy łatwiej poprawić -> przetrzeć pędzelkiem :) -troche namotałam ale mam nadzieje ze zrozumiale :D
-
moje propozycje na pastelove:) Stefcia już pisałam ze Twoje pazurki urzekły mniej najbardziej, ale jeśli mogę pozwolić sobie na mały komentarzy to podpiłowałabym je troszkę, żeby były ciut węższe smukleje:) mimo wszystko oddałam na nie głos bo są przesłodkie:*
-
hej ;) mam takie pytanko... czy można zamiast kolorowych żeli na końcówki zastosować farbki akrylowe? czy to raczej zły pomysł i żel sie rozwarstwi? ;) z góry dzięki
-
Dziewczyny, jak już pisałam w temacie konkursowym, naprawdę piękne prace zrobiłyście :love: a teraz mogę się ujawnić i się nieźle uśmiejecie :haha: oto moje słabiaki:
-
Kaśka tu sie nie ma z czego smiac :aty: Tylko trzeba ćwiczyc ,cwiczyc a i ty bedziesz dziergac piękne pazurki , którymi nie raz nas zachwycisz :*
-
-
Madziara, co to ? Cieniowanko czym ? :) piekne kolory.
-
Madziaraa podpinam się po pytanie, czym to robiłaś? Bo fajne przejście!
-
Moja oryginalna klientka :) nie wyjdzie puki nie będzie mieć czegoś czego nikt jeszcze nie miał :P
-
Odp: Stylizacje hybrydowe
Wprawdzie to kolorowy żel , ale wstawie tutaj...
-
kolorowe żelki posypane brokacikiem ;) (najpierw cieniowałam pomarańcz - utwardzałam i dopiero róż :))
-
podobają mi się najbardziej pazurki edit te błękitne, super zdobienie i obie prace paulki też superaśne takie delikatne!! ja czekam na następny konkurs, na ten niestety się spóźniłam ;( ale wszystkie prace są przepiękne!! :ok:
-
To i ja wstawie swoje konkursowe;PPP i niestety nie wygrały te pazurki co mi się przysniły;DD
-
a ja dzisiaj zakryłam swój tygodniowy odrost farbkami ;p i lakierami ;p nie mam czasu na odnowe więc wygląda to tak
-
Dziewczyny wszystkie prace piękne:) bez wyjątku:)
-
Zgadzam się, piękne prace :D
-
-
o kurde ZOosiu...leze i kwicze, rozwalilas mnie na łopatki, co za kolorki, powiedz jeszcze ze to Twoje osobiste :slina:
-
O matko Zosia ależ one są boskie!!! cudeńka!!
-
Oszzz...Zoska ale super pazurki...Idealne na lato, piekne, zywe kolorki :ok:
-
Dzieki :) to klientkowe, użyłam żeli greenstyle :)