a ja siedze i siedze , czekam i czekam.:) ciekawam co nastepne:)
Printable View
a ja siedze i siedze , czekam i czekam.:) ciekawam co nastepne:)
Zamówiłam sobie a co :P ;) świetna promocja :ok:
Ja czekam na promocję żeli kolorowych:D
P.Alicjo .... wlasnie chce zrobic zakupy ,a ta znizka to nie odejmuje sie sama ?Jak to zrobic? Dopisac w kometarzu ?
Aska, podobne pytanie bylo wczesniej, o to Ci chodzi ? :)
rudzia wtedy to był jakis błąd w systemie bo ja też widziałam rano ceny bez rabatu dopiero po południu były ceny z rabatem . Tu jest Rabat naliczany od 100 zł - 20 zł ale nie pomogę i tak bo nie wiem jak to jest teraz naliczane trzeba poczekać na Ale ;)
Myslalam, ze ogolnie chodzi o rabat :)
Juz nie mieszam :kwiatek:
Asiu, po zrealizowaniu zamówienia wysłany zostanie do Ciebie bon z kodem, który upoważniać Cię będzie do zniżki przy kolejnym zamówieniu :) tak więc na tą chwilę kupujesz produkty w regularnych cenach, a później otrzymasz odpowiednią kwotę do wykorzystania na kolejne zakupy :)
a aa ok juz wszystko rozumiem !dziekuje !
bo jak codziennie sa inne promocje to takie zamieszanie male sie robi ... ale mamy Ale i nam zawsze wszystko wyjasni :)
:D doczekałam się :D
tez czekałam na promocje kolorówki....a teraz siedze i trudno się zdecydować jakie kolory wybrać
Gapcia jest jedno proste rozwiązanie, wziąć wszystkie :D
;D hahaha tak jak ja zrobilam
alicjo a jak to wykonac ?? :) zamowic 3 a wy sobie wyminusujecie ??
Podejrzewam, że zamawiasz 2, a w treści zamówienia podajesz kolorek 3:)
Dokładnie tak, trzeci (gratisowy) podajesz w komentarzu zamówienia :)
hy wiec zam zaraz poleci bo małż zezwolil :)
wreszcie sie doczekalam:skacze:... lece zamawiac :)
la la laaaa dzisiaj sie wyslalo wiec pewnie jutro przyjdzie :D:D:D:D juz sie nie moge doczekac kolorkow nowych :D
hej zamówiłam sobie 3 pędzelki i mam pytanie czy w polu bony rabatowe trzeba coś wpisywać?
kasandra cena już jest policzona z rabatem czyli od ceny podstawowej te -30 % ;)
aaa to fajnie zaraz zrobię przelew i czekam na pędzelki :)
Alicjo a jak z moją prośbą o żele kolorowe? chodzilo o podział na żele matowe i perły :)
chyba ze posiadacie taki wzornik kolorków jak hybrydki? :)
alicjo :) co proponujesz , tzn . ktore akryle i liquid na poczatek ?? bede wdzieczna :) ktory coverek itp :)
Barbaro ja na początek kupiłam Liquid Forte, przezroczysty Regolare i biały Esperto i obydwa covery (chyba też esperto) i jestem bardzo zadowolona, z kolorowych także :)