to super- powodzenia tylko teraz zyczyc moniula :D
Printable View
to super- powodzenia tylko teraz zyczyc moniula :D
No to teraz tak jak mowi dzoana tylko kleic rzęski i wstawiac i sie chwalić, o:skacze:
Nnisiaa a ty robisz te rzęski ? za ile? a np jak mam swoje produkty, bo ja sama nie mogę sobie zrobić ;(
jak coś to napisz na pw
Lusia robie robie:)....niestety ten bol ze sobie sie nie da zrobic.....dlatego ja meczyc bede kolezanke:D...
eh nie moge sie napatrzec na te wszystkie Wasze fotki.....
Witam dziewczyny ;)
Jestem tu nowa więc od razu przesyłam wszystkim pozdrowienia i podziw dla zdjeć które obejrzałam :)
Sama także zajmuję sie przedłużaniem rzęs, co prawda nie robię tego długo, ale na tyle by dostrzec, ze produkty które dostałam w kuferku mi nie odpowiadają. Szukałam opinii o firmie Secret Lashes i tak właśnie tutaj trafiłam :D
Widzę ze wiele osób zachwala tutaj tą firmę więc dłuzej chyba nad klejem nie bede myśleć :) Mam tylko jedno pytanie do dziewczyn stosujących kleje tej firmy, chodzi mi przede wszystkim o Ultra Plus...słyszałam opinię ze tak mocno chwyta, ze cieżko rzęski syntetyczne po nim usunąć z oczu np przy korekcie...czy to prawda? ;)
Szprocia nie jest trudno....removerem schodzi bardzo fajnie....
Tak właśnie pomyślałam gdy przeczytałam wypowiedź pewnej dziewczyny kiedyś...ale lepiej się upewnić :) Może ona używała removera innej firmy stad jej przykre doświadczenia
mozliwe...ja mam produkty 2 firm i dobrze mi sie na nich pracuje nie wykluczaja sie wzajemnie...moze zle trafila albo cos...
moje prace
Bożeny i mojej siostry
ee no kleje nie mogą jakoś za bardzo różnić się między sobą, nie może być taka zyleta żeby nie dało się jej usunąć :D po to właśnie są removery ;) ale dużo od removera też zależy ;)
w Secret Lashessa chyba 2 albo 3 removery. ktorego z nich uzywacie?
hihi a ja juz z rzęsiorami do nieba :D:D:D kura wstawi foty, chociaz wolalabym zrobic sobie bardziej wyjsciowe, bo z kurą na ostatkach sił wczoraj byłyśmy :D:D:D
juz sie nie moge doczekac az zobacze te firany asiu:skacze:
Asiu aaaaaaa super to czekam niecierpliwie na fotki:)
Porzeczka w secret sa w plynie i w zelu ja mam ten w plynie za ok 30zl...i sie sprawdza super
ja tez mam ten w płynie
niezle czarnulka:ok:Troche rzęs zostawiłas chyba blizej wewnetrznego kącika oka, albo przeswitują od dolu, nie skleily Ci sie rowniez troszkę?
a ja chronologicznie:
Nie do konca khem.. wyczesana Tuśka(ale nam sie foty przeswietlily)-mam nadzieje Tusiek, ześ rozczesała ten wewnetrzny kącik jakos:/: i jeszcze raz dziekuję za pieeekny komplecik:skacze:
sweetka- dzieki kochana za nocleg:skacze:
i Asiek(dzieki kochana za stopki i przeeeepieknie zrobiona henne z regulacją):skacze: i za dzielne zniesienie zmęczonej nafoszonej kury:skacze:
Qra kącik wyczesany:D chciałam tylko napisac, ze kura miała megggga problem z moimi rzęsami....raz, ze musiała je lepic klecząc na podłodze....dwa, było ciemno......trzy, telefon sie urywał i poganiali ją......no i na koniec.......moje rzęsy były cieniuskie i króciutkie...bo je sobie powyskubywałam:] to tak jak z pazurami:D mówisz nie dłub a dłubiesz...... firany sa piekne aj lowju Qra:kwiatek::love:
asienka piekne firany i jeszcze cyrkonia:love: sweetka super rzęsory:skacze: pieknieee
dzieki tusiek, bylas bardzo dzielna, zes wytrzymała:love: ja Ciebie tez lowam normalnie
wymiatacie dziewczyny :ok:
A ty kureczko mnie tu wcisnelas :) Dostalam info że słodko wyglądam i tak się zastanawiałam gdzie mnie widac ha ha juz myslam ze kamera w kompie wlączona ale wtedy chyba nie było by że słodko ha ha ha ha.
Dzieki dziewczyny :* Kurka robi fajowe rzęsidła !!! Dziękuje kureczko cmok :* A i wiesz wpadaj do Nas !!! Nocleg u Nasz masz jak by co he he ;)
Kurko ale Ci zazdroszczę,że masz tyle ruchu :P no i Wam dziewczyny, że mogłyście się oddać w ręce Bozenki :P
A to rzęski mojej kochanej bratowki:kwiatek: Chciała długie to ma^_^
Moniula, od razu buźka inaczej wygląda z takimi rzęskami :)
moniula-super rzęski:skacze: bardzo ładnie w nich bratowej
a tu proszę, z serii: głupie pomysły klientek. Trzy rzęsy na krzyż i slabizna jak nie wiem, ale maja być długie i grube oto wyjątek z dialogu z panią Ewą:
-pani Ewo, nie zaloże Pani takich grubych, bo Pani wyłysieje, a poza tym za długie
- nie szkodzi, ma być ładnie za dwa dni. Dwa dni wytrzymają?:)
no wiec dwa dni wytrzymaja, na wiecej nie dałam gwarancji
rzęsy 0,25 grubosc profil C długosc kolejno 13, 11, 9 mm, pobiłam rekordy szybkosci.. godzinka:skacze:, bo.. nie bardzo bylo co doklejac...
moniula, fajny efekt :D a jakiej długości użyłaś, 15mm? :D
Kurko no efekt wcale nie jest zły, a w kącikach zew. jakiej dł. użyłaś?